Domino Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 Ieraudziju baigo fi4u -tipa vecits lec otrs pa vinju uzsauj un to vienu aizmet talaak tatad jautajums :ka to var dabut gatavu ? p.s. ceru ka uzraxti jta ka sapratisiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaretodreaM Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 tajā klipā ir vnk ff on. es to klipu esmu redzējis kad kāds pa tevi shauj pamēgini palēkties tevi uz atpakaļu pametīs redzēsi tad pats kā to dabūun viņi gatavu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 Es atkal citu fii4u esmu redzējis. ja nekļūddos, tad tas bija vainu eeK vai eeK2 mūvijā. Kjipa dd2 centrā, viens ct notupjās, otrs uzlec virsū. Pieceļās tas protams kājās, un tad kad tas ct, kas otram uz garvas ieskrienās un lec, apakšējais pa viņu šāva un tas ct tika uz vienas sienas augšā. Un ff tur nebija ieslēgts. Ja tu domāji kko šādu, tad ceru, ka palīdzēju to citiem izskaidrot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted December 8, 2006 Author Report Share Posted December 8, 2006 nezinu mes ar 4omu kameginajam es vinju nosavu Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaretodreaM Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 ar ff off to nevar izdarīt!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 Vaitad ff nav vairāki veidi? Man šķiet ir redzēts gan tāds ff off, ka lodes savējam vnk lido cauri un tāds, kad vnk atsitās, bet nenoņem dmg nost. Un DaretoDream, tad ja būtu ff on, tad jau šāvēju slapotu kkur prom, ja tik tu to nedomāji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaretodreaM Posted December 8, 2006 Report Share Posted December 8, 2006 nejau visiem ir ATAC!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted December 8, 2006 Author Report Share Posted December 8, 2006 nezinu kas tas bija pa cup wcg ,vai kads winter cup bet taja ar uztaisija taka ja nezini neposto jo vinjosnekads ATAC nava Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoobi Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 novelc pubmaster.wmv movik moska kauko iemacisies vini tikai tadus prikolus taisa un ja kas tas ir pa visam reali tikai nevaig nemt awp bet uziku un tu lido un lido bet zinu ka ta var Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 Ieraudziju baigo fi4u -tipa vecits lec otrs pa vinju uzsauj un to vienu aizmet talaak tatad jautajums :ka to var dabut gatavu ? p.s. ceru ka uzraxti jta ka sapratisiet Visi ieroči, kas šauj cauri sienām, izņemot awp, trāpot pa cilvēku gaisā, ja viņa kustības trajektorija nav perpendikulāra vai pretim izšautajai lodei, respektīvi - ja tu palecies, vai lec uz atpakaļu, tad tevi pabīda bišķi uz priekšu un/vai uz augšu. Es ar Dr. Pain vienreiz šito fišku testēju - vislabākie ieroči lai šādi "pabīdītu" cilvēku ir 4-4 (steyr aug CT un krieg commando T). Lai tev kāds džeks uzlec uz galvas, tad palecās. Notēmē uz viņa kāju, iespied un čalis uzlidos debesīs. Nukē uz augšējās apmales (tā kā pubmasteru mūvijā) var uzšaut tā, ka džekam paliek bišķi zem 50 procentiem. Protams, friendly fire ir jābūt ieslēgtai. p.s. ā lol, nekādu ATAC sūdu, ka slapo prom arī nevajag, bet nu tas tač pašsaprotami. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaretodreaM Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 Protams, friendly fire ir jābūt ieslēgtai. Bīšķ aplauzies traffic? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 Bīšķ aplauzies traffic? Vispār, es nezinu par to friendly fire, bez viņas neesmu mēģinājis. Bet nu ko tur daudz - defaultie servera uzstādījumi un miers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Traffic Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 Bīšķ aplauzies traffic? Davai vecīt noka4ā eek mūviju un paskaties. Tur ff ir off, kurš tagad aplauzās? Link to comment Share on other sites More sharing options...
*venceso Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 es gan doamaju mak macho tur ir sajaucis! jo friendlyfire ir iesleegts tad nevar ievainot saveejo bet ja ff ir off tad var! P.S. es zinu arii to prikolu kad shauj gaisaa! ir labs! daudzaas mapess kruti to izmantot! nu protams pubos nejau cw laiak Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 es gan doamaju mak macho tur ir sajaucis! jo friendlyfire ir iesleegts tad nevar ievainot saveejo bet ja ff ir off tad var! P.S. es zinu arii to prikolu kad shauj gaisaa! ir labs! daudzaas mapess kruti to izmantot! nu protams pubos nejau cw laiak pastāsti kā var ievainot savējo momentā, kad opcija "ievainot savējo" ir IZSLĒGTA? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaretodreaM Posted December 9, 2006 Report Share Posted December 9, 2006 macho dazhi ir tādii jocīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now