fresh Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 (edited) Ēēē kā var uzlikt atpakaļ Nu grūti paskaidrot cerams sapratīsiet,piemēram man rokā stāv nazis,es nospiežu1 pārādās aukšā awp, man tas awp neparādas bet uzreiz uzmetas....kā to noņemt, man vajag tā lai stāvētu aukšā nevis uzreiz uzmetas.... Edited December 12, 2006 by fresh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 hud_fastswich 0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisis555 Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 mans padoms ir vnk paarinstaleet cs! bet ja negribas ad ieskau pamekleet moska vaniigi ir optioni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaba Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 kaa man patiik sitie te topiki katraa otrajaa topikaa vienkaarsha zinja ar vienkaarshu risinaajumu tacu kaads arodas kas veelas lai paarinstalee CS taadi ljaundari... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 mans padoms ir vnk paarinstaleet cs! bet ja negribas ad ieskau pamekleet moska vaniigi ir optioni! nu tu gan gudrs! Paspamo vēl un tad vari tikai cerēt ka kāds palīdzēs tev, jo tu būsi atvaļinājumā! Teddy jau pateica hud_fastswitch 0 Vispār ērtāk jau ir hud_fastswitch 1 (tas kas nepatīk fresh'am bet patīk lielākajai daļai spēlētāju) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fresh Posted December 12, 2006 Author Report Share Posted December 12, 2006 āā un velkas vai var uzlikt tā ka nau vislaik jāiet caur options/multiplayer/advanced/automatically switch to picked up weapons(if more piwerful) nu savādāk katru x tas jāliek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fresh Posted December 12, 2006 Author Report Share Posted December 12, 2006 (edited) nu tu gan gudrs! Paspamo vēl un tad vari tikai cerēt ka kāds palīdzēs tev, jo tu būsi atvaļinājumā! Teddy jau pateica hud_fastswitch 0 Vispār ērtāk jau ir hud_fastswitch 1 (tas kas nepatīk fresh'am bet patīk lielākajai daļai spēlētāju) ņāā laikam pierunāji mani uz hud_fastswitch 1 Edited December 12, 2006 by fresh Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts