_ZorrO_ Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 Taa, man draugs keda^, sacakaraeja displey/option/advanced un tagad vinam kad sleedz iekssa kompi wiss ir kaartiiba, bet liidz tam briidim kaamer raksta pasword, tad vinnam ekrans prosta nestrada..., bet kad iewada passu un nospiezz ENTER kompis aizziet - noskan taa melodija bet ar melnu ekraanu... Ko lai es daru?, luudzu HELP ME Vienk vinns ir man labs draugs, un tādiem ir jāpalīdz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewulis Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 ...... 1. Tu neesi gadiijuma ??? 2. Parbaudiet vai kads stekeris nav izravies man taa bija.... 3. Varbuut kaut kaads vads ir 4. Varbuut ekrans nojuudzies.....vai nju kaut kas sadedzis..... 5...pedeejais vis gruutakais..... AIZNES uz REMONTU Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 man bija taa kad kompi pie tv piesleedzu un videokarte vairs atpakalj uz PC nesleedzaas, naacaas paarinstaleet windowsu Link to comment Share on other sites More sharing options...
^Ali^ Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 kad ieslēdz datoru spaidi f8 un tad izvēlies last known good mode vai kk taads! rr un vajadzētu iet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_ZorrO_ Posted November 2, 2006 Author Report Share Posted November 2, 2006 (edited) Ewulis taws ieteikoms suks..., bet ir jau taa ka vinam tas windows un ka laadee raaadaas, bet peec tam vnk ekrns ir melns, bet pats kompis strada, jo mees ar klaviatuuru peeec tam vinnu izsleedzaam... Paldies Ali par ieteikumu pateikssu winam... Edited November 2, 2006 by _ZorrO_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 Ir bijusi gadijumi lidzigi, kad sledzu kompi ieksa prosta melns ekrans un viss! Un ta gaidu gaidu un nekas neparadas. Ieteiktu labak windows parinstalet un viss. Un ewulis tu dazreiz padoma ko saki ari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 Da tur ir rezolūcija vai kaut kāds refresh rate uzlikts ko nevelk monitors, līdz logon screenam windows to neņem vērā, bet jūzera settingus ņem vērā kad ielogojies - resp. kad viņš ieiet viņam vienīgajam rāda nepareizi. risinājums, palaid safe mode un pārliec rezolūciju un/vai refresh rate. Jo principā neko citu caur to vietu nevarētu nopist(protams ja viņš nav admins un nenokauj draiveri vai HZ ko vēl) Link to comment Share on other sites More sharing options...
_ZorrO_ Posted November 3, 2006 Author Report Share Posted November 3, 2006 Paldies wisiem par ieteikumiem, ssodien pateikssu tam LOL un tad redzeesim kas sanaakss... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norek Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 Da tur ir rezolūcija vai kaut kāds refresh rate uzlikts ko nevelk monitors, līdz logon screenam windows to neņem vērā, bet jūzera settingus ņem vērā kad ielogojies - resp. kad viņš ieiet viņam vienīgajam rāda nepareizi. risinājums, palaid safe mode un pārliec rezolūciju un/vai refresh rate. Jo principā neko citu caur to vietu nevarētu nopist(protams ja viņš nav admins un nenokauj draiveri vai HZ ko vēl) Nestrādās. Tu pārliksi refresh rate tikai safe mode, bet standarta mode paliks tas pats. Esmu saskāries ar šādu problēmu. Pieslēdzu kompi pie monitora, kas velk augstus refresh rate`us un uzliku zemākus, tad viss bija ok, bet ja nav tādas iespējas, tad mēģini safe mode pārinstalēt video draiverus vai arī novelc Refresh Force. Link to comment Share on other sites More sharing options...
keda2222 Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 problema tada cakarejos pievideokartes un atsledzu kautkadu sudu pec tam prasija lai ppienemtu jaunos uzstadijumus jums japarestarte PC uzspiedu ok un tagad vis ekrans melns. Es meeginaju spiest delete kad sledz ieksa pc un tur mekleju, bet neko neatradu. nu kr4 meginasu ar to f8 cerams sanaks, bet windowsu parinstelet negribu jo sapi*** cdrom un lai parakstitu windows japerk vel jauns cdrom x___x Link to comment Share on other sites More sharing options...
_ZorrO_ Posted November 4, 2006 Author Report Share Posted November 4, 2006 Ew paidzat nekas nepaliidz... Mes izmeegginaajaam to F8 visus optionus, bet nekaa - aizziet wisi tie faili un pie wiena faila uzkaraas... P.S. keda^ prasiija kaa var to refesh rate iisti uztaisiiit.. ???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 Nestrādās. Tu pārliksi refresh rate tikai safe mode, bet standarta mode paliks tas pats. Nu man ar bija tāds čujs bet likās ka mēģināšanas vērts ir...mjā draiverus jāpārinstalē, kļova! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now