Sachemz Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 Sveiki, gribēju pavaicāt kādu jautājumu sakarā ar serveri... Es vakar atvēru jaunu serveri uz laptopa, kuram itkā dzelži pietiekami labi, ta4u kad es pats ienāku no cita kompja proams, man tā bišķiņ laiku pa laikam viņš raustās. laptopa parametri: 1.6 ghz, 512 RAM, 5 mbit/s internets <LATTELECOM 2. MĀJAS KOMPLEKTS> Nemiet vērā, ka laptops pavisam jauns gandrīz nekas netika mainīts.. pasakiet lūdzu kas varētu būt pa vainu? man ir kkāds mcafee security centrs, moš viņš kaut ko ietekmē? thx iepriekš Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 raustās kontra uz tā kompja no kura ienāci? Kāds ir tas kompis ar ko konektējies klāt? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sachemz Posted November 1, 2006 Author Report Share Posted November 1, 2006 da nē kompis ar kuru es iegāju ir labs, pings 16, bet viņš tā dīvaini raustās, kad izdaru asus pagriezienus, skrienu utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 tad nevelk tev to kontru tas kompis. Ja jau ping tikai 16 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 da nē kompis ar kuru es iegāju ir labs, pings 16, bet viņš tā dīvaini raustās, kad izdaru asus pagriezienus, skrienu utt. v_sync sapish vizualizaaciju kad izzsleegts Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrakE^ Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 servera vaina ta nevar but Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sachemz Posted November 1, 2006 Author Report Share Posted November 1, 2006 un vēl ir tāda lieta, kad ieslēdzu high priority parasti ir servera pings zem 10, ta4u tagad 20-25.. kapēc tā? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rvfromlv. Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 (edited) Pasties cik tev ir fps (cl_showfps 1) Ja ir zem 30 tad tas ir tas iemesls, sacīju tāpēc ka tev ir 1.6 ghz. Edited November 1, 2006 by rvfromlv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now