Jump to content
GIGN Forum

asmens113

Mirstīgais
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

asmens113's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. tas vis jau man ir !! man tikai neradas ranks kad es uzraktu /rank un viss un vel man neskan headshot souns kad ieshauju kadam galva !!
  2. KA var cs serverim uzstadits /rank un /top15 un kapec man neskan headshot un tie visi soundi kad kadu noshauju UN kas jaraksta detected server consule kad uztasa serveri ? Es neko nesaprotu man vajag help nemako neko atrast forumos !!!
  3. Kāds man var palidzet? Kad es ieeju detect serveri kas man consule jaraksta ? Kad es ieeju serveri un iesauju kadam galva kapec nesaka headshot ? Kads var pateikt kas javalk un kur tas jaliek ? Kapec kad es rakstu /rank vai /top15 tad man neradas nekas kads var pateikt kas javelk vai kurs kas jaraksta ?? Paldies par infarmociju !
  4. man negribas meklet es ari nevaru sameklet ludzu palidzat man vajag skaudras atbildes kas jaraksta konsule un kad es raktu /rank tad man vispar neratas !!!!
  5. KAds man var pateikt kapec man neskan dziesmina headhot kad es ieshauju galva un man ir tie visi pach un kas jaraksta consule kad uztasa serveri taja dectected server un kapec man rank neiet kad es raktu /rank !!! Luudzu palidzat !!
  6. Ev kur var noka4at csdm iznemot dc++ konkreta vieta pasakat
  7. PLz plz plz pasakat ka var uztasit war3+respawn ka atdzimst tikai sava baze un + war3 ar tiem visiem skiliem!!! Plz paliidziet
  8. ok viss aizgaja bet ka es sevi uzliksu pa adminu ?? =] es jau visos user.ini saliku savu ip bet taptas nav =[
  9. Pazvani uz LAtteleko un uzprasi !
×
×
  • Create New...