SuperRembo Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Pateiksu isi kodoligi, esmu sakeris virusu kurs sevi ir ierakstijis ka systemas failu ar name sms.exe. Ed procesoru 20-25% neko man nedarot. Ka tikt no vina vala siki kodoligi vajag info vai ari kur tas butu aprakstits lv ru valoda. Kaspersku avg. Netika gala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jerrico Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Pateiksu isi kodoligi, esmu sakeris virusu kurs sevi ir ierakstijis ka systemas failu ar name sms.exe. Ed procesoru 20-25% neko man nedarot. Ka tikt no vina vala siki kodoligi vajag info vai ari kur tas butu aprakstits lv ru valoda. Kaspersku avg. Netika gala. meegjini visus antiviirusus peec kaartas neliidz? format C: jeb D:, jeb eee vai kaads tev tur ir. ja veel neliidz sadali cieto divaas daljas sev paturi to kura anav viirusa Link to comment Share on other sites More sharing options...
SuperRembo Posted October 20, 2006 Author Report Share Posted October 20, 2006 ar anti virusiem skanejot, vini neatrod vinu..... Uzskata par windows sastavdalu ka saprotu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vincister Posted October 20, 2006 Report Share Posted October 20, 2006 Palaid kompi safe-modē un izdzēs to nelieti! Ja windows to neļauj(ķipa system file), tad sūdīgi! Bet vispār Ad-Aware vai bitDefender vajadzētu šito paņemt pie dziesmas. Pamēģini ar kādu no tiem, protams ja jau neesi mēģinājis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now