MeTroiD Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 MeTRoiD - Game Over Attēls Platums - 720 Augstums - 480 Audio Ilgums - 02:52 Bit pārraides ātrums - 6991kb/s Audio parauga lielums - 16biti Kanāli - 2 stereo Audio parauga ātrums - 44 kHz Video Datu pārraides ātrums - 2778 kb/s Video parauga izmēri - 24biti Straumes nosaukums - video2 Aizņem 58.5 MB... Lejupielādēt Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Tas pērkons beigās ir patiesi beidējošs! Kā man patīk šitādi mūviju, varētu visu dienu viņus skatīties. Ja tā labi padomā, es pats varētu laist vaļā savu mūviju - 2h garš un tur vienkārši rāda katru hedšotu vai >1 fragus pēc kārtas. Vot tas tik būtu kaut kas. Uzliktu Sepultura - Policia uz repītu visas filmas garumā un AIDĀ! Jāatrod vēl tik tādi kārtīgi pretinieki - tādi kas šitajā mūvijā bija uz kura katra stūra nemētājas. šodien sanāca actekā uz tilta ar deagle 4 lodēm pēc kārtas 4 hsiki tas gan nebija gigns, bet kaut kāds ārzemu serveris - gignā mani noteikti pirmais vai otrais šakālis nošautu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeTroiD Posted December 21, 2006 Author Report Share Posted December 21, 2006 LATVIANS THE BEST Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Nu bija dažas vietas, kur smuki fragi. Taču kāds prikols ir likt mūvijā, kur tu nošauj vienu purnu un to pašu kurš ielago. Mūzika nepatika Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeTroiD Posted December 21, 2006 Author Report Share Posted December 21, 2006 Tnx... Emm, muzika, bija domats HIP-HOP likt, bet neiet klat hip-hop + counter-strike... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 vispar visi muzikas stili iznjemot slagerus iet tikai jaizvelas pareizaas dziesmas Link to comment Share on other sites More sharing options...
snaikers Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 man patika muviks 1 kills un muviks gatavs, varēji vēl to vienu no visām pusēm palaist, kādus 5 kadrus uzčinīt būtu takā baltgeimos tad tev, man jautājums ko tu dar;iji kad noliki tur -6 ? aiz priekiem izskrēji vismaz laukaa un neaizskrēji kādam draugam pateikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
MeTroiD Posted December 23, 2006 Author Report Share Posted December 23, 2006 Sitas labs Nee, lol... Tu mums noobz kurs tikkai dirst maak... Link to comment Share on other sites More sharing options...
R00L Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 PRO PRO PRO Tu esi izdomas pilns pacans kurs nespiko nosaukums no citiem muvikiem! Aa un muviks... tas bija muviks? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wanted-_-boy[RobZombie] Posted January 2, 2007 Report Share Posted January 2, 2007 vispar visi muzikas stili iznjemot slagerus iet tikai jaizvelas pareizaas dziesmas arī taisnība :/ , bet es domaju ka shlaageri arii der , ja panjem kautko ljoti vecu vai kautko ljoti interesantu vai forshu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sachemz Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 smuks mūvis, bet mūzika pilnīgs **** Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 šiziskākais mūviks ko esmu redzēkjis, congrates. Link to comment Share on other sites More sharing options...
maverick Posted January 7, 2007 Report Share Posted January 7, 2007 smuks mūvis, bet mūzika pilnīgs **** Cieņa tev, bet muzons bija graujosh (nice) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now