jerrico Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 skarbi, neizdevies joks Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 nuuuuu bencik ! buutu pietureejushies pie taas pashas pirmaas bildes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Tas viss man atgaadina tikai vienu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Outlawz Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 maybe this will cheer you up Link to comment Share on other sites More sharing options...
TopFun Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 (edited) ev, dzeki, es atradu Beefy sievas miilaako poozu. p.s. Tas ir Beefy un taa ir vinja sieva. trust me.... EDIT: cenzuura! bilde iznjemta <c> Pain VNK no comment!?!Taa beefy bilde jau bija taa "izkjeemota" vai arii tu vinjai to nodariiji dead beef? Edited November 26, 2006 by Dr. Pain Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Paldies Pain, ko tik dzerumaa nesastradaasi, man jau gribejaas lai kads nem araa Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 26, 2006 Author Report Share Posted November 26, 2006 (edited) lai jau jums tiek! Beefy Edited November 26, 2006 by 0xDEAD BEEF Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 Ko tavas "sievas" bilde dara oho.lv? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 lai jau jums tiek! Beefy Cool bilde super, bet manejaa labakaa paljube Link to comment Share on other sites More sharing options...
darker Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 (edited) Cool bilde super, bet manejaa labakaa paljube Skaista bilde. Bencik parādi savu. tā teikt nav ētiski, jo katram savējā parasti liekas skaistāka pēc manām domām tajā bildē virs tās cenzūras, kas viedota programā MS paint(labajā, augšējā stūrī), ir redzama beefa motocikla ķivere. Kā es nonācu pie tāda secinājuma? Daudz skatos CSI un vel ķiveres krāsojums vai uzlīmes atbilst beefa mocim avatārā... Vai arī es kārtējo reizi kļūdos?? Edited November 26, 2006 by darker Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 lai jau jums tiek! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 Skaista bilde. Bencik parādi savu. tā teikt nav ētiski, jo katram savējā parasti liekas skaistāka pēc manām domām tajā bildē virs tās cenzūras, kas viedota programā MS paint(labajā, augšējā stūrī), ir redzama beefa motocikla ķivere. Kā es nonācu pie tāda secinājuma? Daudz skatos CSI un vel ķiveres krāsojums vai uzlīmes atbilst beefa mocim avatārā... Vai arī es kārtējo reizi kļūdos?? Pain manejo cenzeeja, tapec neriskeeshu likt velreiz, veel atvalinaajumus ieliks Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 27, 2006 Author Report Share Posted November 27, 2006 Skaista bilde. Bencik parādi savu. tā teikt nav ētiski, jo katram savējā parasti liekas skaistāka pēc manām domām tajā bildē virs tās cenzūras, kas viedota programā MS paint(labajā, augšējā stūrī), ir redzama beefa motocikla ķivere. Kā es nonācu pie tāda secinājuma? Daudz skatos CSI un vel ķiveres krāsojums vai uzlīmes atbilst beefa mocim avatārā... Vai arī es kārtējo reizi kļūdos?? nu to cenzuru mans zakjis taisija, lai neredzetu, kas ir skapi (milakais! ), bet ja!!! Tu esi loti acigs - ta tiesam ir mana moca kivere! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
|2.v_o Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 (edited) Nesaprotu ko tu te tagad čatojies, skrien uz gultu, kur tevi gaida plika sieva un kas īsti ir aiz tās cenzūras? Edited November 27, 2006 by |2.v_o Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 27, 2006 Report Share Posted November 27, 2006 (edited) Nja izskataas, kad lielakaa dalja nav redzeejusi, manu bildi, kur beefy ar savu sievu kopaa, vnk pain vinju izdzeesa Beefy ko lai saka, tev sieva Edited November 27, 2006 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 28, 2006 Report Share Posted November 28, 2006 nu to cenzuru mans zakjis taisija, lai neredzetu, kas ir skapi (milakais! ), bet ja!!! Tu esi loti acigs - ta tiesam ir mana moca kivere! Beefy Būtu labāk bildi, kur seja redzama ielicis, viņas *khe-hemm* tāpat neviens nedabūs, toties parunāties pastāv iespēja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now