bloodguy Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 man te tad besis visu laiku es eju radmin un pec kadam 20 -30 sec izsledzas radmin kaut es nesu piekonektojies help dazreiz pat uzreiz man vinsh visu laiku izsledzas negribas windows parinstalet NOTE : Sry ka ierakstiju sheit bet te parasti viss vairak uzmanibas pieversh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Desp3radoS Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 man te tad besis visu laiku es eju radmin un pec kadam 20 -30 sec izsledzas radmin kaut es nesu piekonektojies help dazreiz pat uzreiz man vinsh visu laiku izsledzas negribas windows parinstalet NOTE : Sry ka ierakstiju sheit bet te parasti viss vairak uzmanibas pieversh! man bija ta pat es kadas 15 reizes parinstaleeju radmin un aiziet Link to comment Share on other sites More sharing options...
real men Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 tev nevajag atvaljinaajumu par SPAM ??? vai varbuut tikai WARN tu man arii taa pateici ka man bija muljkjiigs jautaajuma un tu nepateici kas pa vainu ... parinstalee radmin .. ja neiet tad man ir jautaajums kam tev to radminu ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadioActive Posted December 6, 2006 Report Share Posted December 6, 2006 Pameegini kaadu citu softu tas nav vieniigais Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kid Posted December 7, 2006 Report Share Posted December 7, 2006 Remonte Desktop Arii ir ljoti labs savlaik izmantoju Link to comment Share on other sites More sharing options...
bloodguy Posted December 7, 2006 Author Report Share Posted December 7, 2006 manu prat remote desktop vispar nav nekas liels negribas parinstalet uz servera shito sistemU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now