bencik Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 !!! Paljube par iisu Papurini parejos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 nu vispaar jau negribaas man no riita pagjirainam (pagjiraini shmigainam) braukt uz maajaam. man labaak pie sirds ietu taa kaa vienkaarshi kaut kur paseedeet un nezheeliigi pielieties. p.s. es teiktu, ka jaatiekas kaut kaadaa 2. XII, visi piekozhas uz tad pa maajaam Link to comment Share on other sites More sharing options...
bencik Posted November 19, 2006 Report Share Posted November 19, 2006 nu vispaar jau negribaas man no riita pagjirainam (pagjiraini shmigainam) braukt uz maajaam. man labaak pie sirds ietu taa kaa vienkaarshi kaut kur paseedeet un nezheeliigi pielieties. p.s. es teiktu, ka jaatiekas kaut kaadaa 2. XII, visi piekozhas uz tad pa maajaam A kurs taisas celties pohains? Parasti gan visi liidz riitam notusee un pa taisno brauc uz majam, nav tak gruuti lidz 9 ritaa padzert Pilsetaa iedzert jau var kaut vai shovakar Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 nu vispaar jau negribaas man no riita pagjirainam (pagjiraini shmigainam) braukt uz maajaam. man labaak pie sirds ietu taa kaa vienkaarshi kaut kur paseedeet un nezheeliigi pielieties. p.s. es teiktu, ka jaatiekas kaut kaadaa 2. XII, visi piekozhas uz tad pa maajaam Pain, ir ari citi veidi, ka var forshi patuset. Piemeram, spelet kaut kadas debilas speles ar vieglu iedzersanu. Taisiit kalbasniku ar vieglu iedzersanu. karoce ir vel daudzi citi veidi - panemt projektoru un skatities pr0n. Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 Pain, ir ari citi veidi, ka var forshi patuset. Piemeram, spelet kaut kadas debilas speles ar vieglu iedzersanu. Taisiit kalbasniku ar vieglu iedzersanu. karoce ir vel daudzi citi veidi - panemt projektoru un skatities pr0n. Beefy man 5dien nejaushi sanaaca nedzert - taas bija ilgaakaas 6h manaa muuzhaa p.s. labi, es atveelu projektoru, ja tu atveeleesi telpas p.p.s. es driizaak sliektos uz luis de finnesa filmograafiju vai kaut ko uz to pusi Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 ojā finess vecos pjēra rišāra + depardjē gabalus arī varētu skatīties. vai arī kurīt un skatīties beniju hilu (ja neviens nebaidās no smiekliem nomirt ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 vai arī kurīt un skatīties beniju hilu (ja neviens nebaidās no smiekliem nomirt ) vinsh pats nomira Link to comment Share on other sites More sharing options...
allworth Posted November 20, 2006 Report Share Posted November 20, 2006 vinsh pats nomira Es viņam aizsūtīju sava plānotā raidījuma demo ierakstu un viņš aiz smiekliem nomira. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now