_ZorrO_ Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 Sweiki, man ir taada probleeminna: Nestraadaa web lapas, kad iet uz cs.gign.lv tad saka ka bed serwer addres, bet ka uzrakstu ip gign`a tad aizziet, zwaniiju piesleeguma adminiem (wnk kas atdbildeeja). Man liekas ka tas ir no Firewall, bet es nezinu kas jaadara.. , bet ka zwaniiju tie teica ka kaada liela programma blokkee netu... Luudzu taadas atbildes kuras tiessam vareetu paliidzeet... nezinu ko dariit Link to comment Share on other sites More sharing options...
_ZorrO_ Posted October 24, 2006 Author Report Share Posted October 24, 2006 ew nju tiessaam newiens nezin??? plzz pasakat Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 1.Tas nav web lapa bet gan DNS ip adresem 2.Pasties vai uzrakstiji pareizi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
_ZorrO_ Posted October 24, 2006 Author Report Share Posted October 24, 2006 Nu kaa ka ieet interneta jebkuraa adresee piem. : www.apollo.lv, vai www.gign.lv neiet iekssaaa ( Un kas ir DNS???(atwainojos ja tas ir stuulbs jautaajums) Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 vienmēr var atrast hosts.ini failu un tur iekšā pēc jau dotā piemēra var ierakstīt gign.lv un gigna ip, lai šito atrisinātu. bet tas tev problēmu neatrisinās ar citām mājaslapām. pārbaudi, ko tev dara visas programmas, kas varētu mainīt interneta settingus. un beidz lietot 'w' burtu 'v' vietaa, kad raksti ar datora klaviatūru . te, atšķirībā no mobilā telefona, tu to 0.0000000000000001 sekundi neieekonomē p.s. ak jā, dns (ļoti vienkāršoti) vispār ir ip aizvietošana ar burtu kombināciju - parasti ar to jātiek galā browserim - IE vai firefox, vai operai utt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_ZorrO_ Posted October 25, 2006 Author Report Share Posted October 25, 2006 Es jau visus neta optionus esmu izskatiijis, bet nekā! Cakareeos arii pie firewall, bet tur nau ko daudz skatiit, jo tikai vai "ON", vai "OFF" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LiL_Netii Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Ieberzies... Drošivien kāds vīrusiņššš izdzēsis kādu no failiem! Panem un noformatee savu kasti! Link to comment Share on other sites More sharing options...
_ZorrO_ Posted October 25, 2006 Author Report Share Posted October 25, 2006 Es nesapratu vaardu "Ieberzies", bet es jau virusus noskaneeju, bet nekaa!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 nu tad padomā, kad tieši šitas sākās? varbūt tu kādu programmu uzinstalēji, kaut ko kompim samainīji? tas taču tev nav tā jau no paša sākuma jaunam kompim..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
_ZorrO_ Posted October 25, 2006 Author Report Share Posted October 25, 2006 Tas saakaas ar to ka es palaidu Karsperky , laikam buus jaaved taisiit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EDD Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 paskaties pie kaspersky internet optioniem. varbūt iemet te skriinu. sliktakaja gadijuma uzliec "disable real-time protection" vai kaut kas taads tur bija, un paskaties tad kas notiek. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_ZorrO_ Posted October 25, 2006 Author Report Share Posted October 25, 2006 (edited) Bleee, vispaar bisdze dz, Karsperky vairaak nestraadaa , ai labi paldies vediisu labot... Edited October 25, 2006 by _ZorrO_ Link to comment Share on other sites More sharing options...
labbeC^ Posted October 25, 2006 Report Share Posted October 25, 2006 Format C Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts