Jump to content
GIGN Forum

Borland

DaretodreaM
 Share

Recommended Posts

mega noob! smiliez.de_2125.gif

standarta stulbumi:

1. "Ko man darīt ja uz desktopa nav CS ikonas"

2. "Uz desktop nav CS ikonas, tikai HL"

3. "Nav CS ikonas, bet es skatijos cs folderī nava tur tādas exe"

4. "Nava CS ikonas, kur ir CS folderis"

etc.

Windowsam arī ir search, ja kas!

Edited by vincister

vobhsim es ieinstalējuborland delphi uz sava kompja bet z desktopa neparādās icona ko man darīt ? vai arī tā nav tāda atverama proga? vai ar to var tasiīt progas? ja var tad kā atvērt to progu ja man uz desktop nav icona? smiliez.de_2477.gif

Nu lol, ja Tu taisies kaut ko taisīt, izmantojot Borland Delphi, tad Tev kompis labi jāpārzin. Un ja Tu nemāki sameklēt progu, bez schortcuta uz desktopa, tad piedod man, bet tu arī iekš Delphi neko neuztaisīsi.

Nu lol, ja Tu taisies kaut ko taisīt, izmantojot Borland Delphi, tad Tev kompis labi jāpārzin. Un ja Tu nemāki sameklēt progu, bez schortcuta uz desktopa, tad piedod man, bet tu arī iekš Delphi neko neuztaisīsi.

Atļauj taču cilvēkam aplauzties - Ieraudzīt lērumu skripta un pilnas bikses!

es nesmu profs no datoriem bet kautcik saprotu smile.gif

a ko tad tas borland delphi dara? dry.gifdry.gif

a kapēc tad tu viņu vispār instalēji, ja tu man vēl tagad jautā, ko a? Tad sanāk ka tev nau ne jausmas. Nē nu vispār atzinība tev - instalē progas, nezini kapēc un ko tās dara arī nezini - tikai domā ka zini laugh.giflaugh.gif

daretodream a.k.a. waplet. Nahren tev kkādu borland delphi vajag? Progas taisīt taisies? Nekad neesmu ar tādiem sūdiem nodarbojies un arī nekad nav bijusi vēlēšanās, bet pēc manām domām tas ir kompilators, kurš pārvērš tavu smirdīgo notepadā rakstīto programmu par .exe. Sāc ņemt gogli priekšā un meklēt delphi tutoriāļus...(ja tu tiešām taisies nākotnē kautko uztaisīt) Bet es tev silti iesaku izdzēst visu, kas saistīts ar to borland delphi un dzīvot tālāk.

Edited by darker

Jee - labais! es ari programeju delphi vel tagad! wink.gif

isteniba tas ir loti forsi! tur uzreizu atveras forma un tur var salikt virsu pogas un bildes un labelus un editfieldus un tad ir jaspiez F9 un tad var spaidit pogas un visu kaut ko rakstit ieksa! Baigi interesanti!!! smile.gif

un tad vajag ar search sameklet project1.exe un ta ir tava programa un vinu var ari aizsutit draugiem un paradit kada kruta programa! wink.gif

Beefy

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...