*venceso Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 kaada programma vajadziiga lai ieraxtiitu skanjas kad shauj? nu prieksh muuvika! taa lai nav ka tikai bilde un muuzika gribu lai ir arii skanjas kad noshauj kaadu Link to comment Share on other sites More sharing options...
rayzel Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 biski nesakarigi esi uzraxtijis nevar saprast tu gribi uzreiz video no speles vai ari pats taisisi ??? ja no speles tad gan jau ppalidzes tas pats FRAPS !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted December 11, 2006 Report Share Posted December 11, 2006 Kā jau rayzel teica, ar fraps palīdzību, tur var opšnot - ar skaņu ierakstīt gabalu vai bez! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*venceso Posted December 12, 2006 Author Report Share Posted December 12, 2006 kaa tad sanaak kad ar to Fraps var ieraxtiit arii skanjas ?? nesaprotu . . nu kaa nu piemeeram es ar tiem bindiem taisu screenus bet gribu arii skanju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 fraps suukaa, bet ar frapsu var uzreiz ierakstiit gan bildi, gan skanju, bet prieksh cs movegiem frapsu neiesaka... ja tu taisi ar videomach, kas arii ir labaakais variants, lai izveidotu kvalitatiivu cs movegu un ja veelies veel ingame sound, tad poxodu saucaas Sony Sound Forge 8 taa proga, bet ir veel dafiga progas ar kuraam var ierakstiit skanju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
*venceso Posted December 12, 2006 Author Report Share Posted December 12, 2006 thanx man jau vajadzeeja tikai zinaat kaa sauc to progu buus jaaiet mekelet u nokachat Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 Nu nez, FRAPS nav ne vainas, nu vienīgi ja tev ir maziņš cietnis tad varētu būt problēma jo video aizņem ūber daudz. Un vēl kas - FRAPS skaņu ņem visu - ja tev skanēs winamp tad kad spēlē tad arī to ieraksta, un tas ir tizli Link to comment Share on other sites More sharing options...
vautinsh Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 fraps Link to comment Share on other sites More sharing options...
*venceso Posted December 12, 2006 Author Report Share Posted December 12, 2006 njaa. . bet man radaas probleema piemeram kaa es varu uzlikt lai man to skanju ieraxta tajaa vietaa kur man vajag ??? es nesaprotu paiidziet Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 nu kaa skaties demku visas 30min un ker to momentu kuru te vajag, ja nenokersi atkal skaties visu demku no jauna un atkal ker momentu... es jau vairs neatceros, karoche blja - savu demku iemet cs mapee, ieej kontraa, atvers konsoli un ieraksti viewdemo "demkas nosaukums", patin uz priekshu kur tev vajag to skanju, iesleedz progu un ieraksti skanju. lai taisiitu ar videomach movegu un veel lai dabuutu skanju, viss darbs ir jaadara pa 2x - atsevistji ieraksti bildes un peecaak paarveido par avi failu un atsevistji ieraksti skanju no tiem momentiem kurus liksi movega, bla kaa to var nesaprast? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted December 12, 2006 Report Share Posted December 12, 2006 njaa. . bet man radaas probleema piemeram kaa es varu uzlikt lai man to skanju ieraxta tajaa vietaa kur man vajag ??? es nesaprotu paiidziet ja tu raksti ar FRAPS tad vislaik video+skaņa vai arī vislai video bez skaņas. nav variantu pieslēgt skaņu uz kādu brīdi. Tev vajadzēs pēc tam montējot pagriezt skaņu klusāk un skaļāk tur kur nepieciešams Link to comment Share on other sites More sharing options...
*venceso Posted December 12, 2006 Author Report Share Posted December 12, 2006 kr4 gan kautkaa izdpomashu! veel tikai vispirjms ajadabuun ti9e krutie kadri lai veerts taisiit muviku ! tad ganjau kautkadu uztaisiishu P.S. ar fraps man nepatiik!!! labaak pachakareeshos 2x vai nez cik reizes bet buus labaak ar videomatch utt. domaaju var sleegt ciet sho topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now