spyker-cs Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 gadijaas tada probleema... draugs nopirka jaunu videokarti un weco geefroce adeva man... bet lieta tadda ka taa karte winjam ideali gaja bet man cs pa 10 fps - un + smokaa bremzeshana... weco 4-geeforce negribaas atpakal likt... jo nu winjai wps nekadi efekti naw! plz I need you help... mosh kk kakas jaliek P.S neliekat warn ... jau no Dr.Pain uzlika par to ka pateicu Rec wienam dzekam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 Konkrētāk - kartes numurs etc. un arī tavs dzelzis plate, procis chipsets etc. + vai ir kāda nojausma par draiveriem etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
spyker-cs Posted October 31, 2006 Author Report Share Posted October 31, 2006 Konkrētāk - kartes numurs etc. un arī tavs dzelzis plate, procis chipsets etc. + vai ir kāda nojausma par draiveriem etc. tik zinu ka geeforce 5... procis 1.6 un taa talak ko tu teici nejedzu nelienu datoru kisshkaas Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 nu tad es tev nevaru palīdzēt. Ja pats nezini pie kāda dzelža sēdi, bet video karti sadomāji nomainīt, tomēr apgalvo ka kiškas neaiztiec -- apsveicami tā turpini neko nerubīt. Vai arī nokačā kādu progu piem. everest un pasties kas par detaļām un tad var sākt šutkot vai ir savietojamas. Draiveri nav kiškas bet softs kas stāsta Windowzim&draugiem "kas lācītim vēderā" un kā to lietot. Apsakties My Computer-> Properties ->(tab)Hardware -> Device Manager -> un tur sameklē kur ir tā tava vidoe karte un propertijos apsties ko saka par draiveri - ķipa pamēģini reinstall etc. viņam vajadzētu no neta atrast labāku kas iet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JuiCe Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 Pamegini draiverus uzinstalet varbut ies. Un runajot par to "neliekat warn ... jau no Dr.Pain uzlika par to ka pateicu Rec wienam dzekam... " Nu pareizi izdarija nav ko list tiesibu sadala un dot rec! tas tavs rec tapat neko nedos un nenozime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now