Jump to content
GIGN Forum

Joker112

Mirstīgais
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by Joker112

  1. Un ka tad ieienstalet skype vai piem kadu tildes biroju utml?
  2. Pzd pirms 20 min vins tikai to ubuntu ieinstaleja! Un kad instale kaadu exe radas errors Canot open blaa blaa blaa un tipa nav pieejams autmatiska instalesana utt.
  3. Da tur nekadu versiju nerada. Par to vai vajag vai ne es domaju nejau tu izlemsi Un ieienstalet ar neko nevar.
  4. Runa par temu! Es iegaju caur drauga profilu lai pajautatu man pashamnav linux!
  5. Ieienstalēju linux ubuntu vis itkā normāli vis strādā, bet rāda ka nav skanas karte :/ windowsam nekas tads nebija. Varbut kads zin kas pa vainu un ja zinat kur varetu but kads linux manuaalis. Busu loti pateicigs
  6. Ja man tagad ir pentium 4 proc 2.6666 Ram 512 nets down - 4578 kbps up - 453kbps un pavilka 14 slotus bez lagiem un ka ienak 15 ta sak lagot, ja es uzinstalesu linux cik man varetu pavilkt? Un kurs linux butu labakais spelsanai un servera turesanai ?
  7. Ja ir kāds kurs labi saprot un zin ka uzlikt vhost varētu te iemest rindinas kas butu jaieraksta? Un ludzu neleikat linku uz apache webu jo angliski nesaprotu, ari nesakat ka Pedejais laiks iemacities
  8. Nesmu tik stulbs lai neatskirtu webus! Ne vini nebija abi vienadi!
  9. To es zinu! Un ka ta firmas hoste?! Draugam ta bija uz parasta wampa, bet vins neteica ka!
  10. Sveiki. Vai ir ispējams uz 1 parasta home Pc turet 2 webus ar wamp5, tā lai ejot piem uz nosaukums.sytes.net ieiet vienaa weba bet ejot uz nosaukums2.sytes.net otraa webaa?
  11. Velētos uzzināt vai kāds nezin scriptu vai kodu, ka spiez uz manas lapas View page Source paraditos nelien kur nevajag vai kaa tamlidzigi?
  12. kads varetu iedot ja zin link vai pasu scriptu, prieks mana web, lai failus kur varetu likt ieksa un lai citi var nokachat takā lidzigi ka seit hotscriptos mekleju neviens nedereja.
  13. http://forums.alliedmods.net/showthread.ph...light=%2Fserver Vajag macet meklet
  14. Par radio neko nezinu, bet /music reku http://forums.alliedmods.net/showthread.ph...hlight=%2Fmusic
×
×
  • Create New...