overmind Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 Heh, es pārsmējos šo lasot <Sews> caur kurieni tu web taisiji? <Sews> tu caur notepad visu dariji? <anonīms> nu jaaa <Sews> a dizainu ? <anonīms> arii <Sews> uz ka hosteji ? <anonīms> to bildi uz photoshop <anonīms> uz sava kompja <Sews> klau velies lai gign web tavu majaslapas adresi ar ieliek? <Sews> nu daudz maz klusi populars <Sews> m? <anonīms> kaa daav aieda aieliek <anonīms> nesapratu peidaavaajumu <Sews> sapro <Sews> es tev palidzu dabut daudz apmekletaju web utt. a tu man palidzi ar web taisishanu <Sews> worm macho un ownage no gign - es ar viniem tuseju viena kompanija <anonīms> var jau <anonīms> <anonīms> nu bljaa laimiigais <Sews> nu cs gan mes atsevishki <Sews> es daudzmaz saku macities ar web <anonīms> <Sews> krch tu man varetu atsutit visus notepad parametrus tada veida lai es vinus partaisot ari dabutu web tikai logiski ka dizains cits utt. m ? <anonīms> sew tas nav tik vienkaarshi <anonīms> kaa uz frontpage taisiit <Sews> a tev pasham frontpage ir ? <Sews> aloo <Sews> kur paliki ? <m0zus> xDD <m0zus> Sews kads tad tev gign nicks? <Sews> Dr.Pain <m0zus> aaaaa es tuliiit aiz smiekliem apmiiziishu visas sienas * Sews was kicked by m0zus (briivs) Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 (edited) tas tjip smieklīgi skaitās? P.S. laikam humorizjūtu būšu zaudējis Edited December 26, 2006 by shadyzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 (edited) Heh, es pārsmējos šo lasot <Sews> caur kurieni tu web taisiji? <Sews> tu caur notepad visu dariji? <anonīms> nu jaaa <Sews> a dizainu ? <anonīms> arii <Sews> uz ka hosteji ? <anonīms> to bildi uz photoshop <anonīms> uz sava kompja <Sews> klau velies lai gign web tavu majaslapas adresi ar ieliek? <Sews> nu daudz maz klusi populars <Sews> m? <anonīms> kaa daav aieda aieliek <anonīms> nesapratu peidaavaajumu <Sews> sapro <Sews> es tev palidzu dabut daudz apmekletaju web utt. a tu man palidzi ar web taisishanu <Sews> worm macho un ownage no gign - es ar viniem tuseju viena kompanija <anonīms> var jau <anonīms> <anonīms> nu bljaa laimiigais <Sews> nu cs gan mes atsevishki <Sews> es daudzmaz saku macities ar web <anonīms> <Sews> krch tu man varetu atsutit visus notepad parametrus tada veida lai es vinus partaisot ari dabutu web tikai logiski ka dizains cits utt. m ? <anonīms> sew tas nav tik vienkaarshi <anonīms> kaa uz frontpage taisiit <Sews> a tev pasham frontpage ir ? <Sews> aloo <Sews> kur paliki ? <m0zus> D <m0zus> Sews kads tad tev gign nicks? <Sews> Dr.Pain <m0zus> aaaaa es tuliiit aiz smiekliem apmiiziishu visas sienas * Sews was kicked by m0zus (briivs) nŪ Dr.Pain... biju cerējis, ka tu esi spējīgāks.. tu viņām iedo ķip kkādu javascript vīrusu, un pasaki, ka tā ir tavas lapas source.. EDIT: negribās šeit savākt +1 vēl postu, tāpēc taisu edit uz slow hands postu, vot tas čis, kā tu pasniedzi bija smieklig Edited December 26, 2006 by naziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 man domaat, ka smiekligaak buutu, ja tu netiishaam izkristu no 5. staava loga, blja, vot tad gan vareetu normaali noreekt dirsu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bledis Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 Vienkārši čalis doma ka ir DIEVS .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 kāds ir mistera "anonīmais" real-niks? Diezgan interesants tekstiņšs.... NOTEPAD PARAMETRI OWNZ es zinu baigi labo notepad parametru... format - word wrap Link to comment Share on other sites More sharing options...
StayCooL Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 Par ro bija jāsmejās???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 Mmmmm......laikam (smieklīgi) !!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 da jebkurš jau var pateik ka man tāds un tāds niks tur un tur, bet cik % teiks taisnību?! vispār diezgan sviestains teksts, smieklīgi nebija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
StayCooL Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 Tas točna ka sviestains teksts!!!! Vismaz man nelikās smieklīgi, nezinu kā jums!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 Vienk smirdiigs tekstinsh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Taliban Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 Smiekligi nav bet uzjautrina Link to comment Share on other sites More sharing options...
MMX Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 Galvenais ka : Dr.Pain Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted December 26, 2006 Report Share Posted December 26, 2006 neticu ka dr pains dr painam vienmer vis ir sarkans lol Link to comment Share on other sites More sharing options...
StayCooL Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 Smiekligi nav bet uzjautrina Kas tevi tur uzjautrina??? mani tieši nobesī!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExTaZy Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 Būtu labi ja tu man paskaidrotu kas te ir smieklīgs????? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 Kas tevi tur uzjautrina??? mani tieši nobesī!!!! nu kaada starpiiba kas vinu uzjautrina beidz te spamot zb pec katra posta raksti quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NaGe Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 worm macho un ownage no gign - es ar viniem tuseju viena kompanija Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dj_erix Posted December 28, 2006 Report Share Posted December 28, 2006 Vienkarsa CSera dienasgramata Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now