WolfBlade Posted February 17, 2004 Report Share Posted February 17, 2004 Kautgan nezinu ko tas AGP dod mosh kaads zin ? ? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitiite Posted February 17, 2004 Report Share Posted February 17, 2004 infusion aaksts ja tu par taadu lietu neko nezini nedirs =( steelpads ir 4eva tikai ne prieksh mx`iem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Jokdaris Posted February 17, 2004 Author Report Share Posted February 17, 2004 Nevienam neiesaku pirkt MX videokartes, jo jaunaas speels u vinaam neiet (kautkas ar pikseliem saistiits, ja juus zinat kas tas ir ) Un ir arii speeles kas neiet uz Atlona. Manas domas ja peerk jaunu kompi tad noteikti Pentium un kaadu no FX videokarteem. Veelams lai Ram arii buutu DDR nevis SDR (512 vismaz) un AGP 8X nevis 4X Athlon ir liidzveertiigs Pentium procesoriem un leetaaks Link to comment Share on other sites More sharing options...
infusion Posted February 17, 2004 Report Share Posted February 17, 2004 infusion aaksts ja tu par taadu lietu neko nezini nedirs =( steelpads ir 4eva tikai ne prieksh mx`iem prieksh iesaaceejiem steelpad rullez Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted February 17, 2004 Report Share Posted February 17, 2004 Nemesi es jau neteicu ka vinnsh ir slikts, leetaaks jau nu noteikti (un man liekas ka kautkur dzirdeeju ka labaaks pat pa Pentium prieksh speleem) Bet ir speeles kas neiet uz vinna Tomeer ES nekad vinnu nepirktu. Pentiums kaa nekaa ir paarbaudiitas veertiibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted February 17, 2004 Report Share Posted February 17, 2004 Es saku, IBM ir labaaki, leeti un kvolitatiivi Link to comment Share on other sites More sharing options...
infusion Posted February 17, 2004 Report Share Posted February 17, 2004 psc , kaada starpiiba athlon vai pentium ? tikai gaume un viss tas pats , kaada starpiiba mersedess vai bmw ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted February 17, 2004 Report Share Posted February 17, 2004 psc , kaada starpiiba athlon vai pentium ? tikai gaume un viss tas pats , kaada starpiiba mersedess vai bmw ? Blaa, pentiums maksaa daargaak!!!!!!!!!! Aizej veikalaa paskaties vai datoru komplekteetaajam pajautaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
vbyuer Posted February 17, 2004 Report Share Posted February 17, 2004 psc , kaada starpiiba athlon vai pentium ? tikai gaume un viss tas pats , kaada starpiiba mersedess vai bmw ? Jaa ,protams, starp zaz un bmw arii nav nekaada starpiiba tikai gaumes lieta-viens brauc ar 100 km/h otrs 20km/h Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted February 17, 2004 Report Share Posted February 17, 2004 erm.. pentium 4 ir daudz stabilaaks neka amd. pie kam stabilaks arii par pentium celeron (jaa, tas ir divas dazhadas procesoru markas). un arii neaizmirsiisim faktu ka amd karst daudz vairaak nekaa pentium. tapec ari cenas atshkiras. ja jums vajag stabilu sistemu, tad es ieteiktu pentium. kas attiecas uz datoru un cs fps, tad varu patiekt ka savlaik cs speleju uz kastes Celeron 300, 128MB ram, Voodoo 3 3000. ar sakariigiem 3dfx draiveriem un sakariigu cs konfiguraaciju + high fps modeliem (gan weapons gan player models) fps turejas uz 100 maz apdzivotas slegtas vietaas. kur vairaak tautas bija tur krita lidz 30-40fps, kas ir optimala vertibas spelem. acis tapat neredz atshkjiriibu starp 100 fps un 60fps. ne nu jaa.. protams karte de_thunder bija vietas kur bija 4-6fps, bet tas taa. jaatziimee ka tajaa laikaa ar to kasti es labaak speleju cs neka tagad ar saveejo P4 1.7 Ghz, 256MB ram, un GF 2 MX 400. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted February 17, 2004 Report Share Posted February 17, 2004 man ar savu P4 1.8 Ghz Geforce 3 (asus) mothermainboard Intel inside P4 Ram tads pasvkakaas 256 mb, kautkada suudiga A4 tech peliite optiskaa, kas brizhiem saak pati griezties , peles palikni nelietoju , + veel parastas SONY austinjas. Veel nesen man bija Celeron 1.7 bet apmainiiju pret P4 1.8 nekaadu atskiriibu nejuutu aaa ... un man fps turas apmeeram uz 100 bet brizhiem nokriit liidz 50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 17, 2004 Report Share Posted February 17, 2004 es ar savu amd athlon 900MHz rulleeju nejeegaa uz 40 fps (tie man konstanti - dazhreiz tik 60 un actekaa uudenii ~25) ah geforce 3 ti200 128MB un 256MB RAM Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitiite Posted February 17, 2004 Report Share Posted February 17, 2004 rofl iesaaceesi ja infusion ? tu losi ar steelpady spelee latvijas eliitaakie playeri ... ja nezini nerunaa atkal gribi buut kruts un izcelties bet tev neizdodas ! l00za Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted February 18, 2004 Report Share Posted February 18, 2004 Man iisteniibaa ir 448 ram? Cik un kādi ram moduļi? athlon xp 2.4 video - geforce ti4200 - ram 512 - fps zem 100 nokriitaas ljoti reti ... speleejot cs + izmantoju steelpadu 4d un logitechu mx500 bet hotj mx`i na stelpadu suxo =( mainiishu uz exploret 3 drizuma .. cs`aa ar taadu konfiguraaciju viss rulee un + normaala pele un ausis un vispaar aida ! Bitiite, pa kuru laiku tu tiki pie Steelpad palikņa? FUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj steelpad suuuuuux snowpad & fatpad pwwwwwnz , ownzz aa , jaa mx500 da best Es zinu ir icepad, bet tādu snowpad gan es 1x dzirdu Pie tam ar steelpad tagad spēlē pat vairāk spēlētāju nekā ar func palikņiem. Tā kā nevajag runāt par to, ko nezini. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Jokdaris Posted February 18, 2004 Author Report Share Posted February 18, 2004 Ko teiksiet par GeForce FX5600, 128Mb, 550MHz un par Sapphire Radeon 9600Pro 128MB? Jaa, starp citu, ko noziimee 550MHz GeForce kartei? Nju bet kaada karte buus labaaka no augstaakmineetajam, kaa ar draiveriem shiim karteem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 18, 2004 Report Share Posted February 18, 2004 Tu nepieljauj taadu iespeeju ka draiveri naak liidzi diskaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Jokdaris Posted February 18, 2004 Author Report Share Posted February 18, 2004 Tu nepieljauj taadu iespeeju ka draiveri naak liidzi diskaa? Ne jau liidzi, tos var dabuut i-netaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bijach Posted February 18, 2004 Report Share Posted February 18, 2004 naak liidz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Jokdaris Posted February 18, 2004 Author Report Share Posted February 18, 2004 naak liidz Liidzi jau varbuut arii naak bet jaunaakaas versijas var dabuut netaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted February 18, 2004 Report Share Posted February 18, 2004 Kā varēja saprast no visiem postiem, patiesībā galvenais, lai video karte nav pavisam liela miskaste. Lai pateiktu, kura ir labāka, tev ir jāapmeklē tehniskie saiti, kas nodarbojas ar testēšanu un benchmarkingu. Tāpat domājams, viena viedokļa nav, jo katra karte kaut kādā ziņā ir labāka par citu. Priekš CS pietiek ar vidēju video un ar vidējas jaudas datoru, lai spēle labi ietu. CS ir uztaisīts uz vecās paaudzes HL engines, kas ir nedaudz uzlabots un tam principā nav vajadzīgs jaudīgs dators. + ja gribi spēlēt tīklā, tev ir jāapgādājas ar stabilu (nav obligāti ātru) tīklu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nemesis Jokdaris Posted February 18, 2004 Author Report Share Posted February 18, 2004 CS ir uztaisīts uz vecās paaudzes HL engines, kas ir nedaudz uzlabots un tam principā nav vajadzīgs jaudīgs dators... Jaa, starp citu, vai kaads driizumaa nesaaks buuveet CS 2.0 uz HL2 engine baazes? Pat bail iedomaaties kaadas tam vareetu buut sekas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bitiite Posted February 18, 2004 Report Share Posted February 18, 2004 gordon pasuutiju kvakers.lv Link to comment Share on other sites More sharing options...
infusion Posted February 18, 2004 Report Share Posted February 18, 2004 rofl iesaaceesi ja infusion ? tu losi ar steelpady spelee latvijas eliitaakie playeri ... ja nezini nerunaa atkal gribi buut kruts un izcelties bet tev neizdodas ! l00za taapeec ka neko citu vinji nezin , atpalikushi , taadaa prastaa datorveikalaa kaadaa tu iepeercies bitiite nevar nopirkt fatpad vai snowpad tu vispaar NEzini kas ir fatpad vai snowpad Link to comment Share on other sites More sharing options...
infusion Posted February 18, 2004 Report Share Posted February 18, 2004 Man iisteniibaa ir 448 ram? Cik un kādi ram moduļi? athlon xp 2.4 video - geforce ti4200 - ram 512 - fps zem 100 nokriitaas ljoti reti ... speleejot cs + izmantoju steelpadu 4d un logitechu mx500 bet hotj mx`i na stelpadu suxo =( mainiishu uz exploret 3 drizuma .. cs`aa ar taadu konfiguraaciju viss rulee un + normaala pele un ausis un vispaar aida ! Bitiite, pa kuru laiku tu tiki pie Steelpad palikņa? FUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuj steelpad suuuuuux snowpad & fatpad pwwwwwnz , ownzz aa , jaa mx500 da best Es zinu ir icepad, bet tādu snowpad gan es 1x dzirdu Pie tam ar steelpad tagad spēlē pat vairāk spēlētāju nekā ar func palikņiem. Tā kā nevajag runāt par to, ko nezini. , psc tu zini steelpad - wow tu zini saitu kvakeris.lv , tu izlasiiji ko poustoja bitiite - \o/ wow www.esreality.com , kaadreiz palasi zinjas, intervijas ... ar fatpad speelee elemeNt uc ... snowpad ir tikai taada greznuma lietinja , bet tomeer rocks Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLizaRd Posted February 22, 2004 Report Share Posted February 22, 2004 pohuj uz visu vaig tik Sapphire ATI Radeon 9700Pro 128MB Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now