calens Posted October 17, 2006 Author Report Share Posted October 17, 2006 pff, nulle tā tava palodze, es ar to pašu rockyu esmu nomācījies 5 klases, tā ka es > all sharingen tu dzīvo zoļikā? [EDIT] vispār, man ar labāk ir suņa zarnas, nevis cāļa smadzenes. suņa zarnām no cilvēku zarnām nebūtu jābūt īpaši lielai šķirbai, bet cāļa smadzenes, tā gan ir cita lieta... tas laikam domats sunja zarnas smadzenju vieta Link to comment Share on other sites More sharing options...
der Kranke Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 Atbalstu calenu , vinam ir kaut vai calja smadzenes nevis jums sunja zarnas. Tagad sanak ka pa velti esmu gajis uz BIOLOGJIJAS stundam!Jo tur man macija ko citu..A kadas zarnas ir caljiem>? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 Dziesma par Liiko gurkji Reiz dziivoja viens gurkjis zaljsh Un tomeer nelaimiigs, Jo bij vinjsh zaljsh un ieapaljsh, Bet vienaa galaa liiks. Vai tas var buut, Vai tas var buut, Ka bij vinjsh zaljsh un ieapaljsh? Un daarznieks dara, ko tik prot, Vinjsh piesien to un bar, Bet gurkji nevar izlabot- Kaads bij, taads paliek ar. Vai tas var buut, Vai tas var buut, Ka gurkji nevar izlabot?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
der Kranke Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 Dziesma par Liiko gurkji Reiz dziivoja viens gurkjis zaljsh Un tomeer nelaimiigs, Jo bij vinjsh zaljsh un ieapaljsh, Bet vienaa galaa liiks. Vai tas var buut, Vai tas var buut, Ka bij vinjsh zaljsh un ieapaljsh? Un daarznieks dara, ko tik prot, Vinjsh piesien to un bar, Bet gurkji nevar izlabot- Kaads bij, taads paliek ar. Vai tas var buut, Vai tas var buut, Ka gurkji nevar izlabot?... A tev notis nava aizkjerushas kaut kur? Link to comment Share on other sites More sharing options...
macho Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 manis peec ja jus visi skaitaties kruti p.s bikl tew ir tikai 13gadu un tas ir mazak neka manam pusbralim VIENKĀRŠI aaaaaafiget kā uzbrauca. p.s. tew diez vai ir vairāk par 11 gadiem un tas ir mazāk nekā manam vectētiņa bijušajam klasesbiedram!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 A tev notis nava aizkjerushas kaut kur? tas laikam ir dzejolis nevis songzsss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Purva-Zivs Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 A tev notis nava aizkjerushas kaut kur? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jamaika Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 Gign serveris nav labdaribas iestade,kur rupejas par noklidusham nelaimigam dveselem. Serveri ir savi noteikumi, kurus ieverojot var spelet bez bedu. Izdarot kko stulbu gan parasti atri izlido. 90% tas notiek pamatoti. Parejie 10% ir dazhadas kljumes, jo kludities ir cilvecigi. Ja nu individs ir parlieciat, ka vinja adijums ir kljuda, tad var uzrakstit normalu sudzibu. Un problemas izpaliek, bet tadas sudzibas ka shi mani fascine, un tadu nav mazums. Cilveks jutas tik kruc ! Un visi parejie ir vainigi, jo vinji takir nugji or smth like that. P.s. Neesmu manijis, ka kada pieklajiga un pamatota sudziba butu atstata novarta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 Atbalstu calenu , vinam ir kaut vai calja smadzenes nevis jums sunja zarnas. Un kas Tu buutu? Caaleena uberPROpusbraalis?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 manis peec ja jus visi skaitaties kruti p.s bikl tew ir tikai 13gadu un tas ir mazak neka manam pusbralim 2.jus vienmer izdomajat kko tik gudru uzrakstit tik forshu un realu ^^ Tu man kautkā sāc nepatikt . Lūdz dievu kaut es nedzīvoju tuvu tev! Ja satikšu parādīšu ko 13 gadīgs 4alis dara ar cāļiem! Saprati chicken fucker? Link to comment Share on other sites More sharing options...
calens Posted October 17, 2006 Author Report Share Posted October 17, 2006 macho zinu wel neesmu pilngadigs bet 10klasee eju un 9.klasi pabeidzu atskiriba no bikla 7 klasiites Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spec_Alfa Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 Nu izcils gadijums... neliedziet tak viņam padomu kā iegūt respektu Link to comment Share on other sites More sharing options...
bikl Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 macho zinu wel neesmu pilngadigs bet 10klasee eju un 9.klasi pabeidzu atskiriba no bikla 7 klasiites Kur tu dzīvo ākst? Gribās tevi pārmācīt mazliet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
`MaX` Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 macho zinu wel neesmu pilngadigs bet 10klasee eju un 9.klasi pabeidzu atskiriba no bikla 7 klasiites chiken, labi, beidz muldeet! Es tachu dzirdeeju tavu balsi mikrafonaa un taa ne tuvu neliidzinaajaas 10. kl. skolnieka balsij. Un palasot tavus textus, domaaju, ka lielaakaa dalja jau ir sapratushi, kas tu esi pa fruktu un apmeeram cik vecs! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kerchs Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 a eskimosi dzer aukstu alu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
feelya` Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 a eskimosi dzer aukstu alu? Viņi nevar dabūt Btw, es arīdzirdēju tavu balsi, OI atvainojos BALSTIŅU Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hofo Posted October 17, 2006 Report Share Posted October 17, 2006 Ar laiku, teiksim, ka tas notika ātri, pēc vairākiem foršiem postiem, cālēns kļuva par gaili. Vairs nav ko teikt. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts