real men Posted October 21, 2006 Report Share Posted October 21, 2006 es taisu webu no 0 un esmu jau ticis taalu bet es gribu ielikt lai webaa var ieloginoties un es nezinu kaa var izdariit es maaku tikai no tiem e107 un PHP-FUSION ... vareetu kaads pasaciit un ja pateiks buus liels liels paldies ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadioActive Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 Pameklee te Link to comment Share on other sites More sharing options...
de.Fault Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 http://tutorialized.com - pats no tās lapas koudot esmu iemācījies! ;> Link to comment Share on other sites More sharing options...
real men Posted October 22, 2006 Author Report Share Posted October 22, 2006 juus man pateicaat linku bet baigi shkjiibo plz var biki siikaak to linku iedot luudzu Link to comment Share on other sites More sharing options...
elans Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 (edited) php.lv ir domāts tapēc... P.S man liekas ka vajag jaunu sadaļu web šitiem...jo daudzi prasa pa visadiem web`iem... Edited October 22, 2006 by elans Link to comment Share on other sites More sharing options...
RadioActive Posted October 22, 2006 Report Share Posted October 22, 2006 juus man pateicaat linku bet baigi shkjiibo plz var biki siikaak to linku iedot luudzu Tas tapec ka neviens tava vieta neko nedaris! Pasham jamekle! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kavacky Posted October 23, 2006 Report Share Posted October 23, 2006 Droši vien, ka te arī kaut kas ir. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KillYou Posted October 24, 2006 Report Share Posted October 24, 2006 php.lv neaiztiec!!! zb ka tur suuta visadus gign durakus, kas neko nerubi. visu lak uzdod stulbus jautajumus un cer ka kads vinju vieta kko taisiis! nepietiek jau ar to ka shitas forums ar dauniem aizbasts ka ar aldara gaishaa korki. ja gribi kko macities siastiba ar PHP tad vnk ieej google.lv uzraksti learn php un jau atradisi daudz labu norazu kur kads resurs piedava kadu php pamacibu, bet tas visas tapat reali suka, tapec neraudi un lasi shite visu no sakuma lidz beigam, un ja visu busi kartigi izlasijis un galva buus istajaa vietaa, tad ari varesi uztaisiit pats savu registraciju, un tas patiesiibaa nav tik sarezgiiti. vajag tikai minimalas zinashanas par PHP un SQL un jau kko sameistarot var. P.S. atceros kaa kad vel saku es macities PHP cenotos pats uztaisit registraciju ar TXT failiem, nevis SQL. kkas jau izdevas, bet sakas problemas ar parolem un viss sagaja 4upaa taapat taisiju news ar TXT un tas jau gan izdevas, tik jaunumi sakas nevis no jaunaka uz vecako, bet otradak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts