RadioActive Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Jautajums tiem kas kko maak un saprot no skriptosanas. Nevis cs bet no php un citam valodam. Tatad jautajums respektivi ir vai ir iespejams uztaisit (uzrakstit) tadu skriptu kas palaizh cs server no web. Un vai vispar man ir iespejams uzlikt cs serveri taja vieta kur es hosteju web un vinu normali palaist. Vieta pietiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
naziic Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 (edited) Jautajums tiem kas kko maak un saprot no skriptosanas. Nevis cs bet no php un citam valodam. Tatad jautajums respektivi ir vai ir iespejams uztaisit (uzrakstit) tadu skriptu kas palaizh cs server no web. Un vai vispar man ir iespejams uzlikt cs serveri taja vieta kur es hosteju web un vinu normali palaist. Vieta pietiek. Par skriptu, jā. (nu no weba) manliekas, ka tas ir js. bet tu labāk ej un paprasi php.lv/f Bet tas iespējams ir 100% Edited November 23, 2006 by naziic Link to comment Share on other sites More sharing options...
real men Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 skriptu ja pa webu_iisti_nezinu_piedod_man_liekas_ka_pa_to_webu_nevar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fragrancer Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Heh, ir iespeejams uztaisiit script ar kuru starteet serveri, bet shaubos vai tur galaa buutu pliks .php, bet tik debiilu ideju kaaa palaist hlds.exe kaa uz webservera hosteetu failu ..... njaa .... intersanti ...... tur jau vajadziigs nevis webserveris, bet gan procesu/resursu iire ....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadioActive Posted November 23, 2006 Author Report Share Posted November 23, 2006 Nu man skiet ka cs serveri var ielikt jebkura mape tapat ka jebkuru programmu un palaist. Tikai mana probleema ir taa ka es shiem failiem netieku klaat caur exploreri. Tikai caur ftp un file manager. Tapec man vaig sadu script ar kura palidzibu es varetu palaist serveri no web. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fragrancer Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 RadioActive paskaidroshu veelreiz tiem, kam nedalec, un ir jaasaka tieshi! .......... TAAAA NEVAR IZDARIITT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KillYou Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 teikšu kā ir: ar PHP nēsmu dzirdējis, ka kāds palaiž kādu progu, bet JavaScript es nepārzinu un nemāku spriest vai var vai nevar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Esmu php taisījis, ka var strādāt kā ar linux consoli apmēram, tātad esmu 100% pārliecināts, ka ja cs serveris ir uz linux bāzes, tad nav problēmu php failu uztaisīt. Ja serveris uz windows bāzes, tad aizmirsti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadioActive Posted November 24, 2006 Author Report Share Posted November 24, 2006 Skaidrs viss man... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Jā, ir iespējams. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts