Jump to content
GIGN Forum

Jautajums Skripteriem

Recommended Posts

Jautajums tiem kas kko maak un saprot no skriptosanas. Nevis cs bet no php un citam valodam.

Tatad jautajums respektivi ir vai ir iespejams uztaisit (uzrakstit) tadu skriptu kas palaizh cs server no web. Un vai vispar man ir iespejams uzlikt cs serveri taja vieta kur es hosteju web un vinu normali palaist. Vieta pietiek.

Jautajums tiem kas kko maak un saprot no skriptosanas. Nevis cs bet no php un citam valodam.

Tatad jautajums respektivi ir vai ir iespejams uztaisit (uzrakstit) tadu skriptu kas palaizh cs server no web. Un vai vispar man ir iespejams uzlikt cs serveri taja vieta kur es hosteju web un vinu normali palaist. Vieta pietiek.

Par skriptu, jā. (nu no weba) manliekas, ka tas ir js. bet tu labāk ej un paprasi php.lv/f

Bet tas iespējams ir 100%

Edited by naziic

Heh, ir iespeejams uztaisiit script ar kuru starteet serveri, bet shaubos vai tur galaa buutu pliks .php, bet tik debiilu ideju kaaa palaist hlds.exe kaa uz webservera hosteetu failu ..... njaa .... intersanti ...... tur jau vajadziigs nevis webserveris, bet gan procesu/resursu iire .......

Nu man skiet ka cs serveri var ielikt jebkura mape tapat ka jebkuru programmu un palaist. Tikai mana probleema ir taa ka es shiem failiem netieku klaat caur exploreri. Tikai caur ftp un file manager. Tapec man vaig sadu script ar kura palidzibu es varetu palaist serveri no web.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...