bencik Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 ZB ko jus varat apdirst norm klanu pasiem nelaabaaki ... kruti jutaties tagad!!!!! norm web!!!! Lauj tev doshu pamaciibu, tas kad uztaisiiji majas lapu jau ir kruta malacis Bet vispirms vajag izveidot klanu kuram ir veerts taisiit maajas lapu, un kad juti kad esi gatavs uztaisiit tieshaam labu maajas lapu dari to. Pashlaik izskataas, kad majas lapa ir uztaisiita, jo tjipa taadu vajag juusu klanam, jo tjipa tas ir kruta, jo tjipa visiem taa ir un tas ir kruta. Dzeki ko lai saka, kad tu Black Man buusi veel kadas 10 lapas uztaisiijis vot tad keries klaat savai maajas lapai, un uztaisi tadu kad var citiem radiit. P.s. Cepums par paveikto darbu paljube, bet kvalitate ir taalu no .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slc Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 bet, ja worm ir uztaisiijis pamaaciibu prieksh visiem, tad kaa vinju var neshpikot? btw, shitais man patika --> Man kaut kaa gruuti tas Sky^_tm._bebris gruuti rakstaas jo kad es no kompi prom esmu tad kaads cits no bra4kaam maina niku Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 ZB ko jus varat apdirst norm klanu pasiem nelaabaaki ... kruti jutaties tagad!!!!! norm web!!!! es tagad esmu nokaunējies, jo apdirsu klanu, kaut gan pats esmu sūdīgākā Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackman Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 nu ja kaes jau tajaa klanaa nesu sen es tiku labakaakaa klana!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
orange Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 tads webs tadu mest araaaaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
rvfromlv. Posted November 2, 2006 Report Share Posted November 2, 2006 Iesākuman nav nemaz tik slikti, ja būtu mazāki burti + iztiktu bez vārdiem "prikalus", "sabazam" u.t.m. Link to comment Share on other sites More sharing options...
r1lex Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 es tagad esmu nokaunējies, jo apdirsu klanu, kaut gan pats esmu sūdīgākā njaa suudiigaakaa labs texts macho Link to comment Share on other sites More sharing options...
kaamis Posted November 10, 2006 Report Share Posted November 10, 2006 Ataman no tevis to negaidiiju. She jau domu tarba ir izsmelta. Kapeec gan visus shos smiekliigo lapu linkus un diskusijas neapkopot vienaa konkretaa diskusijaa? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now