GooD`MeN Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Noteikti,jau kaut kur ir izrunats,bet ludzu pasakiet man kaa uztaisit MOVIKU cs...Ok es esmu safilmejis materialos ar CS console ieraxtot record,visi faili ir .dem formata...Vai ir iespeja ar Windows Movie maker kaut ko izdarit,ja parsaukshu tos DEMO failus,jeb ir kada ieteicama proga viegli izprotama,ar kuras palidzibu iespejams tos DEM failus samontet vienaa video...!Paldies!Ceru uz palidzibu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackDrake Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Nu ja ir izrunaata tad pamekle..... http://www.gign.lv/forum/index.php?act=Search&f= Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 (edited) Tos .dem failus uzreiz nevar pārveidot vienā video .. Ja gribi taisīt movie tad taisi uz sony vegas nevis movie maker.. Reku laba pamācība viss rakstits Edited November 7, 2006 by Who.mE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 7, 2006 Author Report Share Posted November 7, 2006 Vopshem Bullshits,neko nevaru iemochit!nekads DEFINE OUTPUT man neeksiste.... Jautajums vnk... VAI IR IESPEJA VAI NAV ar MOVIE MAKER uztaisit?Jes or NO!ja NO tad neko!neieshu sevi bendet nost ar galvas sapem Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 .dem faili nav video, tie ir tādi kā scheme faili kas saka hl.exe ko tev rādīt tad kad tu demku skaties Ja tas būtu video tad tu nevarētu neko pats mainīt skatoties (free look, chase cam etc. nebūtu!) Pārsaucot failu ar citu paplašinājumu tev windows fuck you pateiks, un es smiešos - pārsaucot ar citu extension nemaina faila būtību! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 7, 2006 Author Report Share Posted November 7, 2006 .dem faili nav video, tie ir tādi kā scheme faili kas saka hl.exe ko tev rādīt tad kad tu demku skaties Ja tas būtu video tad tu nevarētu neko pats mainīt skatoties (free look, chase cam etc. nebūtu!) Pārsaucot failu ar citu paplašinājumu tev windows fuck you pateiks, un es smiešos - pārsaucot ar citu extension nemaina faila būtību! Domu saprat,bet kaa var uzlikt kjipa to laika atsparpi video makerii?Es jau vareu tachu bildes uztaisit pa kadriem un tad visu to pashu ar movie maker,bet kaa varu samazinat tos laikus,drizak palielinat!Jo parak leni tiek kadri lasiti!Paldies jau ieprieksh! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Jautajums vnk... VAI IR IESPEJA VAI NAV ar MOVIE MAKER uztaisit?Jes or NO!ja NO tad neko!neieshu sevi bendet nost ar galvas sapem Uz Movie Maker var taistīt. Tikai taisot uz movie maker mūvikam nebūs nekāda labā kvalitāte. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Tu gribi visu pa kadriem (bilēm) uztaisīt? Tu bļin apzinies ka tur būs 10n-tajā pakāpē bildes! Un pēc tam liksi kopā viņas? Es gribētu redzēt cik ātri tev apniks! Link to comment Share on other sites More sharing options...
raprock Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 Tos dem failus no sākuma palaid caur viewdemo un ieraksti ar fraps ko gribi. Un tad nemies ap tiem vidjikiem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANALGINS Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 lieto fraps, safilme ko gribi atrodi momentu(playdemo vai vievdemo) tad frapsa ir nobildota kkada f10 poga un tad ker kadrus, talak ar ko apstradasi ir tava zinjaa... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 7, 2006 Author Report Share Posted November 7, 2006 lieto fraps, safilme ko gribi atrodi momentu(playdemo vai vievdemo) tad frapsa ir nobildota kkada f10 poga un tad ker kadrus, talak ar ko apstradasi ir tava zinjaa... Vo shitie jau ir mani pujkas!Tagad deretu kads links kurtu fraps dabut Ja nee jaiet pie googles tantes meklet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 7, 2006 Report Share Posted November 7, 2006 (edited) pie gugles tantes atradīsi tikai shareware versiju tas nozīmē 30 sec limits un mazais sūdiņš augšā kur rakstīts www.fraps.com ja esi outlaw.lv jūzeris tad še ir http://outlaw.lv/details.php?id=6074 pilna versija... Jā ja kas tev daudz vietas vajadzēs izbrīvēt, 30 sec sver ap 200-300Mb Edited November 7, 2006 by vincister Link to comment Share on other sites More sharing options...
GooD`MeN Posted November 7, 2006 Author Report Share Posted November 7, 2006 Jaa,es smagi tiko dabuju vilties!Viss jau bija kartiba,demkas smukas ir!Panjemu novilku frapsi,ari atri daleca,kas un kaa,un saku darboties!Pec 10min labako kadru izvilkshanas,saku stellet kopaa,lai redzetu vai ri jega turpinat!ielieku muzonu salieku klipinjus un nospiezham pogu play!Kvalitate,apmeram kaa 70gados kad krasu tv ieviesa,i to man skjiet toreiz labak radija!Vopshem laikam no IDEA more! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now