m3rsy Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 kr4 es nopirku jaunas tumbinas ar pastiprinataju un austinas tikai problema man taa ka gan tumbinaam gan austinaam skan viena puse (ta nav tumbinu/austinu problema 100 %) bet gan sound settingu skanu kartes draiveri utt ir vis uzinstalets un mana abit diska naca lidzi abit audio EQ vai soundman nu ta ir proga ar kuru var redigeet basus equlaizerus utt vienreiz man jau bija noreguleets taa ka skan abi bet tad viens mulkis man restarteja settingus un nav -atkal neskan viena puse vai kadam nav tada problema bijusi? un ja ir tad kaa noveerstaat so problemu? luudzam nepostot tiem kas nezin vai anv bijusi tada problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 iekš sound opt. uzliec uz abām tumbām/austiņām, 100 % ir uzlikta tikai uz vienas tumbas/austiņas Link to comment Share on other sites More sharing options...
vautinsh Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 pielikumaa bilde kaa jaabut Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted December 20, 2006 Author Report Share Posted December 20, 2006 jus domajat ka es esmu tik stulbs? nee tur ir citu settingu vaina kjip to settingu kur ir kada veida tumbinas (CIK) fron rear utt... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 Manam kompim vismaz ir Sis : Realtek HD audio manager... Ar to var sadariit ko vajag P.S. tas jau man bija kompii... Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 (edited) Varbut tas bus mazliet ne pa teemu.. bet - vai tu esi savas tumbinas/austinas iespraudis zaljaja cauruma? Sac ar to, ka noceko sito! Un pec tam tu vari parbaudit, ka windowsa skalrunitis stav pa vidu ta balance un nokilot to abit sound studio - ja tas nelidz, tad nezinu, kur vaina, BET loti saubos par draiveru problemu! Beefy edit: vel 3 posti un buusu 600imtnieka! Edited December 21, 2006 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 21, 2006 Report Share Posted December 21, 2006 (edited) tev šitais ir? vai kaut kāds cits? Edited December 21, 2006 by vincister Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted December 23, 2006 Author Report Share Posted December 23, 2006 tev šitais ir? vai kaut kāds cits? ja shitas tikai augsaa raxtiits nevis gigabait bet abit Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted December 23, 2006 Author Report Share Posted December 23, 2006 Varbut tas bus mazliet ne pa teemu.. bet - vai tu esi savas tumbinas/austinas iespraudis zaljaja cauruma? Sac ar to, ka noceko sito! Un pec tam tu vari parbaudit, ka windowsa skalrunitis stav pa vidu ta balance un nokilot to abit sound studio - ja tas nelidz, tad nezinu, kur vaina, BET loti saubos par draiveru problemu! Beefy edit: vel 3 posti un buusu 600imtnieka! tu doma ka es esmu stulbs? un es jau raxtiju ka vis bija ok viens specs visu noreguleja taja suda ko var redzet vin4estera zimejuma bet kads daunis izrava vadus pastiprinatajam un vis defaultaa un taa ir settingu vaina bet ne to prosto kas nak windowsam Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted December 23, 2006 Report Share Posted December 23, 2006 apmeram kaadas pc tumbas tev ir?5.1?tip cik saprotu aktiivais ja? iet 3 vadi pc uz subi vai 1? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted December 24, 2006 Author Report Share Posted December 24, 2006 (edited) pastiprinaataajs,2 tumbinas un no katras tumbinas iet vads uz left u right to sudu (Uz pastiprinataju) (bet isteniba pohuj kur tu spraud left,right tavai ta skanes ;D) un vads naak no pastiprinataja uz skanjukarti kjipa Left-left right right kopa cetri caurimu nu zinu ka sasprausts vis 100 % pareizi velreiz saku vaina ir settingos ja laikam 5.1 hz vismas standartaa taa stav kad pievieno sitas tumbinas Edited December 24, 2006 by m3rsy Link to comment Share on other sites More sharing options...
l33t Posted December 25, 2006 Report Share Posted December 25, 2006 tas nav pastiprinaataajs bet AKTĪVAIS SUBIS un tam ir jeeiet tikai vienam vadam uz skanjas karti-zaljam!!!otrs vads ir jaabaaz rozetee (tip par kurieni elektriibu dod tajam subis(tadi divi suudinji vada galaa))tad meegini ieiet control panelii>sounds and audio devices(divi klikšķi) (peles kreisaa poga) un tad pie speaker setings advanced(viens klikšķis) un tur droš tev vajag uzlikt desktop stereo spekers !! tad tur kur ir speaker volume (atkal klikšķis)(kreisaa peles poga)un left un rights uzliec liidz galam ! p.s varu tev video aizsuutiit ja vajag Link to comment Share on other sites More sharing options...
m3rsy Posted December 26, 2006 Author Report Share Posted December 26, 2006 tas nav pastiprinaataajs bet AKTĪVAIS SUBIS un tam ir jeeiet tikai vienam vadam uz skanjas karti-zaljam!!!otrs vads ir jaabaaz rozetee (tip par kurieni elektriibu dod tajam subis(tadi divi suudinji vada galaa))tad meegini ieiet control panelii>sounds and audio devices(divi klikšķi) (peles kreisaa poga) un tad pie speaker setings advanced(viens klikšķis) un tur droš tev vajag uzlikt desktop stereo spekers !! tad tur kur ir speaker volume (atkal klikšķis)(kreisaa peles poga)un left un rights uzliec liidz galam ! p.s varu tev video aizsuutiit ja vajag labi lai buu subis man poh labak vari vispar nerakstiit skiet ka no tevis nekada labuma nebuus un velreiz iemaacies lasiit saku ka vaina ir tikai un vieniigi taja progaa kuru var apskatiit vinchestera postaa ,savadak tu doma ka esmu stulbs? (apnika man jau to rakstit) laikam bus jagriezas pie vinchestera privaati Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 (edited) mersy, es domaju, ka tu esi stulbs. Ja vaina ir taja proga, tad izsledz nah vinu ara un skanai butu japaradas abos kanalos un tas nozimetu, ka vaina 100% ir taja proga vai ari 100% nav taja proga, bet tu pat to nesi izdarijis bldej tuksa mutes kulsana te ar tevi... :/ Beefy edit: un izdari ka l33t teica + izsledz to programu + parliecinies, ka front kanals ir iesprausts ZALJAJA cauruma, unless tu moci caur digitalo vadu, par ko es LOTI saubos! Edited December 27, 2006 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted December 27, 2006 Report Share Posted December 27, 2006 Var gadiities ka kontakts izdraasts un viena puse tik straada panjem pakusitini vadu kas kontakaa iesprausts. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now