Jump to content
GIGN Forum

Tes4

rusty
 Share

Recommended Posts

Esmu parliecinaats, ka plashajaa cs'u speleejoshaja cilveku loka ir ari kads, kas spelee THES4 : oblivion. Pats nesen ar saaku spelet, un secinaju, ka saliidzinajumaa ar Morrowind shii dalja nav tik viegla ( konkoreetak ir gruutak tikt pie naudas utt.) nu buutu labi, ja kaads vareetu padaliities savaas zinashanas, ieteikumos,komentaaros.

Salīdzinājumā ar Morrowind šī daļa ir krietni dīvaina un vēl vairāk novēršas no RPG pie Action elementiem.

Pašam nav ne jausmas kā tur kaut ko var darīt(ieteikumus domāju) - pats esmu izspēlējis tik cik tikt ārā no cietuma un konstatējis ka nav tik aizraujoši kā Morrowind. Tā arī beidzās manas Oblivion gaitas. Pag nē vēl man bija doma ka jātiek līdz ārējai jūrai, bet mistiskā kārtā tas neizdevās - šķiet ka karte bija ierobežota.

Vakar izgaaju main questu smile.gif

Par to gruutumu nu nez, man liekas ka Morrowind bija nedaudz gruutaaks, Oblivionaa tie kvesti ir paarak viegli + taa buulta vienmeer raada kur jaiet. Un ja veel izej kaadus no Daedric kvestiem un dabuu tos artifaktus tad pavisam easy ir. Nauda naak ar levelu, ej tik pa alaam normaali aatri uzkachaajies, un pie reizes vaac tik visaadus suudus, ko veelak paardot.

mjā, tā bija arī Morrowindā - jo lielāks levels, jo vieglāk dabūt $$$ bija pat tā ka nosit daedru un savāc daedric mantas kuras nevar normāli pārdot, jo nevienam nav tik daudz naudas biggrin.gif

Starp citu es prikola pēc izgāju Morrowind tikai staigājot - nelietoju teleportus un citus šitus(nu tikai lai uz Tribunal pilsētu - Mournholdu nokļūtu)

morrowinda es nevienu qwestu negaaju. vnk paris pilsetas apsitu palicistus. dabuju pedejos speles zobenu un to naziiti , kas atrodas viena kalnaa pasha kartes vidu ( maksaaja 400 k ), aa un vel atradu to milzi, ko "liek" kopaa pa kjermenja daljaam.

Edited by rusty

to naziiti tu domā to speciālo ar ko varēja nomočīt beigās to "sirdi" saucās "keening" tas nazītis

hmm par kādu milzi tu runā? Es to spēli esu izgājis+daudz mazos kvestus izgājis+izstaigājis krustu šķērsu visu salu+vēl tribunal daļu esu izgājis un nevaru iedomāties par kādu milzi tu runā unsure.gif

es nez vai vinjsh atrodams vel ir. bet pectam, kad biju atradis to naziiti un iisti vairs nebija ko dariit, es panjemu move chiitu smile.gif spaidiju liidz nonaacu pie viena milziiga mirusha dzeka, kam veedara bija sirds.

Edited by rusty

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...