bLeeD Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 Labdien! Ķeršos pie lietas .. Labu vārdu par manīm varētu pateikt samuray`s ! Velētos palūgt xkick un xslay tiesības xslay - Ši komanda ir nepieciešama, ja spēletājs joprojām kempotu un nepildītu misiju...Ja vinam nepietiktu ar slay sekotu kick! xkick Šo komandu es vēlētos, lai varētu izkickot no servera tos, kas sēž SPEC vai šauj/nošauj savējos komandas biedrus. Protams arī, lai varētu izkickot spēlētājus - kam nelīdz ne slay, ne slap... Pasvarā spelēju pa naktīm , bieži no rīta aptuvenais laiks vakara - 17:00 - 0:00 Sesdienās , Svētdienās spelēju pa dienu no 11:00 - 15:00.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted November 17, 2006 Report Share Posted November 17, 2006 nu dzheks normaals, speelee biezhi, taa kaa vareetu ruupeeties par kaartiibas uztureeshanu, ar kicku un sleju jau nekaadus suudus nevar sastraadaat! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 (edited) Ja Bleed ir tas kursh ir no irc.lv ar niku bleed^ tad esmu pliniibaa un galiigi PRET. kapeec? tapeec ka cilveeks savas paroles dala pa labi pa kreisi! Kaa es to zinu? vnk arii uzzinaaju vinja paroli(elemetaari gaaja runa access par serveriem(paroles vnk sakrita)) un tagad varu speeleeties ar komandu /ns ghost bleed^ pass... + pieteikuma forma ir nepareizi aizpildiita (Pirmais ko pamaniju ir ka nav admina kas rekomendee, varbuut es kljuudos un samurajs ir tas kursh rekomendee..)(Stabili zinu vel 3 cilveekus kuri zin vinja paroli saakas ar burtiem xp) Ja kljuudos par cilveeku SORRY EDITED: Session Start: Fri Nov 17 21:39:27 2006 Session Ident: bleed Session Ident: bleed ([email protected]) <bleed> Teddy <bleed> 4au <Teddy> chau <bleed> tu mani atbalstitu jaa pieteiktos gign uz access <bleed> xkick <bleed> slay tiesibam <Teddy> nee <bleed> <bleed> ohoo Session Close: Fri Nov 17 21:41:21 2006 Edited November 18, 2006 by Teddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 tā kā kick šobrīd nemaz nav, varētu diskutēt, vai vispār ir kāda jēga dot tikai slay. otrkārt, tūlīt slay jau nu nav labākais veids kā izmācīt tos, kas nepilda misiju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLeeD Posted November 18, 2006 Author Report Share Posted November 18, 2006 (edited) Ja Bleed ir tas kursh ir no irc.lv ar niku bleed^ tad esmu pliniibaa un galiigi PRET. kapeec? tapeec ka cilveeks savas paroles dala pa labi pa kreisi! Kaa es to zinu? vnk arii uzzinaaju vinja paroli(elemetaari gaaja runa access par serveriem(paroles vnk sakrita)) un tagad varu speeleeties ar komandu /ns ghost bleed^ pass... + pieteikuma forma ir nepareizi aizpildiita (Pirmais ko pamaniju ir ka nav admina kas rekomendee, varbuut es kljuudos un samurajs ir tas kursh rekomendee..)(Stabili zinu vel 3 cilveekus kuri zin vinja paroli saakas ar burtiem xp) Ja kljuudos par cilveeku SORRY Teddy diemžēl tu 100% kļūdies mana parole NAV xplosion !! Edited November 18, 2006 by bLeeD Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 (21:40) (bleed) ^^ali (21:40) (bleed) tuu mani atbalstitu (21:40) (bleed) jaa pieteiktos uz access (21:40) (bleed) (21:40) (bleed) xkick xslay (21:40) (bleed) vnk pajautaju Nedomāju, ka tā ir pareiza atieksme no čaļa, tā viņš maybe katram rakstīja līdz nonāca pie laba samuraya, kas tomer pieteicās iedot to atbalstu? Nu nepatīk man šitādi čāļi, kas uzmācas ircaa ar šādām lietām ! + agrāk viņš īpaši nedraudzējās ar galvu, nezinu varbūt tagad ir kkas mainījies bet es neatbalstu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 Ja es pareizi atceros (un es pareizi atceros) tad šis subjekts man pažizņi kaut ko uzmācās, piesējās un atstāja tāda veselīga duraka iespaidu. Man liekas pēdējais kas viņam ir nepieciešams ir jebkāda veida tiesības. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy Posted November 18, 2006 Report Share Posted November 18, 2006 (edited) Teddy diemžēl tu 100% kļūdies mana parole NAV xplosion !! Kaa nav? IR [13:01] * bLeeD^ has quit IRC (Killed (services.irc.lv (GHOST Command used by Teddy_))) P.S. Vinjs nedalot savas paroles Edited November 18, 2006 by Teddy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koma[Dzirciema] Posted December 15, 2006 Report Share Posted December 15, 2006 Taisam ciet.Bleed ,ceru ka pats jau esi sapratis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts