WolfBlade Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 Tātad gribu palūgt ban tiesības, lai atvieglotu dzīvi uz servera sev un citiem. Pēdējā laikā vairāki čīteri ir spēlējuši un aizmukuši kad spēlē kādi 3 - 4 sarkanie admini. Var teikt gan parastajā gan admin čatā ka tas un tas čīto bet nevienam adminam tas neiteresē visiem ir pie dirsas. (Ar daziem izņēmumiem) Spēlēju uz servera jau sen(varbūt pat esat mani pamanijuši), nečītoju, ban tiesības prasu jo izjūtu nepieciešamību pec tām. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamaika Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 kex spele jau diezgan sen, bet neizceljas ar kadam aktivitatem. Tas, ka dazhi admini chatu nelasa vareetu but izskaidrojams ar 1.ir tadi kas chatu vnk izsledz. 2.dazhi nelasa ''just like that'' 3. nepamana. Bet nedomaju,ka tas ko mainitu, ja shamejais tas tiesibas dabutu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 wolfblade neesmu tevi redzējis galīgi Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted October 30, 2006 Author Report Share Posted October 30, 2006 Kā tām aktivitātēm jāizpaužas? Ar bezjēdzīgu poustu vākšanu forumā, vai ar diršanu pa mikrafonu? Macho es tev arī nēsu redzējis serverī, varbūt tas tapēc ka tu reti pats ienāc Vispārjau es katru dienu spēlēju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 laikam katrs savos laikos spēlējam, jo es arī gandrīz katru dienu ar feikniku iekāpju. nu ok, paklausīšos ko citi saka, kas ir tevi redzējuši un kas nav idioti Link to comment Share on other sites More sharing options...
snoobi Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 ja godigi keks ir daudz tik tiesam redzets server bet nu taisniba ir ar neko neizcelas mosk tads pats klus taka es Link to comment Share on other sites More sharing options...
p00p Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 REC! Spēlejot zem fake nicka , čalis ir okaY! Vismaz cik esmu paspējis pavērot! Visi pārejie kas tagad būs šoka mani redzot , lūdzu! Neuzdodam stulbus jautājumus etc. Tas pats arī attiecas uz serveri! Poņeļi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
denja Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 espiem tevi reti esu redzejis serv taka no manis lIELS ANTI Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 30, 2006 Report Share Posted October 30, 2006 es gan tieshi pedeja laika esmu vinju serveri redzejis. ne ljooti biezhi (kaa lukesh, kursh respektabli daudz agros riitos spele). bet domaaju, ka kopumaa neko sliktu nevar teikt. padomasim Link to comment Share on other sites More sharing options...
JimBugA Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 Neesmu tevi manījis, taka neko nevaru teikt Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 aa vot, ko gribeeju pateikt - ja man buutu jaaizveelas kuram no tiem 3, kas shobrid pieteikushies uz tiesiibaam, dot - kempa, p00p vai wolfblade, es ar mieriigu sirdi dotu wolfblade, jo par vinju +/- zinu, ka nekaadas stulbiibas nesastraadaas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samuray Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 agraak speeleja biezhaak, tagad redzams ne tik biezhi Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 es gan tieshi pedeja laika esmu vinju serveri redzejis. ne ljooti biezhi (kaa lukesh, kursh respektabli daudz agros riitos spele). bet domaaju, ka kopumaa neko sliktu nevar teikt. padomasim nu kā cilvēks viņš noteikti ir ok, mani tik māc bažas par to cik viņš labi atpazīst čīterus. Varbūt tie čīteri ko viņš pirmajā postā minēja bija labi spēlētāji, kurus šī iemesla dēļ tie 3-4 sarkanie admini neņēma vērā Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted October 31, 2006 Author Report Share Posted October 31, 2006 Nē tie spēlētāji bija 100 procentīgi čīteri Vispārjau es CS spēlēju no 1.5 nekad problēmas nav bijušas ar čīteru atpazīšanu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Set. Posted October 31, 2006 Report Share Posted October 31, 2006 Neesmu tevi manījis, taka neko nevaru teikt neuzskati lūdzu manu postu kā apdiršanu, bet nafig tu posto ja tev nav ko teikt? p.s ultra mega teskts - PIEDOD PAR SPAMU vienk. ownz Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted October 31, 2006 Author Report Share Posted October 31, 2006 (edited) vakardienas DEMO 15 raundā spēlētājs ar niku noF. Ja viņam nav WH tad sitiet mani nost šodienas DEMO niks kaukaads impulse. 2 sarkanie admini spēle un neviens nebano Edited October 31, 2006 by WolfBlade Link to comment Share on other sites More sharing options...
sye Posted November 1, 2006 Report Share Posted November 1, 2006 neznaju kak i kto ego vidit no on dlja menja, evlajetsja redkostju, tak kak na samom delo na servere ego vidno malo..anti Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted November 1, 2006 Author Report Share Posted November 1, 2006 Nu common saki jaa vai nee lai var vērt ciet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gReenL1ne Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 Anti..sorry..Es tagad biezaak saaku spelet..bet kkaa neredzu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HoLLow_LiFe Posted November 3, 2006 Report Share Posted November 3, 2006 Anti..sorry..Es tagad biezaak saaku spelet..bet kkaa neredzu.. vai nu man tik tā šķiet vai arī tu esi spamojoš, nekam nevajadzīgs pidiņš!? par vilkasmeni, neitrāls... nav sanācis saspēlēt diezko daudz.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted November 5, 2006 Author Report Share Posted November 5, 2006 Kopš mana pēdējā pousta šajā topikā es jau būtu nobanojis kādus 3 čīterus. +vel tagad parādijās otrs serveris un admini parastajā ir diezgan maz. Nesaprotu kur ir problēma man takš nav 13 gadi rīkoties ar ban tiesībām mācēšu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted November 6, 2006 Report Share Posted November 6, 2006 labi. Došu tev iespēju. Uzliku xb un adminchatu. Esi prātīgs un viss būs labi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolfBlade Posted November 6, 2006 Author Report Share Posted November 6, 2006 Paldies un domaaju ka var veert ciet. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts