bencik Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 (edited) Pavisam vienkaars jautaajums - Pienemsim, kad es gribu tagad kaadu apmaciit programmeshanaa(pienemsim)... Cik es varetu prasiit pikji 1h? Vnk baigi svariigi butu zinaat, pasham nav ne mazakaas nojautas Un kaadas vispaar ir cenas shaaam pakalpojumam, Latvija? Edited November 22, 2006 by bencik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 nu es teiktu taa, kaa jau tas ir parasti - njem savu darba algu vienaa stundaa un pareizini ar 1,5-2 (taa kaa taa ir haltuura). taa it kaa ir normaalaa prakse! p.s. parasti gan pasuutiitaajs neredz kaa tu straadaa, taapeec vari pateikt, ka esi ilgaak straadaajis, tad nu shoreiz vari paprasiit arii vairaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 22, 2006 Author Report Share Posted November 22, 2006 nu es teiktu taa, kaa jau tas ir parasti - njem savu darba algu vienaa stundaa un pareizini ar 1,5-2 (taa kaa taa ir haltuura). taa it kaa ir normaalaa prakse! p.s. parasti gan pasuutiitaajs neredz kaa tu straadaa, taapeec vari pateikt, ka esi ilgaak straadaajis, tad nu shoreiz vari paprasiit arii vairaak Shoreiz haltureet nevarees, jo mans kolegis grib apmaciit vienu dzeku, bet nezin cik prasiit Peec tavas matematikas, kaadi 2ls h (es iedevu atlaidi, jo chomaks ir skolnieks) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ogre Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Man liekas, ka 2 Ls ir maz. Kaut gan, ja apmācāmais nav āmurs un nav slinks + atlaide, tad imho būtu norm arī 2 Ls. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Man liekas, ka 2 Ls ir maz. Kaut gan, ja apmācāmais nav āmurs un nav slinks + atlaide, tad imho būtu norm arī 2 Ls. nu tu gan jau veeleetos 5000k Link to comment Share on other sites More sharing options...
FBI.Informant Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Nu atkarīgs no tā ko Tu māci un ko tu izmato savā paraksē , nu kādi 3 - 4 ls! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 Pirms daudziem gadiem progmeistara alga bija 2.5Ls/h. Vel pirms kada laika maksaju anglju valodas skolotajai 4Ls par 1h. Man liekas, par programesanas macisanu 5Ls butu pats sakums. Normals specilaists pelna 15Ls stunda (zel, ka es tad nesmu ) Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlusDaris Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 (edited) Es arii piekriitu par tiem 5Ls, tacu pirms prasi tam skolniekam naudu (tam kuram tu maaciisi) padomaa vai esi to veerts un vai esi patiesaam tik gudrs, lai speetu pietiekami labi iemaaciit. Edited November 22, 2006 by AlusDaris Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 22, 2006 Author Report Share Posted November 22, 2006 Nu es te skatos uz kaadiem 2 ls h buutu labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Nu es te skatos uz kaadiem 2 ls h buutu labi Bencik, a par 2Ls/h pabuvet man maju negribi? Reiz es koljijos klat vienai simpatiskai saldejuma pardevejai un vina man pastastija, ka alga ir 30 santimi stunda un jastrada 10 stundas diena, BET menesi sanak VESELI 90LS! WOWOWOW! Liela naudina! Un GADA! WOW - GADA sanak veseli 450Ls (saldejums - sezonas prece). Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 23, 2006 Author Report Share Posted November 23, 2006 Bencik, a par 2Ls/h pabuvet man maju negribi? Reiz es koljijos klat vienai simpatiskai saldejuma pardevejai un vina man pastastija, ka alga ir 30 santimi stunda un jastrada 10 stundas diena, BET menesi sanak VESELI 90LS! WOWOWOW! Liela naudina! Un GADA! WOW - GADA sanak veseli 450Ls (saldejums - sezonas prece). Beefy Arii fakts, da blin vot nezinu sakuma japrasa 2ls, tad redzees, ja lieta aizies, tad nemsi vairaak Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted November 23, 2006 Report Share Posted November 23, 2006 Bencik, a par 2Ls/h pabuvet man maju negribi? Reiz es koljijos klat vienai simpatiskai saldejuma pardevejai un vina man pastastija, ka alga ir 30 santimi stunda un jastrada 10 stundas diena, BET menesi sanak VESELI 90LS! WOWOWOW! Liela naudina! Un GADA! WOW - GADA sanak veseli 450Ls (saldejums - sezonas prece). Beefy Nu re! Un stāsta vēl, ka Latvijā zems dzīves līmenis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now