Who.mE? Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 (edited) Beidzot pabeigts mans kartejais garadarbs CS Movie.. Visi fragi savakusies no cs.GIGN.lv... Novilkt varat ŠEIT P.S. Iztiksim bez sliktiem commentiem.. ja movie nepatik, tad neposto.. Edited November 1, 2006 by Who.mE? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 sliktu teikt nevar, taatd kritizeet var net_graph aizmirsi izsleegt grafiks baigi baigi shvakais chatu vareeji nonjemt, un arii malas bishkinj vairaak augshaa un apakshaa nogriezt 1. awp frags reaali labs Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 ojā. es jau gribēju rakstīt "un tā arī neviens šajā topikā neierakstīja", bet tad ieraudzīju šo mūviju. Super. Man personīgi nekad nav ienācis prātā ielikt pa vienam fragam mūvikā. Titri arī iespārda pa roach! aj. najs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 (edited) Kārtējais 2 minūšu sūds. Visas epizodes bija pilnīgs šits ar vienu vai diviem nošautiem fragiem! Edited November 1, 2006 by Glud!naTajs Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 Kārtējais 2 minūšu sūds. Visas epizodes bija pilnīgs šits ar vienu vai diviem nošautiem fragiem! nebij nemaz taads suuds, awp frags bij jebaljnikaa??????!!1!111!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 nebij nemaz taads suuds, awp frags bij jebaljnikaa??????!!1!111!! AWP frags bija kaut cik normāls. Bet nu cik fragi ir bijuši caur tām sienām un šis jau nu nebija ne tuvu smukākajiem.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted November 1, 2006 Author Report Share Posted November 1, 2006 AWP frags bija kaut cik normāls. Bet nu cik fragi ir bijuši caur tām sienām un šis jau nu nebija ne tuvu smukākajiem.. pzc.. es ten netaisīju nekādu "PRO" Mūviju. Nevaig salīdzināt kurš ten cik smuks.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 Sanāca beidzot uploadot savu mūviku, man prieks! Sorry bet paskatīšos vēlāk, nets baigi noslogots. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slow hands Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 lawl, dazhaas vietaas bija -3, kopeejais skats - diezgan smetjiigi fragi pie diezgan smetjiiga treka. btw, sakumaa sexiigi sinhronizeeta muuzika ar ciparu skaitiishanos uz atpakalaju un veel sakumaa tas specefekts skrienot no ct baazes ar awp un peekshnji teleporteejoties jau augshaa pa trepeem beigas arii diezgan negaidiitas, kad peekshnji "pa roach" beidz skaneet un saakas taa popsa, es ash sabijos P.S. kas tie pa melnajiem shitiem un kubikainajaam asiniim, kaa to uzlikt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted November 1, 2006 Author Report Share Posted November 1, 2006 P.S. kas tie pa melnajiem shitiem un kubikainajaam asiniim, kaa to uzlikt? Consolee jaieraksta viena komanda.. Ja gribi zinat kada ta ir tad paprasi pa PM Nosutisu P.S. Ja jums shis movie parak neiet pie sirds, tad pagaidat manu nakamo.. Bus ar labu kvalitati + garaks movie, vairak specafektu un viss ka vajag bus salikts Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 Garāks un ar labāku kvalitāti? Tas viennozīmīgi būs lielāks. Sorry bet man šķita ka tev jau šo bija problēmas sākumā nohostēt, vai ne? Kur tad tu liksi vēl lielāku? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted November 1, 2006 Author Report Share Posted November 1, 2006 Garāks un ar labāku kvalitāti? Tas viennozīmīgi būs lielāks. Sorry bet man šķita ka tev jau šo bija problēmas sākumā nohostēt, vai ne? Kur tad tu liksi vēl lielāku? Nu nebūs nemaz tik ļoti liels Šis 2min garš un 16 cik tur mb.. Ja uztaisisu 4,5min tad vairak pa 62mb nebūs.. Man ar šo mūviju nebija nekādu problēmu tikai beigās, kad biju pabeidzis bija neliela problēma ar movie lielumu.. No sākuma bija 109 Mb.. tagad bišk pačakarējos un dabūju gatavus 16,7mb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 Nu sanak kritizet bet laitu nakamreiz zinaatu ka labaak kvalitati liec norm pie kajas ka atraak var noka4aat bet muvie nav baudaams intro un end vareji lai vairaak sapluust ar pashu muviju nevis cap lap 2 min darbs un liec labus fragus kurus tiesaam var skatiities un izbaidiit neliec tik garus un tik daudz free lukus domaju ja tu esi iesacejs tad norm nu kads 1-2 nu moska veel 3 muvijs tew sitas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted November 2, 2006 Author Report Share Posted November 2, 2006 nu kads 1-2 nu moska veel 3 muvijs tew sitas 3-šais Link to comment Share on other sites More sharing options...
rvfromlv. Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 Tīri tā nekko priekš viņa, ja ņem vērā arī to ka fragi ir no GIGN, nevies no kautkādiem botu war3+rope+knife serveriem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Who.mE? Posted November 2, 2006 Author Report Share Posted November 2, 2006 Tīri tā nekko priekš viņa, Kā to saprast: "Priekš manis" ? Ķipo es kāds bots? Link to comment Share on other sites More sharing options...
3ncOunTer Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 Mūvs normaļnijs. Beigās Diu nebija smuki novākt, bet tā viss okēj Gaidam manu sūda garadarbu. Stay tuned. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rvfromlv. Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 Kā to saprast: "Priekš manis" ? Ķipo es kāds bots? Ne jau bots. Esmu redzējis kā spēlē, tāpēc ir ar ko salīdzināt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
p0pE Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 jaa manu garagabalu variet pagaidiit veel paaris dienas (cerams) gaidiet Link to comment Share on other sites More sharing options...
gideons Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 njaa kvalitaate taada bish pasvaka... fragi bija kaadi bija... Isteniiba es klausijos tikai to dziesmu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 4, 2006 Report Share Posted November 4, 2006 Beidzot iznāca paskatīties, nu tā norm. bija pa kādam labam fragam. Nākamo čista taisi labākā kvalitātē, un bez čata un netgraph, tad jau būs labi Link to comment Share on other sites More sharing options...
calens Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 diezgan labs muuviks , un tas awp frags ir skills Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miedzinjsh[War3-Pro-Player] Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 AWP frags bija kaut cik normāls. Bet nu cik fragi ir bijuši caur tām sienām un šis jau nu nebija ne tuvu smukākajiem.. paradi kad maki uztaisiit labaku tad kritizee Link to comment Share on other sites More sharing options...
Glud!naTajs Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 ' date='Nov 8 2006, 17:37'] paradi kad maki uztaisiit labaku tad kritizee Ak miedzinj miedzinj! Iemācies reiz kad un ka lietošanu teikumā! Kapēc man kaut kas jātaisa, lai izteiktu savu viedokli? Vienkārši pateicu, ka mūviks bija craps. Link to comment Share on other sites More sharing options...
amniijs Posted November 8, 2006 Report Share Posted November 8, 2006 par intro - Ljoti patik Who.Me? Productions. Laba kraasu izveele burtiem. Tad saakaas laika atskaite. Forshi kad laika atskaite bija ritmaa, bet kad laika atskaite beidzaas un domaaju arii ritmaa saaksies fragi, bet nee maldiijos. Fragi saakaas nedaudz veelaak. fragpart - bija normaals kills ar awp caur sienu (buutu iespaidiigaak ja buutu bijis hs), bet tie mazie, pa vienam killam, suXOuOjaUau. outro - nu LJOTI patika kad beidzaas fragpart, nebija it nemazaakaa pauziite kad uzreiz saakas outro. Par dziesmaam varu teikt, ka taa papa rouch dziesma patika (buus jaanovelk) P.S. ja rakstu outro nepareizi tad pasakat. P.P.S. Man garsho PELMENJI! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now