kinens Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 pasakiet wisus vedous ka dabut lagus nsot? iznjemot Jaunu ramu ub netu un datoru vai ri kaada prog? Quote Hwlo Link to comment Share on other sites More sharing options...
magicalx Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 pamekle mekletaja.. sis nu toc te jau sen izrunats Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 kinens said: pasakiet wisus vedous ka dabut lagus nsot? iznjemot Jaunu ramu ub netu un datoru vai ri kaada prog? Cik tev ir latvieshu valodaa? 1? Ja tev ir suudiigs kompis un nets tad ari tie twiiki tev nepaliidzees. Spied shite Laigan shaubos vai tavs neattiistiitais praats spees saprast kas tur rakstiits Link to comment Share on other sites More sharing options...
real men Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 RavenHolm said: Cik tev ir latvieshu valodaa? 1? Ja tev ir suudiigs kompis un nets tad ari tie twiiki tev nepaliidzees. Spied shite Laigan shaubos vai tavs neattiistiitais praats spees saprast kas tur rakstiits man latviešu valodā bija 7 un es saprotu kas tur rakstīts un tur ir Angļu valoda Raven nu jā raksts nebija no tiem glītākajiem bet tomēr saprast varēja P.S. - Domā viņam līdzēs tas links ko tu viņam iedevi ?? jo viņš pat nav paskatījies manuprāt viņam derētu uzlikt tadu mantu kā booster bet diezvai tas kautko mainītu Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 real men said: man latviešu valodā bija 7 un es saprotu kas tur rakstīts un tur ir Angļu valoda Raven nu jā raksts nebija no tiem glītākajiem bet tomēr saprast varēja P.S. - Domā viņam līdzēs tas links ko tu viņam iedevi ?? jo viņš pat nav paskatījies manuprāt viņam derētu uzlikt tadu mantu kā booster bet diezvai tas kautko mainītu Ja vinsh kautcik saprot anglu valodu un zin ko dara tad lidzes,pats tos twiikus kad tureeju serveri izmantoju un kautcik paliidzeeja Link to comment Share on other sites More sharing options...
real men Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 RavenHolm said: Ja vinsh kautcik saprot anglu valodu un zin ko dara tad lidzes,pats tos twiikus kad tureeju serveri izmantoju un kautcik paliidzeeja tad mēs tikai varam cerēt ka viņam tas sanāks !!! jo viņam tas neinteresē es apstos katru mīlu brīdi viņš šo topiku nelasa laikam gaida kad buus pinned Link to comment Share on other sites More sharing options...
van Helden Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 real men said: tad mēs tikai varam cerēt ka viņam tas sanāks !!! jo viņam tas neinteresē es apstos katru mīlu brīdi viņš šo topiku nelasa laikam gaida kad buus pinned Labaak cereet, ka vinjsh vienreiz sapratiis, ka nav jeegas taisiit CS serveri, kur nu veel ar parastu PC (par parastu uzskatu: 1,5-2 GHz procis, 256-512 RAM), + veel apollo mdsl cerot, ka pavilks baigos slotus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 kinens said: pasakiet wisus vedous ka dabut lagus nsot? iznjemot Jaunu ramu ub netu un datoru vai ri kaada prog? man liekas tu driiz iesi weekendaa par saviem stulbajiem topiciem Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts