Jump to content
GIGN Forum

Bans Neparko

apsins666
 Share

Recommended Posts

Izsmeļoši daudz esi pateicis!

BAN] ----------------------------------------------------------------------

BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!!

BAN] Izbanojis tevi ir: L-BeasT

BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: [Advanced]*apsin(LV)

BAN] Iemesls banam: maita

BAN] Bans uzlikts pirms 0 dienam 0 stundam 0 minutem 1 sekundeem

BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika

BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa

?v > svez is joining the Counter-Terrorist force

Kicked :TEV IR BANS. Iemesls: maita. Vairak in

19:00 7 novembris

BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!!

BAN] Izbanojis tevi ir: L-BeasT

BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: [Advanced]*apsin(LV)

BAN] Iemesls banam: maita

BAN] Bans uzlikts pirms 0 dienam 0 stundam 0 minutem 1 sekundeem

BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika

BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa

?v > svez is joining the Counter-Terrorist force

Kicked :TEV IR BANS. Iemesls: maita. Vairak in

19:00 7 novembris

rezultaats arii bija labs 0:4 sad.gif

Varu pateikt un zinu to ka šotdien vienu jau ar tādu nick un tag: [Advanced]*sausins(LV) - Jau izbanoja par wh.. Kā redzams tev amx banā rakstīts, ka tu esi no tā paša klana un iespējams arī par to ka viens tava klana loceklis čītoja dabuja banu arī Tu. Un gan jau ka šajā gadījumā pats arī čītoji. Viss ticamāk tev banu nost nedabūt kā tikai 10 ls..

Varu pateikt un zinu to ka šotdien vienu jau ar tādu nick un tag: [Advanced]*sausins(LV) - Jau izbanoja par wh.. Kā redzams tev amx banā rakstīts, ka tu esi no tā paša klana un iespējams arī par to ka viens tava klana loceklis čītoja dabuja banu arī Tu. Un gan jau ka šajā gadījumā pats arī čītoji. Viss ticamāk tev banu nost nedabūt kā tikai 10 ls..

nu to es zinu ka vinsh 4iitoja un tas bija csdm servaa.Tu varbuut paluuri tos hltv un redzeesi kaads bija man rezultaats bija tie meesla wh vai nee sad.gif

nu to es zinu ka vinsh 4iitoja un tas bija csdm servaa.Tu varbuut paluuri tos hltv un redzeesi kaads bija man rezultaats bija tie meesla wh vai nee sad.gif

Kam interesē vai tev wh bija vai nē.. Tavs klana biedrs čītoja un ar to arī izbeidzas. Labākajā gadījumā jums paveiksies ja jums nenobanos visu klanu (par ko es stipri šaubos).. Savu esmu pateicis.

Edited by Who.mE?

Kam interesē vai tev wh bija vai nē.. Tavs klana biedrs čītoja un ar to arī izbeidzas. Labālk skaties ka nenobano visu klanu! Savu esmu pateicis.

klausies vinsh man nau nekaads braalis lai es par vinu atbildeetu vispaar vinsh to klanu uzlika bez atlaujas kad bija vel adv servs

klausies vinsh man nau nekaads braalis lai es par vinu atbildeetu vispaar vinsh to klanu uzlika bez atlaujas kad bija vel adv servs

tikai nestāsti pasaciņas jūs abi esat reizē spēlējuši serverī un tev nav bijušas nekadas pretnzijas pret viņu !

[Advanced]*sausins(LV) shodien speeleeja ar aimu @ csdm server....sleegaaja on/off laiku pa laikam. Taa kaa esmu gandriiz par visiem 100 % paarliecinaats, ka tu arii speelee ar wh vai veel kkaadu paliigprogu!

PS. Un tas saldais texts, ko tu man peec tam teici serverii:"[Advanced]*sausins(LV) tjipa atvainojaas, ka chiitojis! Vai nevareetu nonjemt banu?!" vnk pwnoja...

[Advanced]*sausins(LV) shodien speeleeja ar aimu @ csdm server....sleegaaja on/off laiku pa laikam. Taa kaa esmu gandriiz par visiem 100 % paarliecinaats, ka tu arii speelee ar wh vai veel kkaadu paliigprogu!

PS. Un tas saldais texts, ko tu man peec tam teici serverii:"[Advanced]*sausins(LV) tjipa atvainojaas, ka chiitojis! Vai nevareetu nonjemt banu?!" vnk pwnoja...

tici man taadu es neesu teicis lai nonem banu es teicu ka vinsh atvainojas tas arii viss.Lab es vairs neko neteikshu vienk ja esat cilveeki paskatat demo failus sad.gif

Es arī biju spēlējis ar šitiem [Advanced] csdm serverī, sausiņu jau nosaucu pie aizmukušajiem,acīmredzot arī nobanoja, bet skatoties uz šito nekā neredzēju.

nu blaavienc es par ko saku es vispaar takaa reibumaa speeleeju un shitie veel banu neparko liek un naudu prasa lai maksaaju 18.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...