macho Posted June 19, 2003 Report Share Posted June 19, 2003 Shii ir it kaa cs sadalja... a kaa tas naakas ka te vismazaak poustu? any ideas? jeb vienkaarshi vajag taisiit runaat-rosinoshus topikus... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted June 19, 2003 Report Share Posted June 19, 2003 a par cs viss visiem jau zinaams nav ko teikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvy Posted June 19, 2003 Report Share Posted June 19, 2003 Nee nu vareetu uztaisiit kaadu topiku piemeeram par to, kaaadi ierochi ir iecieniitaakie, kaadu teamu parasti izveelas CT vai Ts utt... Ne? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted June 19, 2003 Report Share Posted June 19, 2003 a par cs viss visiem jau zinaams nav ko teikt tochna zini? Link to comment Share on other sites More sharing options...
stumbrs Posted June 19, 2003 Report Share Posted June 19, 2003 +/- apmeeram jo rakstiit nav par ko vieniigais ko nezinu ir tas kad iznaaks cs 1.6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted June 19, 2003 Report Share Posted June 19, 2003 a varbuut vareetu uztaisiit sadalju Probleemas ar CS un PC tjip sadalja, kuraa vareetu jautaat iesaaceeji par ar tehnisku, programmatuuru vai Counter Strike saistiitaas probleemas, lai zinoshaakie un gudraakie praati vareetu pafloodot.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted June 19, 2003 Report Share Posted June 19, 2003 Shitais forums skiet nav domaats floodoshanai!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted June 19, 2003 Report Share Posted June 19, 2003 kas nu to butu teicis.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 19, 2003 Author Report Share Posted June 19, 2003 Shitais forums skiet nav domaats floodoshanai!!! aj ku labs..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DuH Posted June 19, 2003 Report Share Posted June 19, 2003 bloody tu to man ? ? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted June 19, 2003 Report Share Posted June 19, 2003 Jaa, vismaz macho man vienmeer atgaadina, ka te floodot nevar , bet man vasaraa nav ko dariit taapecc katru dienu apmekleeju sho forumu un pats ar biku pafloodoju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvy Posted June 19, 2003 Report Share Posted June 19, 2003 Jaa Macho shkjiet ir taads hobijs visus apvainot par fluudoshanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 20, 2003 Author Report Share Posted June 20, 2003 ok mainiishos tagad manaa uztveree blody, elvy un kas veel te floodo ir nevis flooderi bet gan IDIOTI. Apsveicu... mainiijaat manu attieksmi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted June 20, 2003 Report Share Posted June 20, 2003 Priecaajos kaut vai par to, bet ja taa labi ieskataas, tad ne jau man ,elvijam vai kaadam citam ir 286 pousti uz sirdsapzinjas Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 20, 2003 Author Report Share Posted June 20, 2003 nu un ka man ir pie 300 poustiem? Es neesmu taads kaa tu kas katru no saviem poustiem pataisa vai nu par fluudu, vai par idiotismu, vai par idiotisku floodu. Ir iespeejams arii runat par teemu.... bez tam forums jau kaadu pusgadu funkcionee.... taa ka atp*** no manis un paskaties uz sevi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symbiote Posted June 20, 2003 Report Share Posted June 20, 2003 kas ir cs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 20, 2003 Author Report Share Posted June 20, 2003 are we trying to be funny? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Posted June 20, 2003 Report Share Posted June 20, 2003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvy Posted June 21, 2003 Report Share Posted June 21, 2003 Macho, mees tevi vareetu pienjemt manaa ar blody - idiotu (kaa tu muus pats nosauci) klanaa, jo nez kapeec man shkjiet, ka tu no mums diez ko neatpaliec... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Posted June 21, 2003 Report Share Posted June 21, 2003 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted June 21, 2003 Report Share Posted June 21, 2003 Paldies par komplimentiem ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted June 21, 2003 Author Report Share Posted June 21, 2003 Absoluuts kontakts. Izlasot 3 peedeejos poustus es konstateeju paaris lietas. 1. Elvy atziist ka blody idiots 2. blody domaa ka ir kaut kas tragjiskaaks (un daudz nekljuudaas) jo vaards "idiots" vinjam ir kompliments 3. Smaidinji rullee un Elvy - taa kaa tu esi idiotu klanaa (re to tu pats arii atzini) tad tev shkjiet NEpareizi, un taapeec arii man tur nav ko dariit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elvy Posted June 21, 2003 Report Share Posted June 21, 2003 Ok, domaa, ka man baigi ruup tas kaa tu mani te nosauc? Man pilniigi ir poxui, jo es pac zinu, kas es esmu un neesmu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest blody Posted June 21, 2003 Report Share Posted June 21, 2003 starp citu macho, tu nemaz neesi tik aspraatiigs kaa tev pasham liekas ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jin Posted June 21, 2003 Report Share Posted June 21, 2003 2: Elvy nav iipashas noziimes, kas tu esi savaas domaas, jo ja visiem, kas tevi uzskatiis par mazu dumju dauniiti, tavas domas buus pie vienas vietas. 2 blody neiedomaajies par citu variantu ? varbuut vaina ir tevii ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts