k-l-a-v-s Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Nebija ko darīt un izdomaju kad serveri varetu ielikt tā kad kadu piemeram mani izkiko arā no servera un es minuti netieku iekšā! Bet es nemāko to izdarīt lai tas tā būtu tapec vēlētos uzziāt kā to izdarīt! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopFun Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Nebija ko darīt un izdomaju kad serveri varetu ielikt tā kad kadu piemeram mani izkiko arā no servera un es minuti netieku iekšā! Bet es nemāko to izdarīt lai tas tā būtu tapec vēlētos uzziāt kā to izdarīt! Nezinu vai kick uz piecaam minuuteem var uzlikt,bet ban gan var.Taa arii dari-ban piemeeram uz 10 min.un netiksi ieksaa uz 10 min. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invisible Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 te un te ir k-kas, itkā ja uzraksta console retry, tad šis strādās, bet viņš strādās arī, tad ja izkikos utt Link to comment Share on other sites More sharing options...
[TerRor_SquaD]LiL_Ew!L Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Resnais man pat tas plugins ir !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now