Jump to content
GIGN Forum

fresh

Mirstīgais
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

fresh's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. man, gan traucē un citiem arī. bet tu nēesi vienīgais uz šī pasaules, par citiem arī padomā!
  2. nu tā es domāju....daudzi sak lamaties par to ka vinjus izmanto....sodien ap 12 taa bija kadi 4-5 cilveeki borzii vienam virsuu...nesaukshu vaardso! nu tad kpc bija janonjem: Galil, Famas, Shilds? pasaki man lūdzu?
  3. Kad tiks noņemti šie botguni: SG550 un G3SG1 saucamie "autosniper"...visi spēlētāji pret to protestē!!! Man presonīgi arī ir apnicis, kad ar viņiem staigā.(pats neizmantoju)!!! Nezinu, kpc nenoņmat? Lūdzu noņemat to abus!!!
  4. bet tad jau es nedzirdēšu ko citi saka....
  5. man ir uzlikts hud_fastswitch 1 nu piemēram nospiežu 2 uzmetas glocks nu tur viņš ķipa uzlāde un pēc tam kautkāda tāda debīla skaņa man viņa gluži nepatīk vai ir iespējams no viņas atbrīvoties??
  6. man tieshiu lago mazo miglu delj.vai arii lietus vainiigs.
  7. ņāā laikam pierunāji mani uz hud_fastswitch 1
  8. āā un velkas vai var uzlikt tā ka nau vislaik jāiet caur options/multiplayer/advanced/automatically switch to picked up weapons(if more piwerful) nu savādāk katru x tas jāliek.
  9. Ēēē kā var uzlikt atpakaļ Nu grūti paskaidrot cerams sapratīsiet,piemēram man rokā stāv nazis,es nospiežu1 pārādās aukšā awp, man tas awp neparādas bet uzreiz uzmetas....kā to noņemt, man vajag tā lai stāvētu aukšā nevis uzreiz uzmetas....
×
×
  • Create New...