Ruchy* Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 Vēlējos uzzināt kāds ir vislabākais draiveris priekš ATI video kartes . Kur var apskatīties savas video kartes parametrus , modeli u.t.t. ? Es domāju labāko priekš CS . Link to comment Share on other sites More sharing options...
reigans3 Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 Vēlējos uzzināt kāds ir vislabākais draiveris priekš ATI video kartes . Kur var apskatīties savas video kartes parametrus , modeli u.t.t. ? Es domāju labāko priekš CS . Radeon X550XT Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 (edited) Vēlējos uzzināt kāds ir vislabākais draiveris priekš ATI video kartes . Kur var apskatīties savas video kartes parametrus , modeli u.t.t. ? Es domāju labāko priekš CS . Video kartēm nemēdz būt vairāki, dažādi draiveri. Nav tāda draivera, kas būtu labāks CS, ir tikai draiveris kurš der tavai konlrētajai videokartei! Ja tava videokarte nevelk cs tad tev vajg jaunu, nekāds draiveris tev te nepalīdzēs! Savas videokartes modeli par apskatīties sekojoši: desktop properties -> settings -> advanced ->adapter tur ir rakstīts pietiekami daudz priekš tevis Edited November 3, 2006 by vincister Link to comment Share on other sites More sharing options...
h2o Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 http://www.omegadrivers.net/ - draiveri, kuri jau pashaa pamataa ir "uzklokojushi" karti. bet nu peec pieredzes saku - cs`aa bij labaak, bet nu taakaa es lietoju s-video, tad nedereeja, jo vinsh kropljoja kraasas uz TV..iesaku tev ieiet v-kartes razjotaaja maajas lapaa, nokachaat defulto driveri, un peectam ar ATI-tool`i bik uzgriezt.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 ar ATI-tool`i bik uzgriezt.. Ko tad tur var uzgriezt? Ņifiga nevar, tikai tev morāli var uzgriezt ka 'man ir uzdzīts' 'ies ātrāk', bet patiesībā ātrāk izbeigsies videokarte(vai arī uzreiz ja kaut ko nopiš) Link to comment Share on other sites More sharing options...
h2o Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 tici vai nee..bet nejau muljkji to ati tool taisiijusyhi..vinsh ir paaraak izplatiits, lai kaa tu saki - nehuja nedariitu un arii man ir ati tools iedod vismaz kkaadus ~30fps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
k34ups Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 Vēlējos uzzināt kāds ir vislabākais draiveris priekš ATI video kartes . Kur var apskatīties savas video kartes parametrus , modeli u.t.t. ? Es domāju labāko priekš CS . Desktop/Properties/Settings apakšā labajā malā Advanced tur būs daudzas ausis tue arī ir Adapter tur arī ir tava v-karte. P.S. Paskaties bildi! P.S.S. NEsmejies plz par manu v-karti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now