ANALGINS Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 zinu ka ar partition magic var sagriest cietni, bet tam timelefts radas ~20h - kas atiecigi nekam neder, ir kada iespeja caur cmd sagriest cietni? man vienk vaig x:/ ar 20 gb linuxim Link to comment Share on other sites More sharing options...
zero Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 instaleejot windowsu caur turieni.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 18, 2006 Report Share Posted December 18, 2006 (edited) windowsu instalējot nav! kādu linuxi liksi? ubuntu bija iespēja šķiet dalīt tajā laikā kad tu to instalē... bet šķiet ka viņš neatbalstija NTFS partīcijas or something - riskanti! caur cmd arī nevar! DOS modē var pavisam vienkārši - FDISK vecos laikos tāda programmiņa DOSam, bet tad kad uztaisa FDISK un sadala cieto, pēc tam vajag katru partīciju formatēt tā ko ja negribi visu nahrenizēt gaidi to partition magic! Edited December 18, 2006 by vincister Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 windowsu instalējot nav! kādu linuxi liksi? ubuntu bija iespēja šķiet dalīt tajā laikā kad tu to instalē... bet šķiet ka viņš neatbalstija NTFS partīcijas or something - riskanti! caur cmd arī nevar! DOS modē var pavisam vienkārši - FDISK vecos laikos tāda programmiņa DOSam, bet tad kad uztaisa FDISK un sadala cieto, pēc tam vajag katru partīciju formatēt tā ko ja negribi visu nahrenizēt gaidi to partition magic! lol kad windowsu instalee/paarinstalee sataisi kaut vai 100000 PATRIICIJAS, tas ir pa defu pati elementaaraakaa lieta Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 lol kad windowsu instalee/paarinstalee sataisi kaut vai 100000 PATRIICIJAS, tas ir pa defu pati elementaaraakaa lieta kuru windowsu? es vēl nevienai instalācijai neesmu neko tādu redzējis Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 kuru windowsu? es vēl nevienai instalācijai neesmu neko tādu redzējis XP Link to comment Share on other sites More sharing options...
zero Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 kuru windowsu? es vēl nevienai instalācijai neesmu neko tādu redzējis saaksim ar to ... tu vispaar kaadreiz esi paarinstaleejis windows?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vautinsh Posted December 19, 2006 Report Share Posted December 19, 2006 acronis disk director Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 kuru windowsu? es vēl nevienai instalācijai neesmu neko tādu redzējis taatd tu veel nekad neesi instaleejis windows, neuztraucies viss kaartiibaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
vautinsh Posted December 20, 2006 Report Share Posted December 20, 2006 es sapratu tu gribi sadalit disku un uz taa linux? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now