myth Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Taaa... gribu izkikot - nevar , gribu nobanot uz 5 min - busteris nobano uz 300 min It kaa man jau vienalga , bet nu cilveki sudzesies Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Taaa... gribu izkikot - nevar , gribu nobanot uz 5 min - busteris nobano uz 300 min It kaa man jau vienalga , bet nu cilveki sudzesies Ooo jauna problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 patiesibaa banojas pareizi, tikai raadaas nepareizi Link to comment Share on other sites More sharing options...
OGIIO Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 Nav iespējams pieslēgties hl.exe, lūdzu pārestartējiet programu. Kāds ir atrisinājis šo problēmu? ( cs vilkts no www.gign.lv versija 1.6 , ir firewalls un arī antivītus, bet antivīrus ir avg! ) Sry par atkārtotu postu, bet gribās uzspēlēt cs, citos serveros spēlet ir murgs jo pilns ar chīteriem... Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 Nav iespējams pieslēgties hl.exe, lūdzu pārestartējiet programu. Kāds ir atrisinājis šo problēmu? ( cs vilkts no www.gign.lv versija 1.6 , ir firewalls un arī antivītus, bet antivīrus ir avg! ) Sry par atkārtotu postu, bet gribās uzspēlēt cs, citos serveros spēlet ir murgs jo pilns ar chīteriem... 1kaart parbaudi vai neesi busteri palaidis vairak par vienu reizi, iespejams ka pie pulkstenja karajas divi busteri 2kaart pamegini vairakkaart palaist CS, reizeem nostradaa 3kaart cilveki runaa, ka ja iemet busteri vienaa direktorijaa ar hl.exe, tad tas paliidz Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 1kaart parbaudi vai neesi busteri palaidis vairak par vienu reizi, iespejams ka pie pulkstenja karajas divi busteri 2kaart pamegini vairakkaart palaist CS, reizeem nostradaa 3kaart cilveki runaa, ka ja iemet busteri vienaa direktorijaa ar hl.exe, tad tas paliidz liidz ar to atvasinaas jauna probleema, Don't sen errors kursh pis praatu kameer nesadauzu klaviatuuru, un nesalauzhu austinjas un taa visa rezultaataa gribeedams cs paspeeleet nevaru, palaizhu metamod un eju skatiities "engjelju pilseeetu" Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 21, 2006 Report Share Posted November 21, 2006 Man veel nostradaa tads triks..... Busteri extrackt uz papku, kur staav cs, palaizhu vinju no papkas, tad close folder, un laizhu cs no desktop Nezinu, kapeec bet man aiziet cs Link to comment Share on other sites More sharing options...
tRash Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 (edited) es pat nez ko dariit.. nu esmu izmeegjinaajis gandriiz visu, bet met mani aaraa varbuut man izsleegt visas programmas kas tajaa briidii iesleegtas (skype, netmeter u.c. mazsvariigas) bet tas buutu stulbi, kad ejot cs man tagad buus jaasleedz pilniigi viss aaraa.. atkaartoshos veelreiz: man ir w-xp sp2, cs'am 21. patch, antiviirusa nav, un firewall ir ierubiits, bet par vinju siikaak nemaaku teikt. edit: aizmirsu piebilst, ka man arii saak mesties virsuu tas svc_bad, bet nevaru iisti pateikt vai tieshaam tas ir bustera deelj.. iespeejams tas bija pirms bustera testeeshanas Edited November 22, 2006 by tRash Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 22, 2006 Author Report Share Posted November 22, 2006 izdari tāpat kā denja, pasit kompi padusē un aizbrauc pie worma 100 punkti sataisīs lai iet Link to comment Share on other sites More sharing options...
tRash Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 (edited) jaa man jau denja teica tas buus laikam peedeejais salminjsh pie kaa kjerties.. Edited November 22, 2006 by tRash Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 aa un vispaar PUB serverii iekshaa tieku ar nelielu dusmu leekmi, bet lai kaa es censtos CSDM man uzspeeleet nesanak, visulaiku met aaraa pazinjojumu ka nav iesleegts goust baster's Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dream Posted November 22, 2006 Report Share Posted November 22, 2006 es pat nez ko dariit.. nu esmu izmeegjinaajis gandriiz visu, bet met mani aaraa varbuut man izsleegt visas programmas kas tajaa briidii iesleegtas (skype, netmeter u.c. mazsvariigas) bet tas buutu stulbi, kad ejot cs man tagad buus jaasleedz pilniigi viss aaraa.. atkaartoshos veelreiz: man ir w-xp sp2, cs'am 21. patch, antiviirusa nav, un firewall ir ierubiits, bet par vinju siikaak nemaaku teikt. edit: aizmirsu piebilst, ka man arii saak mesties virsuu tas svc_bad, bet nevaru iisti pateikt vai tieshaam tas ir bustera deelj.. iespeejams tas bija pirms bustera testeeshanas Pameegini izsleeg tikai skype jo vinsh biezhi vien rada probleemas, jo lieto svariigus portus un noblokjee vinjus citu programmu lietoshanai... Link to comment Share on other sites More sharing options...
n1gg4z a.k.a ziepiite Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 plkst 12:50 csdm.gign.lv players - 0 cs.gign.lv players - 14 uj kaa man tas nepatiik Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zorg`s Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Man ar jo no riitiem parasti ka speeleeju (pirms buster) bija pilns, bet tagad pat 1 cilweeks naw Par csdm.gign.lv vispaar nerunaajot Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 worm varetu pod botus ielikt un salikt viniem latviskus textus un vardus piem dareks - pro botam, un kaka - kaut kadam botam citerim un ta talak. Un botiem defaultigie texti butu - dareks cito vinam stabili wh davai rush a visi rush a stulbais ****** (tev piesrpiests naudas sods) ja - protams pats losis shas banu norausi Varu deret, lielaka dalja pat neiedomatos, ka tie ir boti! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 worm varetu pod botus ielikt un salikt viniem latviskus textus un vardus piem dareks - pro botam, un kaka - kaut kadam botam citerim un ta talak. Un botiem defaultigie texti butu - dareks cito vinam stabili wh davai rush a visi rush a stulbais ****** (tev piesrpiests naudas sods) ja - protams pats losis shas banu norausi Varu deret, lielaka dalja pat neiedomatos, ka tie ir boti! Beefy tikai serverī sāktos masveida panika un bļaušana, ka tie ir čīteri, jo zini tak kā boti uzvedas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Uznaca velme uzspelet, bet brinijos, ka mani piemeklejusi si problema, ka nav bustera lai iekacaju no gign.lv .... 700mhz 64 Nvidia 196 ram kaspersky 5.0 firewal Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Uznaca velme uzspelet, bet brinijos, ka mani piemeklejusi si problema, ka nav bustera lai iekacaju no gign.lv .... 700mhz 64 Nvidia 196 ram kaspersky 5.0 firewal atdod savu kompi cuukaam lol 196 ram + kaspersky, kak tam fps? Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted November 24, 2006 Report Share Posted November 24, 2006 Es milu savu kompi , fps 30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaba Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 (edited) 16 1/2 gadi ^^ Windows XP SP2 768Mb RAM 300Gb hdd Video ATI Radeon 9550 Pro 256Mb Intel Celeron 2.4 Ghz; NOD32 Antiviirus; CS 1.6 v23; firewals windows parastais Edited November 25, 2006 by Chaba Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 (edited) Savus parametrus raxtiju jau,bet shodien pirmo reizi,kopsh bustera atklaashanas ,mani saaka mest laukaa!Shas nokachashu pa jaunu busteri! P.s.Nokachaju un palaidu,kaa parasti,bet mani met lauaka un saka ka nava BUSTERA,please HELP! Edited November 25, 2006 by GooD`MeN Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 da esli tak budet prodolzhatsja to naroda sovsem nebudet, i gign poterajet top serverov latviji !! kak nekruti ja otdaju perdpoctenije gignu i bilo bi neploho esli bi vsjo stalo na svoi mesta i bilo bi vsjo kak ranshe Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feik Posted November 25, 2006 Report Share Posted November 25, 2006 Viss iet ideaali, pagaidaam nekkaadi gadiijumi, kad mestu aaraa nav bijushi! nezinu, kas paareejiem pa vainu!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
|2.v_o Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 (edited) Problēma: Met ārā no GIGN PUB -Busters ir -Antivīrusu ieslēgu nav -no CSDM nemet ārā -Lietoju Win xp, AVG antivīrusu un nekādus cs skinus, guis vai kko t.m.l -Litoju v21 pachu un firewall kas man neteraucē Ierosinājums: Likvidēt Busteri un CSDM serveri -Bieži esmu vienīgais reg lietotājs -no rītiem ir tukš gan pubs gan csdm (3x3, 4x4) -reg spēlētāji ir izklīduši pa citiem serveriem P.S šī brīža status: PUB 4x5 CSDM 5x6 Edited November 26, 2006 by |2.v_o Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted November 26, 2006 Report Share Posted November 26, 2006 jaa ir taada lieta, joprojam neesmu atradis vainiigo vietu... busterim servera pusee peec aptuveni 5 stundu darbibas aiziet kaut kas ciet un shis saak visus araa mest... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now