Domino Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 moska jus esat redzejusi to muviju kura visadus prikolus veido ne nejau pubmasteri bet vini pluginu prikolus veidoja piem kluva neredzami un ar nazi visus (to es atradu) man vajag tadus -kastes var parvietot -helihopteru lidinaties pa dd2 unferno no T bazes ar to plaksni nu tadi vini ir vismaz kadu noviniem Varat iedot kadus tamlidzigus prikolus ar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ewulis Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 pamekleee ciitiigak foruma...... Tur jau noteikti ir Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLeeD Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 nju šaubos vai būs ! ja tev ir mIRC , pajautā tur domāju ka 80% tev pateiks par šitām lietam , protams kas zinās ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
real men Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 es jau pats iisti arii nezinu bet shis FORUMS noteikti var paliidzeet citi forumi chista nevar ja shis neva aa manupraat Ravenholm vai LiL Netii vareetu 4ista zinaat nu ja nezin tad pameklee google raksti : download PLUGINA NAME Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted October 22, 2006 Author Report Share Posted October 22, 2006 ka ar winiem sazinos tad ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadioActive Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 Zinu ka amx majas lapa redzeju kadu pluginu ar kuru vareja lidinaties pa dd2. Tad vel redzeju amx majas lapa ka likjim var churat virsu. Drosh nedrosh pamekle http://amxmod.net/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 Domino said: moska jus esat redzejusi to muviju kura visadus prikolus veido ne nejau pubmasteri bet vini pluginu prikolus veidoja piem kluva neredzami un ar nazi visus (to es atradu) man vajag tadus -kastes var parvietot -helihopteru lidinaties pa dd2 unferno no T bazes ar to plaksni nu tadi vini ir vismaz kadu noviniem Varat iedot kadus tamlidzigus prikolus ar monster mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
RavenHolm Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 real men said: es jau pats iisti arii nezinu bet shis FORUMS noteikti var paliidzeet citi forumi chista nevar ja shis neva aa manupraat Ravenholm vai LiL Netii vareetu 4ista zinaat nu ja nezin tad pameklee google raksti : download PLUGINA NAME shoreiz tu kluudies Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted October 23, 2006 Author Report Share Posted October 23, 2006 a kastev kur var parbidit tam nosaukumu zini ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fragrancer Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 Spriežot pēc apraksta tas ir fun plugins , tātad, spied Šeit un tev izmetīs visu sarakstu ar CS fun pluginiem .... skaties aprakstus - gan jau ka atradīsi, un gan jau arī atradīsi kādu citu plugin, kas tev liksies normal, bet nu šā vai tā visnormālāk ir standart CS pub serva plugini ....... neredzu jēgu enntajos fun pluginos .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Domino Posted October 23, 2006 Author Report Share Posted October 23, 2006 niker444 said: Spriežot pēc apraksta tas ir fun plugins , tātad, spied Šeit un tev izmetīs visu sarakstu ar CS fun pluginiem .... skaties aprakstus - gan jau ka atradīsi, un gan jau arī atradīsi kādu citu plugin, kas tev liksies normal, bet nu šā vai tā visnormālāk ir standart CS pub serva plugini ....... neredzu jēgu enntajos fun pluginos .... jus vairak saprot no ENG valodas kads VARETU but nosaukums nu ta puslidz uz to pusi kkads move creates box hz es no anglu valodas neka nesajedzu knapi 4 dabuju Link to comment Share on other sites More sharing options...
k-l-a-v-s Posted October 28, 2006 Report Share Posted October 28, 2006 vnk kur ladeji tur jabut arii pamacibai čaliit! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now