Jump to content
GIGN Forum

Leo~

Mirstīgais
  • Posts

    18
  • Joined

  • Last visited

Profile Information

  • Interests
    Bla bla bla...

Contact Methods

  • Yahoo
    Leo_nav_po?
  • MSN
    Neteixshu
  • Website URL
    http://GIND.no.lv
  • ICQ
    0

Leo~'s Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. OK! Shis buus tieshaam peedeejais mans topix! Bet kas taa par probleemu? Manaa serverii nevar tikt iexhaa! Raada kautko par STEAM! Kas tas ir? Un kaa lai to noveersh?
  2. Kas man vareetu pastaastiit kaa jaataisa CS serv? Esmu noleemis to izdariit. Esmu registreejis *.valsts.lv, uz CS v1.5 itkaa maaceeju taisiit... bet uz cs v1.6 nemaaku! Palīdzēsiet?
  3. ZIVS KUNGS! Tad iedosi kaadu mazu vote tiesiibu? OK! Kautvai tikai map votu, restartround un shitos xsay? Ko? Vairaak jau man neko nevaig! Ja buushu slixt admin, tad atnemsi man shiis 3 komandas!
  4. Nu nu hUr... Par hainy labaax? Gribi uzprasiishu Hainy pa 6ito lietu? Lai dabuutu tiesiibas tak nevaig shitaa pluutiit! Tev ar 5point nepietiek?
  5. ne macho... Humora izjuuta man ir ljoti laba (tici man) Nu davai ZIVS KUNGS! Iedo taas tiesiibas... Netaisos jau luugties! Redzeesi, neesmu nekaads niikulis, arii speeleeju tiiri normaali!! Daudz adminu... VOTE ljoti daudz! Bet nu 1 vairaak jau neko nenoziimees (jums), bet man tas buus kas jau daudz vairaak! Saproti... Tagad kad esi dabuujis tiesiibas, worm uzticiibu! Nu tev jau neietu labaak ja buutu nepaziistams ar worm un gribeetu dabuut tiesiibas!
  6. Nu jaa macho... tiesiibas daudz, bet ar vien vairaak naak tik klaat! Vai es nevareetu buut kaads labs jaunpienaaceejs? Iespeejams mani kaa jauno adminu apdirsiis, u.t.t. Un tiesiibas savaam vajadziibaan to4 nelieto6u... tik daudz sevi maaku kontroleet... Un macho... ja tev patiik labaak varu jau uzrakstiit sho fraazi: "Godaajamais zivs kungs!" Iedo to tiesiibu... ja par mani buus sliktas atsauces ka daru kautko garaam varees man nonemt, or centiishos noteikti laboties!
  7. Es neizliekos... un kas ir tas burtinju sajaukums
  8. A nu ja tev 4tus ir tiesiibas... a kaadas tev tur ir? Un kaads ranx? Iespeejams uz kaadu briidi dabuusi! Bet nu es jau pats te censhos dabuut vote tiesiibas! Taadeelj nevaru jau neko daudz teikt!
  9. Uzspeelee Lanaa cs. Taadeelj jau iipashi nav vajadziigs cw.gign.lv! Nee nu es jau nezinu kas jums ar macho tur 4tus bija, bet ja tev tur labaak patiik, dabuut tur tiesiibas izmet visus un speelee! ----------------------------------- Bet nu taas ir manas domas! -----------------------------------
  10. kaAh Laikam gan... pensija tuvu! Bet centiishos nebuut spameris!
  11. Dream domaa norm pieteikums? Vakar pa nakti rekstiiju... biju noguris! Bet nu tiesiibas to4 gribas! macho kungs vieniigais var iedot tiesiibas? Pareejie GIGN nevar?
  12. Nu tad taa... Gribeetu dabuut tiesiibas (vote) jo uz ko citu man pat bail cereet! Hmm... Nu pamatojums manaam vajadziibaam? Tas vareetu buut kautkaads shaads: - Man jau patiik speleet CS. Iipashi v1.6! Un biju iedomaajies, speeleet sho speeli jau var arii taapat, bet ar tiesiibaam!!! Tas ir kas savaadaax! Nu jaa protams nevar jau visu laiku likt tikai votes uz karteem kick u.t.t. Labi patika shis piemeers: "** Bla bla... tizla karte, bushu godigs un darishu ko tauta velas (bet patiesibaa tu zini ka liksi taas kartes kas tev pasham patiik)" ( ?worm) - Iipash iemesls varbuut iisti taa nav man, bet nu zinu ka sho privileegiju nevienam par velti nedod! Protams gribas arii kautko pretii... shajaa gadiijumaa labu vajadziibas iemeslu! Nu mana ir taada: "Gribaas taas tiesiibas, ljoti! Luudzu iedodiet!" - Labi man tiesiibas vajadziigas: 1) Interesantaakai speeleeshanai! 2) Visiem gribas buut kam vairaak nekaa prostam civilajam! 3) Gribu pierast pie tiesiibaam... iespeejams naakotnee buus savs servax, taadeelj gribaas jau pamazaam ar to iepaziities! - Protams savaa serverii iedoshu arii jums tiesiibas... (worm, macho) Nu cereeshu uz sapratni, un tiesiibaam!
×
×
  • Create New...