Jump to content
GIGN Forum

IvuX

Mirstīgais
  • Posts

    47
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by IvuX

  1. Ja piemeeram es turu web no sava pc un kads cits tur serveri nno cita pc. man pie sql.cfg un admin_amxbans.sma jaaraxta mans ip? vai kkur citur jaraxta?!
  2. IvuX

    Wow Izplaukums

    kāds var pateikt kā no 1.2.1 pača var pārinstalēt uz 1.8.0?
  3. Uz mana servera stāv amxbans 5.0. Bet kad bano nerāda to Player is Banned by Nick REason: wh ... Nu ko var redzēt playeri. Kā uzlitk jau rāda?
  4. IPB WARNING [2] load_template(style_emoticonscache/skin_cache/cacheid_2/skin_global.php): failed to open stream: No such file or directory (Line: 1334 of \sources\ipsclass.php) Kas tas tāds? lūdzu palīdziet...
  5. Varbūt kāds varētu ielikt [ kuram ir ] tādu pluginu kad ja speletājs ieiet serverī viņa cstrike mapīt raxtās demo. plz!
  6. iku HLTV skriptu lai weba automatiski liekas HLTV Demo bet kad iet localhost/viewer vai kautvai lcalhost/viewdemo radas sitais : Warning: opendir(C:/AppServ/www/demo_zip//): failed to open dir: Invalid argument in d:\appserv\www\viewer.php on line 2 un kad hltv grib filmet rada : WARNING! DemoFile::StartRecording: couldn't open demo faile ../AppServ/www/demo Pancake-07022816-aim_map.dem
  7. lol, aizej amxmodx/data/tur ir WinCSx kkaads tads uzpied uzvinja un atd Clear Stats un viss...
  8. Liku HLTV skriptu lai weba automatiski liekas HLTV Demo bet kad iet localhost/viewer vai kautvai lcalhost/viewdemo radas sitais : Warning: opendir(C:/AppServ/www/demo_zip//): failed to open dir: Invalid argument in d:\appserv\www\viewer.php on line 2 un kad hltv grib filmet rada : WARNING! DemoFile::StartRecording: couldn't open demo faile ../AppServ/www/demo Pancake-07022816-aim_map.dem plz help me!
  9. Uz nika! Mēģināju jau setinfo _pw parole nav tik un tā! HELP!
  10. Uz sava serva uzliku amxbans! Uzliku sev acc gan webā gan users.ini! Nomainīju mapi iegāju serverī bet ac nav! Lūdzu palīdziet!
  11. Tagad iet! Bet akd nobanojus sevi aizgaju uz webu nonjeemu tur banu ieeju serva a man acc varis naw kapE?
  12. Kapēc kad es savā amxbans webā peivienoju adminu un spiežu uzlikt vnk neuzliekas. Kapē?
  13. Tagad kad mēģinu rāda: Parse error: parse error, expecting `','' or `';'' in d:\appserv\www\side_right.php(25) : eval()'d code on line 3
  14. Ieliku un infuzoju! KKas cits jādara vēl?
  15. Man ir php-fusion! Kā saucas tas plugins? Un kur viņu var lejupieladēt?
  16. Kad webā mēģinu peivienot gar malu banneri vai kaut ko līdzigu bildēm man rādas : Parse error: parse error, expecting `','' or `';'' in d:\appserv\www\administration\panel_editor.php(102) : eval()'d code on line 2 HELP!
  17. eliku jaunu modu savai mājas lapai - foruma modi kad var likt warn utt. Infūsoju.Bet kad admina panelī pievieno katogiriju vai topiku vienkārši nepievienojas! Ieraudzīju ka froumā stūrītī rāda Unknown column 'f.forum_sub' in 'where clause' Tas kko izsaka? Lūdzu pēc palīdzības!
  18. Uzliky amxbans 5.0 viss iet bet kad webā ieiet rāda: Warning: fopen(d:/appserv/www/amxbans/include/lang/lang..php): failed to open stream: No such file or directory in d:\appserv\www\amxbans\include\functions.lang.php on line 42 Warning: filesize(): Stat failed for d:/appserv/www/amxbans/include/lang/lang..php (errno=2 - No such file or directory) in d:\appserv\www\amxbans\include\functions.lang.php on line 42 Warning: fread(): supplied argument is not a valid stream resource in d:\appserv\www\amxbans\include\functions.lang.php on line 42 Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in d:\appserv\www\amxbans\include\functions.lang.php on line 42 Bet tā 42 rindiņa ir : $lp = fopen($path,"r"); $temp = fread($lp, filesize($path)); fclose($lp); Kas tur ir nepareizi?
×
×
  • Create New...