Jump to content
GIGN Forum

Teema 100x Izrunata Nu Bet Welll!

spyker-cs
 Share

Recommended Posts

gadijaas tada probleema... draugs nopirka jaunu videokarti un weco geefroce adeva man... bet lieta tadda ka taa karte winjam ideali gaja bet man cs pa 10 fps - un + smokaa bremzeshana... weco 4-geeforce negribaas atpakal likt... jo nu winjai wps nekadi efekti naw! sad.gif plz I need you help... mosh kk kakas jaliek wacko.gif

P.S neliekat warn ... jau no Dr.Pain uzlika par to ka pateicu Rec wienam dzekam...

nu tad es tev nevaru palīdzēt. Ja pats nezini pie kāda dzelža sēdi, bet video karti sadomāji nomainīt, tomēr apgalvo ka kiškas neaiztiec -- apsveicami tā turpini neko nerubīt.

Vai arī nokačā kādu progu piem. everest un pasties kas par detaļām un tad var sākt šutkot vai ir savietojamas.

Draiveri nav kiškas bet softs kas stāsta Windowzim&draugiem "kas lācītim vēderā" un kā to lietot. Apsakties My Computer-> Properties ->(tab)Hardware -> Device Manager -> un tur sameklē kur ir tā tava vidoe karte un propertijos apsties ko saka par draiveri - ķipa pamēģini reinstall etc. viņam vajadzētu no neta atrast labāku kas iet.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
 Share

• Create New...