kek`s Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 Sveiki! Tatad, es gribetu palugt uz csdm.gign.lv saadas tiesiibas, pec kuram es tiesam izjuutu loti lielas vajadziibas jebkura briidi. Tatad tiesibas ir sadas - xban , xkick , xslay , xgag! tas buutu tas tiesibas, ar kuram es varetu paliidzet tiesam uztureet csdm.gign.lv serveri kaartiibu! speleju parasti pec darba, un citreiz kad sanak, darba laika ari! CSDM serrveris tiesam ir iepaticies un tur ir jautri, bet protams tur tagad ir taada lieta ka salien jaunie talanti ar paligprogramam un visu izmaisa, un tad ari viss prieks beidzas! Es personiigi nevienam adminam neesmu luudzis lai par mani uzraksta ka man var dot acc utt, bet es domaju ka daudzi admini zin ka es speleju serveri, kas es uzvedos un kaada ir mana attiekse pret visu parejo! P.S. Es gribeetu lai ieliek kaadu komentu vismaz saadi admini kuri pec manam domam varetu zinat kaads es esmu, un vai man ir jeegas dot ACC Tie ir - MaX , denja , Jimbuga , DeaDly , - un protams vel daudzi citi palyeri ari var izteikties! 4iiterus es atpaziistu, ar to problemu nav! Sie miinetie ir tie admini, ar kuriem esmu vairak sastapies ieks gign.lv , runajies utt! P.S.S. Gribu piebilst to, ka es nejebkada veida nemeginu liist ( dirsa ) kadam adminam vai ka tamliidziigi! OK, nu tas arii buutu viss, cerams ka sapratat mani! P.S.S.S. Es gribetu luugt, ja nu kadam ir lielas pretenzijas pret mani, tad luudzu bez apvainojumiem, negribu te saakt ka6keties un + dabut vel FORUMA ban! Jau ieprieks paldies! Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 nu vrodji galiigs trulikjis neesi un IQ arii pozitiivs... visadaa zinjaa esmu noskanjots ne-negatiivi redzees ko parejie teiks Link to comment Share on other sites More sharing options...
kek`s Posted November 9, 2006 Author Report Share Posted November 9, 2006 Tnx worm Gaidisim ko teiks citi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ExtraOrdinary Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Šitais laikam ir nākamais denja - skolā retāk parādās, kā gignā I think that could be a plus P.S. Ups, laikam neesmu admins. P.P.S. Nekas, esmu sctg, sctg var te postot Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 nebuutu nemaz posteejis, bet juutu, ka man ir jaakomentee katrs topiks, lai jaunie noteikumi ieietos tautaa 1kaart, pienjemsim, ka admins, kas iesaka, ir worm (bet lai shii buutu peedeejaa reize! ir jaanoraada konkreets admins) 2kaart, kek's, tev nav jaapostso peec katra pozitiiva posta "tanx" utt. 3kaart, sctg nav iznjeemums Link to comment Share on other sites More sharing options...
worm Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 hahahha pain, tu varetu lidzigus noteikumus Counter-Strike & server mods/plugins sadaljaa uztaisiit - ja par tevi negalvo neviens admins, tad tu nedriiksti veert valjaa muti un spamot ar stulbiem jautajumiem p.s. es patiesibaa jaunos noteikumus nepamaniju p.p.s tas gan protams neatbriivo no atbildiibas Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 Ja jau reiz esmu piemineets, tad uzskatu par savu pienaakumu sheit atbildeet! Taatad, par sho indiviidu neko sliktu nevareetu teikt, ja nu vieniigi tieshaam tas, ko piemineeja ExtraOrdinary - skolaa paraadaas retaak, kaa gignaa, bet shajaa situaacijaa, tas ir pluss! Atshkjiriibaa no citiem pieteikumiem uz acc, shis ir gana izsmeljosh un pietiekami sakariigs. Vismaz keksis neprasa xk uz csdm servera, lai kikotu tos, kas taisa TA Cik esam runaajushi speeles laikaa, tad secinaajums ir viens - chalim ir galva uz pleciem un domaaju, ka tiesiibas pielietos iistajos briizhos, kad taas buus vajadiigas! Taapeec RECeklis no manis! Lai veicas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 nu nezinu par xb, bet paareejaas vareetu dot, kaa nekaa speelee daudz un xk, xslay, xg noder. taa kaa nav pretenziju! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kek`s Posted November 9, 2006 Author Report Share Posted November 9, 2006 Saprotu, varbuut jus negribat dot xb tadejadi domajot ka banosu liidz ko radisies pirmais iespaids ka X players ir 4iiteris, ta nu viss nebus, jo vnk ir tie mirkli nu ka tiesam acimredzot ienak kaads aimers vai norecoils vai WH vai vel nez kas, nu vnk no ta izbegt nevar, un tur ir janobano uzreiz taadi, tapec ari pieliku pie tiesiibam ari xb, bet es jau neesmu galvenais, visa izveele juusu rokas! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeaDly Posted November 9, 2006 Report Share Posted November 9, 2006 w000w un es ar esmu piemineets nu tad taa tuvaak lietai,itkaa serveri uzturas biezhi ir kopaa saspeleets,4alis domaa ko dara, galva ar uz pleciem veel turas!! shauj ar kko,bet tik un taa es labaaks!! domaaju ka 4iterus ar maacees atpaziiit,lai tad vinjam tike viens liels Kr3cEKLIS!! gl duuds.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kek`s Posted November 9, 2006 Author Report Share Posted November 9, 2006 Pec manam domam viss pec noteikumiem ir izdariits, maiby varetu kaads pabeigt so topic un pateikt gala iznakumu, tas buutu lieliski, jo cik redzams nevienam pretenziju nav pret mana pieteikuma tatad vajadzeetu visam buut kaartiiba, negribas pa daudz sacereeties, bet gribas lai tie 4iiteri kas tagad liela vairuma rodas uz CSDM, tiktu izniicinati, lai nebuutu kemperi, lai nebuutu playeri ar melnam mutem, kurus biezi naaktos apklusinat Link to comment Share on other sites More sharing options...
kek`s Posted November 10, 2006 Author Report Share Posted November 10, 2006 common dzeki, tas tiesam nav pielaujams ka vini tur lien ieksa nevar normali paspele, un vel kaitinosak ir tas kad paradas tie teksti BaDBoY utm... luudzu sakiet atrak si topic lemumu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now