apsins666 Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 (edited) 217.195.53.179 Edited November 7, 2006 by apsins666 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Izsmeļoši daudz esi pateicis! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apsins666 Posted November 7, 2006 Author Report Share Posted November 7, 2006 Izsmeļoši daudz esi pateicis! BAN] ---------------------------------------------------------------------- BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!! BAN] Izbanojis tevi ir: L-BeasT BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: [Advanced]*apsin(LV) BAN] Iemesls banam: maita BAN] Bans uzlikts pirms 0 dienam 0 stundam 0 minutem 1 sekundeem BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa BAN] ---------------------------------------------------------------------- ?v > svez is joining the Counter-Terrorist force Kicked :TEV IR BANS. Iemesls: maita. Vairak in 19:00 7 novembris Link to comment Share on other sites More sharing options...
apsins666 Posted November 7, 2006 Author Report Share Posted November 7, 2006 BAN] ---------------------------------------------------------------------- BAN] Tu esi izbanots no shii servera!!! BAN] Izbanojis tevi ir: L-BeasT BAN] Nobanotaa speletaja niks ir: [Advanced]*apsin(LV) BAN] Iemesls banam: maita BAN] Bans uzlikts pirms 0 dienam 0 stundam 0 minutem 1 sekundeem BAN] Bana terminsh ir peec nenoteikta laika BAN] Par jautajumiem shai sakara griezties www.gign.lv forumaa sudzibu sadaljaa BAN] ---------------------------------------------------------------------- ?v > svez is joining the Counter-Terrorist force Kicked :TEV IR BANS. Iemesls: maita. Vairak in 19:00 7 novembris rezultaats arii bija labs 0:4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 (edited) da labi viņš jau ir nomainījis ip un tiko spēlēja serverī ... Katra zina tiko bija serveri viens un prasija ka vinam uzlikts bans neparko ar iemeslu Edited November 7, 2006 by ^Ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
apsins666 Posted November 7, 2006 Author Report Share Posted November 7, 2006 da labi viņš jau ir nomainījis ip un tiko spēlēja serverī ... diemzeel jucomam ir reaalaa ip nau nekaadu dinamisko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Varu pateikt un zinu to ka šotdien vienu jau ar tādu nick un tag: [Advanced]*sausins(LV) - Jau izbanoja par wh.. Kā redzams tev amx banā rakstīts, ka tu esi no tā paša klana un iespējams arī par to ka viens tava klana loceklis čītoja dabuja banu arī Tu. Un gan jau ka šajā gadījumā pats arī čītoji. Viss ticamāk tev banu nost nedabūt kā tikai 10 ls.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apsins666 Posted November 7, 2006 Author Report Share Posted November 7, 2006 Varu pateikt un zinu to ka šotdien vienu jau ar tādu nick un tag: [Advanced]*sausins(LV) - Jau izbanoja par wh.. Kā redzams tev amx banā rakstīts, ka tu esi no tā paša klana un iespējams arī par to ka viens tava klana loceklis čītoja dabuja banu arī Tu. Un gan jau ka šajā gadījumā pats arī čītoji. Viss ticamāk tev banu nost nedabūt kā tikai 10 ls.. nu to es zinu ka vinsh 4iitoja un tas bija csdm servaa.Tu varbuut paluuri tos hltv un redzeesi kaads bija man rezultaats bija tie meesla wh vai nee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 (edited) nu to es zinu ka vinsh 4iitoja un tas bija csdm servaa.Tu varbuut paluuri tos hltv un redzeesi kaads bija man rezultaats bija tie meesla wh vai nee Kam interesē vai tev wh bija vai nē.. Tavs klana biedrs čītoja un ar to arī izbeidzas. Labākajā gadījumā jums paveiksies ja jums nenobanos visu klanu (par ko es stipri šaubos).. Savu esmu pateicis. Edited November 7, 2006 by Who.mE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
apsins666 Posted November 7, 2006 Author Report Share Posted November 7, 2006 Kam interesē vai tev wh bija vai nē.. Tavs klana biedrs čītoja un ar to arī izbeidzas. Labālk skaties ka nenobano visu klanu! Savu esmu pateicis. klausies vinsh man nau nekaads braalis lai es par vinu atbildeetu vispaar vinsh to klanu uzlika bez atlaujas kad bija vel adv servs Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 klausies vinsh man nau nekaads braalis lai es par vinu atbildeetu vispaar vinsh to klanu uzlika bez atlaujas kad bija vel adv servs tikai nestāsti pasaciņas jūs abi esat reizē spēlējuši serverī un tev nav bijušas nekadas pretnzijas pret viņu ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 [Advanced]*sausins(LV) shodien speeleeja ar aimu @ csdm server....sleegaaja on/off laiku pa laikam. Taa kaa esmu gandriiz par visiem 100 % paarliecinaats, ka tu arii speelee ar wh vai veel kkaadu paliigprogu! PS. Un tas saldais texts, ko tu man peec tam teici serverii:"[Advanced]*sausins(LV) tjipa atvainojaas, ka chiitojis! Vai nevareetu nonjemt banu?!" vnk pwnoja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apsins666 Posted November 7, 2006 Author Report Share Posted November 7, 2006 [Advanced]*sausins(LV) shodien speeleeja ar aimu @ csdm server....sleegaaja on/off laiku pa laikam. Taa kaa esmu gandriiz par visiem 100 % paarliecinaats, ka tu arii speelee ar wh vai veel kkaadu paliigprogu! PS. Un tas saldais texts, ko tu man peec tam teici serverii:"[Advanced]*sausins(LV) tjipa atvainojaas, ka chiitojis! Vai nevareetu nonjemt banu?!" vnk pwnoja... tici man taadu es neesu teicis lai nonem banu es teicu ka vinsh atvainojas tas arii viss.Lab es vairs neko neteikshu vienk ja esat cilveeki paskatat demo failus Link to comment Share on other sites More sharing options...
apsins666 Posted November 7, 2006 Author Report Share Posted November 7, 2006 nee nu tu max nenormaals ) man tajaa csdm vispar rezultaati bija pa 3:40 par gignu vispaar nerunaashu reti kad kaadu novaacu tur un pasaka ka veel 4iitoju Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 nee nu tu max nenormaals ) man tajaa csdm vispar rezultaati bija pa 3:40 par gignu vispaar nerunaashu reti kad kaadu novaacu tur un pasaka ka veel 4iitoju ne man spriest, jo ne es tev banu liku... Link to comment Share on other sites More sharing options...
apsins666 Posted November 7, 2006 Author Report Share Posted November 7, 2006 ne man spriest, jo ne es tev banu liku... nu bet tu ta4u esi redzeejis kaa es speeleeju man taa leikas ka pat esi pa lameru apsaukaajis Link to comment Share on other sites More sharing options...
apsins666 Posted November 7, 2006 Author Report Share Posted November 7, 2006 vispar pat nekad muuzaa neesu tos meeslus meiginaajis .Nu vaita nau normaalu cilveeku kursh var paluureet tos demo failus Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 (edited) Es arī biju spēlējis ar šitiem [Advanced] csdm serverī, sausiņu jau nosaucu pie aizmukušajiem,acīmredzot arī nobanoja, bet skatoties uz šito nekā neredzēju. Edited November 7, 2006 by raprock Link to comment Share on other sites More sharing options...
apsins666 Posted November 7, 2006 Author Report Share Posted November 7, 2006 Es arī biju spēlējis ar šitiem [Advanced] csdm serverī, sausiņu jau nosaucu pie aizmukušajiem,acīmredzot arī nobanoja, bet skatoties uz šito nekā neredzēju. nu blaavienc es par ko saku es vispaar takaa reibumaa speeleeju un shitie veel banu neparko liek un naudu prasa lai maksaaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
apsins666 Posted November 7, 2006 Author Report Share Posted November 7, 2006 cilveeki miilie nu es luudzu paskataties ta4u hltv demo ((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 1kaart, taa arii neesi ielicis demku 2kaart, atnaaks L-beast un pateiks, par ko lika banu (iemeslaa nav teiksts, ka par chiitiem) Link to comment Share on other sites More sharing options...
apsins666 Posted November 7, 2006 Author Report Share Posted November 7, 2006 sorry ka uzdodu taadus debiilus jautaajumus bet kaa var ielikt to failu iekshaa te?tur vinsh neliek iekshaa itkaa varot 1000k sorry ka uzdodu taadus debiilus jautaajumus bet kaa var ielikt to failu iekshaa te?tur vinsh neliek iekshaa itkaa varot 1000k Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dr. Pain Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 sorry ka uzdodu taadus debiilus jautaajumus bet kaa var ielikt to failu iekshaa te?tur vinsh neliek iekshaa itkaa varot 1000k blood, iemet linku uz demku! tas arii viss Link to comment Share on other sites More sharing options...
apsins666 Posted November 7, 2006 Author Report Share Posted November 7, 2006 blood, iemet linku uz demku! tas arii viss liels paldies te buus demo Link to comment Share on other sites More sharing options...
apsins666 Posted November 7, 2006 Author Report Share Posted November 7, 2006 peec idejas vinsh laikam sajauca mani ar to sausinju un domaaja ka arii 4iitoshu reku piesardziigs Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts