Chester Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 1.CS Nick- Chesterz 2.Kur dzīvo?- Rīga (S.D.M) 3.Kados klanos esi bijis?- [OA],PsiHo,Dogma,NT-HusTle Un vel daudzos citos. 4.Kapec meklē klanu?- Prieks CW.Un kā saka kopa jautrāk 5.Vecums- 15 Gadi 6.Cik ilgi spēlē CS?- 2.5 Gadi Ar Ilagām Atpūtām. 7.Kāds tavs vārds?- Guntars 8.Raksturo sevi- MAMU PUPU Cerams kāds uzklausis manu pieteikumu un pienems mani klana.Klanam jabut serverim,tautai,memberiem,daudz maz normalam webam. PS- Srry par spamu.Plzzz cienijamie admini un moderatori neliekat warn man. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mahmeds Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 PS- Srry par spamu.Plzzz cienijamie admini un moderatori neliekat warn man. Bet banu gan Tev vajadzetu uzlikt par shi tik tupu topiku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLeeD Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 Irc @ #gather.cs vieglāk būtu sameklēt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MADKILL Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 Ko varēja gaidīt tas tak ir gudrais česters. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bucher Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 1.CS Nick- pro^aimer 50 CENT*[G-UNIT] 2.Kur dzīvo?- Varakljaani hihi (S.D.M) 3.Kados klanos esi bijis?- [OpA],PsiHoPaTi,Dogma^tm,NTFS-HusTler-pro Un vel daudzos citos zveriigakos klanos 4.Kapec meklē klanu?- Prieks CW, pro izauksmes un lielaa pikja. Un kā saka kokaaa jautrāk lol omfg 5.Vecums- 14 Gadi (bet driz bus 15 un man vieteeja veikaala jau paardod alu) 6.Cik ilgi spēlē CS?- 8.5 Gadi Ar Ilagām, ilgaam Atpūtām bet tik un taa esmu zveers 7.Kāds tavs vārds?- Keertiss 8.Raksturo sevi- shoot the rat, lol!!11 hihi Cerams kāds uzklausis manu pieteikumu un pienems mani klana.Klanam jabut vismaz 7 serveriem, PUB, CSDM, aim un citiem!!!,tautai,memberiem,daudz maz normalam webam, sponsoriem kuri dod devaisus pa 300 LS sakuma un tad 50 ls menesii, algai vismaz 300 ls meenesii, jabut vismaz 5 klana datorsaloniem, vismaz 1 aarpus Latvijas, jabut klana apgjeerbu firmai ar klana logo PS- Srry par spamu.Plzzz cienijamie admini un moderatori neliekat warn man. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ MUman Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 1.CS Nick- pro^aimer 50 CENT*[G-UNIT] 2.Kur dzīvo?- Varakljaani hihi (S.D.M) 3.Kados klanos esi bijis?- [OpA],PsiHoPaTi,Dogma^tm,NTFS-HusTler-pro Un vel daudzos citos zveriigakos klanos 4.Kapec meklē klanu?- Prieks CW, pro izauksmes un lielaa pikja. Un kā saka kokaaa jautrāk lol omfg 5.Vecums- 14 Gadi (bet driz bus 15 un man vieteeja veikaala jau paardod alu) 6.Cik ilgi spēlē CS?- 8.5 Gadi Ar Ilagām, ilgaam Atpūtām bet tik un taa esmu zveers 7.Kāds tavs vārds?- Keertiss 8.Raksturo sevi- shoot the rat, lol!!11 hihi Cerams kāds uzklausis manu pieteikumu un pienems mani klana.Klanam jabut vismaz 7 serveriem, PUB, CSDM, aim un citiem!!!,tautai,memberiem,daudz maz normalam webam, sponsoriem kuri dod devaisus pa 300 LS sakuma un tad 50 ls menesii, algai vismaz 300 ls meenesii, jabut vismaz 5 klana datorsaloniem, vismaz 1 aarpus Latvijas, jabut klana apgjeerbu firmai ar klana logo PS- Srry par spamu.Plzzz cienijamie admini un moderatori neliekat warn man. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ke Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 Ak dievs, kas par dauni! Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xid Posted November 12, 2006 Report Share Posted November 12, 2006 (edited) moska wins doma klanu REG @ GIGN ? miRC to naw tik wiegli atrast! tb - Edited November 12, 2006 by 0xid Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts