Who.mE? Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 (edited) Šeit redzams mans projekts ---> TE P.S. Kam nav grūti reģistrējas Edited November 4, 2006 by Who.mE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 Diezgan sakarīgi uztaisīts. Tikai to mp3 gan noņem nost.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted November 4, 2006 Author Report Share Posted November 4, 2006 Diezgan sakarīgi uztaisīts. Tikai to mp3 gan noņem nost.. hmm.. 13 cilvēki. 8 saka mp3 atstāt. pārejie saka ņemt nost. Būs jāpaskatas. Ja daudziem tiešām besīs, tad būs vien jānoņem. Nja webu kamēr dabūju šādā stāvoklī pagāja visa diena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ne Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 Jaa to dziesmu kas skan background'aa nonjem bessii , un taadeelj vien gribas iet aaraa no tava web! wsp webs labs! Kaa jaw vienmeer , cepumz par lielu centiibu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 (edited) hmm.. 13 cilvēki. 8 saka mp3 atstāt. pārejie saka ņemt nost. Būs jāpaskatas. Ja daudziem tiešām besīs, tad būs vien jānoņem. Nja webu kamēr dabūju šādā stāvoklī pagāja visa diena. dzjeeeekinj, man pagaaja 2 gadi kamer dabuju gignu taadu, kaads tas ir tagad, a tu te raudu par 1 dienu ? worm Edited November 4, 2006 by ^Ali^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted November 4, 2006 Author Report Share Posted November 4, 2006 (edited) dzjeeeekinj, man pagaaja 2 gadi kamer dabuju gignu taadu, kaads tas ir tagad, a tu te raudu par 1 dienu ? worm Neraudu, tomēr diena pavadīta pie PC Par to mp3 nezinu.. es varētu nogriezt nost dziesmai vienu mazu gabalu nevs visu dziesmu tas arī tracinātu? P.S. Bet 2 gadi daudz Edited November 4, 2006 by Who.mE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Koshkers Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 Jaa tracinaatu. Tu esi kaadai normaalai weblapai redzeejis muuziku ? NEE ! Zini kapeec ? Jo kad tu forshi klausies savu muuziku un ieej tajaa saitaa, tad tev ir jaasledz sava muuzika aaraa, vai saits jaaver ciet un arii ne viesiem patiik taa dziesma tavaa weblapaa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 lawl tieshi klausiijos muzonu un tad saak skaneet taa ... kalbasa... galiigi garaam ar to mp3, jo visiem lapas apmekleetaajiem nevar patikt stiliigo jaunieshu muzons, pareejaais diezgan norm uztaisiits! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted November 4, 2006 Author Report Share Posted November 4, 2006 Ok mp3 OFF... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sulik Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 lapa..mm..no gatavā šablona taisīta, ne? php-fusion vai kas līdzīgs? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AlusDaris Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 psc kas pa nuugi, panemts php-fusion + ka4aats theme. tas ir zemaakais ko vien var izdariit, tad jau labaak taisiit kko ljoti parastu nevis sitaadu shitu. ie4eko sito - play.no-ip.biz - no 0 taisiits un nekas netika ka4aats (iznemot bildiites prieks logo ) P.S. Pameegini pats uztaisiit webu nevis tik uzstaadiit un noka4aat to. P.P.S. ja mans noraadiitais webs netiek paraadiits, tad man apache serveris ir off. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted November 5, 2006 Author Report Share Posted November 5, 2006 psc kas pa nuugi, panemts php-fusion + ka4aats theme. tas ir zemaakais ko vien var izdariit, tad jau labaak taisiit kko ljoti parastu nevis sitaadu shitu. ie4eko sito - play.no-ip.biz - no 0 taisiits un nekas netika ka4aats (iznemot bildiites prieks logo ) P.S. Pameegini pats uztaisiit webu nevis tik uzstaadiit un noka4aat to. P.P.S. ja mans noraadiitais webs netiek paraadiits, tad man apache serveris ir off. Tavai zināšanai. Es ten nenācu lielīties ar web, bet izlasi manu pirmo postu vai arī šī topika nosaukumu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pinky Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 zomg, es nemaaku kkur uztaisiit kkaadu lapeli, esmu taads nuubs. Link to comment Share on other sites More sharing options...
n00ne Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 (edited) psc kas pa nuugi, panemts php-fusion + ka4aats theme. tas ir zemaakais ko vien var izdariit, tad jau labaak taisiit kko ljoti parastu nevis sitaadu shitu. ie4eko sito - play.no-ip.biz - no 0 taisiits un nekas netika ka4aats (iznemot bildiites prieks logo? ) P.S. Pameegini pats uztaisiit webu nevis tik uzstaadiit un noka4aat to. P.P.S. ja mans noraadiitais webs netiek paraadiits, tad man apache serveris ir off. Pastaasti man , geenij! Kaa var uztaisiit web lapu no 0?! +Neko nenoka4aajot! Taa pat no zila gaisa uzradas php-fusion.exe or smthn?! P.S. Es kkaa neaceros ka Who.mE? buutu teicis ka vinjsh ir kkur noka4aajis webzu un tik uzbaazis skinu! P.S.S. Tu pats esi nuugjis! Pats uztaisi taadu lapu , un tad vareesi no dir*t un kritizeet! Edited November 5, 2006 by n00ne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted November 5, 2006 Author Report Share Posted November 5, 2006 (edited) P.S. Pameegini pats uztaisiit webu nevis tik uzstaadiit un noka4aat to. Kautvai tas ir php-fusion, tomēr pie viņa esmu centies. Jo webs uzreiz neizskatijās tāds. 1. Paiet laiks kamēr webu iztulko 2. Paiet laiks kāmēr sameklē visus paneļus 3. Pagāja laiks kāmēr saliku downloads 4. + Vēl visus sīkumus - forums, mp3(dziesmas) u.t.t. 5. Kas jau ir vējā, bet sarakstīšu atkal = Tutoriāļi. Kur arī ir vaidzīgs laiks un es pieskaitu pie weba. P.S. Jāatzīst, ka ja jūs neesat reģistrējušies un ielogojušies, tad jūs neredzat visu kas notiek webā. Daudzi paneļi un pieejas ir slēgtas nereģistrētajiem Edited November 5, 2006 by Who.mE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
cash^ Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Daudzi paneļi un pieejas ir slēgtas nereģistrētajiem Ar to tu centies savākt vairāk regotus jūzerus? Vnk noņem nost.. Ko tev dos dafiga regoti jūzeri? Vienīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bobbobs Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Kruts webz! Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 psc kas pa nuugi, panemts php-fusion + ka4aats theme. tas ir zemaakais ko vien var izdariit, tad jau labaak taisiit kko ljoti parastu nevis sitaadu shitu. ie4eko sito - play.no-ip.biz - no 0 taisiits un nekas netika ka4aats (iznemot bildiites prieks logo ) P.S. Pameegini pats uztaisiit webu nevis tik uzstaadiit un noka4aat to. P.P.S. ja mans noraadiitais webs netiek paraadiits, tad man apache serveris ir off. who me lapa vismaz ir pieejama Link to comment Share on other sites More sharing options...
0xDEAD BEEF Posted November 5, 2006 Report Share Posted November 5, 2006 Isti dzheki kode plain htmla un scripto cgi he he un logo zime paintbrusha - protams! Bet vispar ta melna krasa ir fking nomacosha, logo ir fucking nozagts (-10cm) un ari dienas meitenes nav. Lai lapai butu daudz apmekletaju, lapa ir jabut kaut kam ipasham, miiljam, nezinu.. sudam ir kaut kadam jabut! ta luk! p.s. bla, neiznu, ko daru gign.lv lapa.. es tak itka vispar cs nespeleju omg... .. it must to be a love, but its over now... bla bla bla... lol nice! Beefy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted November 5, 2006 Author Report Share Posted November 5, 2006 (edited) logo ir fucking nozagts (-10cm) Es logo nekur nezagu.. Googlē atradu.. Tā lūk Edited November 5, 2006 by Who.mE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now