DAS KILLA Posted February 6, 2004 Report Share Posted February 6, 2004 Taa ienaacu saitaa iekshaa un skats ka mans 4uvaks vairs nav sarkanaa kraasaa iegaaju regjistreetaajos playeros tur arii man niks melnaa kraasaa... gribeeju prasiit par ko man nonjeema ? Tas ka es itkaa maz speleeju? Tas nu gan nebuutu pareizais leemums... Es luudzu lai atgriez manas tiesiibas vismaz slotu un banu Link to comment Share on other sites More sharing options...
infusion Posted February 6, 2004 Report Share Posted February 6, 2004 shitais gan sakariigs kexs es esmu par tiesiibu atdoshanu vinjam ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAS KILLA Posted February 6, 2004 Author Report Share Posted February 6, 2004 Es jau itkaa neko kriminaalu neesmu izdariiijis vienkaarshi peedeejaa laikaa nepseeleeju tik daudz vareetu buut iemesls... bet nu lai par to njemtu tiesiibas nost.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cmdr Posted February 6, 2004 Report Share Posted February 6, 2004 varu iedomaaties ,puika aiziet suniiti izvest un atnaak , fack kur manas tiesiibas , nevareeshu banot Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrafTer Posted February 6, 2004 Report Share Posted February 6, 2004 khe-he-he....ar suniiti... tad jau labaak vispaar bez tiesiibaam, tad nav jaadomaa par taam, vai nonjems vai atstaas...... Bet nu vispaar, sakariigs gekx, lai jau dot taas tiesiibas.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
radler Posted February 6, 2004 Report Share Posted February 6, 2004 DAS KILLA labaak paarbaudi jaunumos vai neesi iekljauts dzeesto niku sarakstaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAS KILLA Posted February 6, 2004 Author Report Share Posted February 6, 2004 Da niks ir tikai bez tiesiibaam ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrafTer Posted February 6, 2004 Report Share Posted February 6, 2004 Nu ja niks ir, tikai bez tiesiibaam, un gekam kaa tev, Tad laikam tur ir kaads labs izskaidrojums... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEDA* Posted February 6, 2004 Report Share Posted February 6, 2004 Noteikti, visam un visur ir izskaidrojums... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XekToR Posted February 7, 2004 Report Share Posted February 7, 2004 dA priek6 kam tev vajadziigs ir slots un bans ja tu taapat nespeeleesi serverii ?? Nee , nu par tevi esmu dzirdeejis daudz un n0rm kex peec manam domaam manis peec esmu par , tb lai adod vina tiesiibinas [ bet gan jau mani nenems veeraa ] Bet taas jau tikai manas domas .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAS KILLA Posted February 7, 2004 Author Report Share Posted February 7, 2004 Klau es itkaa neko sliktu neesmu nodariijis lai man tiktu nojnemts nost.. vakar gribeeju ieiet pagaljot bet slota nav taa i nesanaaca Link to comment Share on other sites More sharing options...
KEDA* Posted February 7, 2004 Report Share Posted February 7, 2004 Vareeji uzlikt taa, kad vinsh pats piejoinojas, kad ir briivs.... Un pa to laiku vareeji aiziet pienu iezert... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 7, 2004 Report Share Posted February 7, 2004 2jokdari: pietaupiet jocinjus uz kaadu tusinju kur vareesiet meitenes vaakjiit ar savu humoru 2das killa: avot tiesiibas tev ownage nonjeemis. Un jaa... viens no iemesliem bija tas ka tu nespeelee uz gign-a bet lielaakoties taapeec ka vinjam pret tevi ir antipaatijas... nezinu cik pamatoti betnu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAS KILLA Posted February 7, 2004 Author Report Share Posted February 7, 2004 kaadas veel antipaatijas ? es vinju vispaar ne*paziistu ( ne arii gribu vispar paziit peec tava teikta)... Bet slotu man vismaz varees uzlikt? par to nespeeleeshanu ... skola riigaa man nav kompja ... nu 'you got it. ownage - a-uuuuu ? ko tad es tev nabadzinjam esmu tik shausmiigu nodariiijis ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NighTMerry Posted February 7, 2004 Report Share Posted February 7, 2004 DAS KILLA cik noprotu vinam nepatiik apollo, no taa secini pats Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAS KILLA Posted February 7, 2004 Author Report Share Posted February 7, 2004 Kas man uz muguras rakstiits apollo.lv ? Jeb tetoveejums uz dirsas. ? ?. ?. atvainojos pa izteicienu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted February 7, 2004 Report Share Posted February 7, 2004 Speelee tu gignaa patieshaam maz, patiesiibaa tevi nereizi neesmu uz servera redzeejis Kaada velna peec tev taas tiesiibas ir jaaatstaaj, ja dotajaa situaacijaa ir ljoti daudz aktiivu cs.gign.lv apmekleetaaju barinsh kuriem vinjas noder daudz vairaak. Ko es ar to gribu pateikt? To, ka taa vietaa lai slots + reaals access buutu tev, kursh ienaak serverii lai "pagaljotu", un patiesiibaa domaaju, ka tev uz muusu serveri ir pilniigs pohujs..., taa vietaa es labaak tevi kaa adminu aizvietoju ar dzhekinju kursh to ir daudz vairaak pelniijis, un no kura kaa admina mums ir daudz lielaaka jeega. Atkaartoshu nodraazto teicienu "Admintiesiibas nav privileegjija, bet gan atbildiiba" (or something like that, iisti neatceros). Un shiis atbildiibas sajuutas tev nav! Viss, pagaidaam teema sleegta (ja vien kautkas nemainiisies uz ...). Un nevajag man saakt ljechiit, ka "uzlieciet atpakalj un es ...taa un shitaa.." Dotajaa situaacijaa I DON`T GIVA SHIT !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Champions! Posted February 7, 2004 Report Share Posted February 7, 2004 offtopic taakaa DAS KILLas slots ir atnjemtas, tad tas var pieskjirt Lirelim, ka tas bija solits, ka kadam nonjems slotu tad iedos Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted February 8, 2004 Report Share Posted February 8, 2004 kautgan hainyam ir tach slots... un lirels ar teiksim [GIGN] atljauju driixteetu ienaakt ar hainya slotu ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NighTMerry Posted February 8, 2004 Report Share Posted February 8, 2004 anfisa, Lirelim ir savs slots, tagad! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DAS KILLA Posted February 8, 2004 Author Report Share Posted February 8, 2004 Klausies: Taas ka man staav tiesiibas virsuu uz nika aiznjem shausmiigi daudz vietas uz servera jeb tev vienaarshi tas spiezh uz nerva vai kaa , nee nu protams 2 rindinjas servera konfiguraacijas failaa ir shausmiiga tragjeedija es apzinos ... Nee tu pasaki pavisam godiigi - es tev kaut ko esmu izdariijis ? Protams es zinu ka gribaas izraaadiit ka esi un tu vari dariit ko gribi! Gign kaa nekaa! No offence! Btw man jau tika nonjemtas vinjas nost no nika Linda - pamatots tas tika ka jaabuut uz iistaa nika nu labi tas ir arii saprotams... Galu galaa tiesiibas iedeva man macho.... tur nebija nekaada spamoshana privaatajaa vai kas cits ... macho teica kaapeec "gan nee" .. iedeva .. Taa kaa es gribeetu runaat ar vinju nevis kaadu citu: buut vai nebuut! Peectam vaar sleegt topiku ciet droshi. anfisa & Champions! - shakaalju bars ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
anfisa Posted February 8, 2004 Report Share Posted February 8, 2004 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted February 8, 2004 Report Share Posted February 8, 2004 runaajot par vietu uz servera - ar to tam nav nekaada sakara. Buutiiba ir principaa ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted February 8, 2004 Report Share Posted February 8, 2004 nu iisteniibaa ar visu sakaino dirshanos gan no ownija gan killas puses tas viss shits tik un taa nav ok. uzliku apakalj tiesiibas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ownage Posted February 10, 2004 Report Share Posted February 10, 2004 das killa - galvenais ir attieksme ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts