RAIDER Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 Sakat kas pa vainu.. Kaa mees visi, varbut ne visi, zinam, ka CS'am kaa arii citaam, kaut cik sakariigaam speeleem ir vaidziigs directX. Tad rodas jautaajums - kaapeec es nevaru speeleet taadas speeles, kaa GTA, NHL, FIFA [vobshem sporta speeles] uc. BET CS'u varu? No visaam speeleem, ko esmu vilcis man ir aizgaajis AGE OF EMPIRES. [Microsoft Games] Pie "RUN" uzrakstot "dxdiag" man paradas, ka lietoju DirectX 8.1 versiju. Protams taa nav jaunaakaa versija. Un man tak pietiktu praats uzinstaleet jauno 9.0c versiju, ne? Bet taa vietaa vins izmet kkadu smirdigu [piedodiet] erroru. sk. bildi. Es gribeetu zinaat vispaar, kas notiek.. Domaaju, ka jautaajums ir gruuts un vienkarsa topica piesarnosana buutu lieka. Ja nezinam, nerakstam. Paldies. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 Atradu 1 minūtē apmēram. Nezinu kāpēc cilvēki neizmanto googli. lol pirmo reizi ātri lasot neizlasīju ka jautājums ir GRŪTS p.s. ja es būtu dr. pain, kuram ir kaut kāda menopauze uznākusi, ka viņš visus ienīst, tad tev drošvien warnu uzliktu Link to comment Share on other sites More sharing options...
raider` Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 (edited) tenq, macho. Es ieprieks arii izmantoju googli, bet neveiksmiigi. Tikai Anglju valoda nav mana stipraa puse. Varbuut, kuram nav slinkums vareetu iisi apskaidrot, kad jaadara. Edited November 13, 2006 by raider` Link to comment Share on other sites More sharing options...
deeler Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Izmanto tildi zinu ka chakariigi bet nu.... man arii chota slinkums tulkot.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
raider` Posted November 13, 2006 Report Share Posted November 13, 2006 Nu vo.. Izspildiju tik taalu - You want the hardware tab of system properties, click the driver signing button and set it to ignore or warn. Bet kad instaleeju directX'u, tad vins aizgaaja bik taalaak setupaa un beigaas paraadijaas atkal kkads savaadaaks errors. (An internal system error occored. Please refer to DXError.log and DirectX.log in your windows folder to dermine problem.) Nu vo.. ar to paraadijaas, ka instalation failed. Tatad iegaaju iekshaa ieksh windows tajaa folderii un man paraadijaas sekojoshais. skat. bildi. Taakaa es neko nesaprotu, tad varbuut kaads vareetu paskaidrot. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now