MMX Posted December 31, 2006 Report Share Posted December 31, 2006 p.s- ES Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Esmu redzējis gan cilveeka bildi, gan tavu Ordij, bet ar resnuli peinu, jeb varbūt pareizāk būtu teikt - laucinieka peiniņa, kurš nemazgā zobus un visu laiku ēd, nevar salīdzināt! A kapēc Jūs Dakteri Painu apdiršat?Vai tad ir tik traki?Nu pedeja tusa bildes,vish izskatas tiri taa neko!Un cik sapratu,ja nebutu vinja,nebutu gandriz vispar duudu bijushu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 ooo, forshi! diemzheel uzreiz veeleetos atvainoties par to, ka nevareeju atbildeet uz hitmana un cilveeka postiem! diemzheel taa nu sanaaca, ka biju aizbraucis uz laukiem (ne jau uz liepaaju ) un tur sagaidiiju jauno gadu, taapeec kopsh 5dienas nebiju pie neta! tas, ko es noteikti negibeeju - lai shis viss aiziet liidz personiigiem apvainojumiem, bet izskataas, ka dazhi to nesaprot. taalaak veeleetos veersties pie hitmana un cilveeka: vareeja buut ljaunaak - es vareeju buut stulbs daunis kaa juus p.s. saakumaa jau gribeeju rakstiit ko vairaak, bet sapratu, ka jums gruuti izlasiit paaraak garus tekstus Link to comment Share on other sites More sharing options...
bu. Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 labi ka es dziivoju starp riigu un liepaaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 labi ka es dziivoju starp riigu un liepaaju tie jau arī ir "lauki" Link to comment Share on other sites More sharing options...
colins12 Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 es gan laukos nedzivoju lambazhos ta tak ir pilseta Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 es gan laukos nedzivoju lambazhos ta tak ir pilseta KAS IR LAMBAZHI>? LAtvijas teritorija tas maz atrodas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bu. Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 iisteniibaa topics bija par neta aatrumu vai kauko taadu :/ viens pateica atvainojos ka Liepaaja par iztecieniem ir lauki! un tad aizgaaja liidz pat citiem rajoniem ! tas vairs naw normaali . kas muusdienaas nevienam vairs humorizjuuta vairs nepiemiit? 100% tas kas to iesaaka pats kautkaadaa bedree dziivo :// Link to comment Share on other sites More sharing options...
colins12 Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 KAS IR LAMBAZHI>? LAtvijas teritorija tas maz atrodas? uijj limbazi Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 iisteniibaa topics bija par neta aatrumu vai kauko taadu :/ viens pateica atvainojos ka Liepaaja par iztecieniem ir lauki! un tad aizgaaja liidz pat citiem rajoniem ! tas vairs naw normaali . kas muusdienaas nevienam vairs humorizjuuta vairs nepiemiit? 100% tas kas to iesaaka pats kautkaadaa bedree dziivo :// Tad vajadzetu dzirdet pasha SUper REMBO domas!lai gana shamais pazuda!bet nu topica nosaukumu cik saprotu ir Alwworths partaisijis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cly- Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 Taka parvacos uz citu rajonu dzivot, kur nav cable interneta, bet var dabut bezvadu. Velos + - zinat, jo bezvadu internetu lai pieslegt vajag parak leilu kaudzi naudas adot un tad vel sie neteica cik menesi jamaksa buus. Un ka ir ar vina atrumiem ??? Jo dienests kuram zvaniju aptuveni tik pat zin cik es, viss ko prot pieslegt un lidz datoram vadu aiztiit padomā, vai te vispār vaig netu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cly- Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 zirgam nevaig ziemas riepas un tehnisko apskati Link to comment Share on other sites More sharing options...
cilveeks Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 pain es atkal domaaju ka kautko forshu atrakstiisi bet she tev ( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 Nebiju lasijis šito topiku, bet ar baudu lasiju visas 6 lapas Rīga, Liepāja, kāda starpība strīdēties, kura ir lauki un kura ir foršāka, tāpat Jurmala ir visforšākā. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted January 3, 2007 Report Share Posted January 3, 2007 first rule - I suck my hairy butthole MUAHAHAAAAAAAA - owned! cilveeks, kapeec tu piedzimi? vot pasaki, kaada ir tava suutiiba (iznjemot to, ka tu esi daunis 24/7) uz shiis planeetas? vot redzi, ja tu nebuutu piedzimis, tad tu nesabojaatu sho kewlo topiku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thesnake Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 (edited) Liepāja nau lauk..nu labi vopšem ir vienalga.. es izvēlos liepāju nevis Rīgā šitādu paskatu piedzīt kā tev Dr.Pain.. ----- Sorry, Dr.Pain neļaušu lai tu aiztiec manu dzimto pilsētu Edited January 4, 2007 by Thesnake Link to comment Share on other sites More sharing options...
bu. Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 WTF kas tas taads Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 WTF kas tas taads Bu, tev par topicu piemēslošanu atvaļinājums. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Zb kas jums ir pret izskatu?! Ja nesaprotat izskats nau svariigaakkais, bet gan praats! Daziem cilvekiem nau ne viena ne otra! Un beigsim seit izdomat ka lai labak apdirstu viens otru, labak topic un miers. Pirms tam visi pasaka visi kluust draugi jo vienalga kada pilseta visi taks dzivojam latvijaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
zero Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 i'm soorry guys!! i will not do this again - i promise Link to comment Share on other sites More sharing options...
students Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Iesaku uztaisīt cs battle Rīga VS. Liepāja. visu var nokārtot cs'ā Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 nebūtu slikta ideja, ja to uztaisītu par kautkādu pasākumu ķip tāpat kā bija oldskuuli un visi šitie tāpat piem RĪGA vs lIEPĀJA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ganupuika Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Kas jums visiem ir pret Liepāju? Ar ko rīga ir labāka? Ar to ka puss Latvija tur dzīvo? Mums te vismaz nav jāsēž sastrēgumos dēļ tā ka mašīnas ir vairāk kā cilvēki. a zin ko,agree.man tas pats Madonā-naff jāsēž sastrēgumos. ja kas,tas nebija spams.ja bija,SORRY PAR Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 Iesaku uztaisīt cs battle Rīga VS. Liepāja. visu var nokārtot cs'ā jā a kā jūs domājat sadalīt kuri spēlēs un kuri ne? Visi gribēs piedalīties P.S Es labrāt paārdītu Rīdzinieku pakaļas Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted January 4, 2007 Report Share Posted January 4, 2007 jā a kā jūs domājat sadalīt kuri spēlēs un kuri ne? Visi gribēs piedalīties P.S Es labrāt paārdītu Rīdzinieku pakaļas Ak tu Liepajas fashist, jums vnk nav izredzu, vnk nav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts