Jump to content
GIGN Forum

Baiga Fii4a

Domino
 Share

Recommended Posts

Es atkal citu fii4u esmu redzējis. ja nekļūddos, tad tas bija vainu eeK vai eeK2 mūvijā. Kjipa dd2 centrā, viens ct notupjās, otrs uzlec virsū. Pieceļās tas protams kājās, un tad kad tas ct, kas otram uz garvas ieskrienās un lec, apakšējais pa viņu šāva un tas ct tika uz vienas sienas augšā. Un ff tur nebija ieslēgts. Ja tu domāji kko šādu, tad ceru, ka palīdzēju to citiem izskaidrot.

Vaitad ff nav vairāki veidi? Man šķiet ir redzēts gan tāds ff off, ka lodes savējam vnk lido cauri un tāds, kad vnk atsitās, bet nenoņem dmg nost. Un DaretoDream, tad ja būtu ff on, tad jau šāvēju slapotu kkur prom, ja tik tu to nedomāji.

Ieraudziju baigo fi4u

-tipa vecits lec  otrs pa vinju uzsauj un to vienu aizmet talaak

tatad jautajums :ka to var dabut gatavu ?

p.s. ceru ka uzraxti jta ka sapratisiet  thumbsup.gif

Visi ieroči, kas šauj cauri sienām, izņemot awp, trāpot pa cilvēku gaisā, ja viņa kustības trajektorija nav perpendikulāra vai pretim izšautajai lodei, respektīvi - ja tu palecies, vai lec uz atpakaļu, tad tevi pabīda bišķi uz priekšu un/vai uz augšu.

Es ar Dr. Pain vienreiz šito fišku testēju - vislabākie ieroči lai šādi "pabīdītu" cilvēku ir 4-4 (steyr aug CT un krieg commando T). Lai tev kāds džeks uzlec uz galvas, tad palecās. Notēmē uz viņa kāju, iespied un čalis uzlidos debesīs. Nukē uz augšējās apmales (tā kā pubmasteru mūvijā) var uzšaut tā, ka džekam paliek bišķi zem 50 procentiem.

Protams, friendly fire ir jābūt ieslēgtai.

p.s. ā lol, nekādu ATAC sūdu, ka slapo prom arī nevajag, bet nu tas tač pašsaprotami.

es gan doamaju mak macho tur ir sajaucis! jo friendlyfire ir iesleegts tad nevar ievainot saveejo bet ja ff ir off tad var!

P.S. es zinu arii to prikolu kad shauj gaisaa! ir labs! tongue.gif daudzaas mapess kruti to izmantot! smile.gif nu protams pubos nejau cw laiak biggrin.gif

smiliez.de_2428.gif pastāsti kā var ievainot savējo momentā, kad opcija "ievainot savējo" ir IZSLĒGTA?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...