Leo~ Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 Kas man vareetu pastaastiit kaa jaataisa CS serv? Esmu noleemis to izdariit. Esmu registreejis *.valsts.lv, uz CS v1.5 itkaa maaceeju taisiit... bet uz cs v1.6 nemaaku! Palīdzēsiet? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pulkvedis Posted January 28, 2004 Report Share Posted January 28, 2004 Piedod daargais leo bet tev ir nevis CS serveris jaataisa bet gan jaaiet uz mezhu un jaaizdraazhas ar rokaam dirsaa Katraa zinjaa man tu esi jau pieriebies ar to savu vaimanaashanu un debiilismu (visos shii foruma topikos) jo tu esi Alnis un es domaaju ka tu neesi cilveeks kuram vajadzeet paliidzeet vai ljaut sheit piesaarnjot gaisu P.S piedodiet par manu rupjumu (man tas bija jaapasaka) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purva-Zivs Posted January 29, 2004 Report Share Posted January 29, 2004 Nesaprotu kaa var nemaceet uztaisiit cs1.6 serveri Palīdzēsiet? NEE! Kapeec? jo tu esi Alnis Link to comment Share on other sites More sharing options...
p00p Posted January 29, 2004 Report Share Posted January 29, 2004 leo - taadi topiki jau daudzi ir bijushi. pameklee forumaa . . .luuk viens no tiem: http://www.gign.lv/forum/index.php?act=ST&f=2&t=911 btw @Purva-Zivs tu man besii aaraa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gordon Posted January 29, 2004 Report Share Posted January 29, 2004 Esmu krutaakaa zivs pasaulee un taa tam buus buut Kāpēc tev avatars nav vobla? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadman Posted January 29, 2004 Report Share Posted January 29, 2004 njaa krutaakaa.. tb smirdigaakaaz zivs Link to comment Share on other sites More sharing options...
myth Posted January 29, 2004 Report Share Posted January 29, 2004 Piedod daargais leo bet tev ir nevis CS serveris jaataisa bet gan jaaiet uz mezhu un jaaizdraazhas ar rokaam dirsaa Katraa zinjaa man tu esi jau pieriebies ar to savu vaimanaashanu un debiilismu (visos shii foruma topikos) jo tu esi Alnis un es domaaju ka tu neesi cilveeks kuram vajadzeet paliidzeet vai ljaut sheit piesaarnjot gaisu P.S piedodiet par manu rupjumu (man tas bija jaapasaka) pilniigi piekriitu pulkvedim ! sitaads nau redzets... Leo, es tev jau teicu . lai tu pamekle forumaa (CS spelejot) , nah tev spamot ? Re , ka poops jau atrada , bet kapec citiem tas jaadara tavaa vieta? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted January 30, 2004 Report Share Posted January 30, 2004 topiks ir izzvejots Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts