Jump to content
GIGN Forum

KrauZeR-

Mirstīgais
  • Posts

    24
  • Joined

  • Last visited

KrauZeR-'s Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Uzliku sev serveri. ar amxmodx un dazhaadiem pluginiem. lagi 0 loss 0 bet kapec tas dumjais choke man visu laiku ir 100? kaa lai vinju samazina vai vispaar novaac?
  2. es taa arii domaaju.. ka tu tagad to teiksi.. tjpa es tevi tagad esmu piepisis. mees sarunaaajaam... tev bots.. un viss.
  3. visspaar WHo`Me.... manu serveri tagad droshi lieto cilveeki. un nesuudzas... ir gatavi maksaadt 15 ls meenesii.. tu laikam neatceries... TO BOTINJU? ko? mm? tu man atsuutiiji 7 ls es tev BOTU. tagad daleca? bet tagad gan dereet man iepaliidzeet. :[
  4. man uz tevis bija ignore. un tu pats labi saproti ka es tev nekaadu serveri neesmu paaraada. tak shto aizver muti un seeedi mieriigs.
  5. hmmm.... tu jau man to serveri neprasi? ko es tev skrieshu klaat ''njem njem serveri''?.. es tev neprasiiju lai suuti naudu.. pats atsuutiiji.
  6. Nu te arii mana probleema pret kuru es shoreiz esmu BEZPEECIIGS. Nav jau retums ka man lauzh serveri. tas notiek katru dienu no dazhaadaakiem IP.... un man ir ljoti pretiigi... kaa serveris staav pagaidaam uz WINDOWS. ja man uzhako serverii.. jaarestartee vissssss dators. esmu jau uzlicis vveel vienu firewall... bet nekaa... nepaliidz.. varbuut kaads nezin? kaa firewall ir jaasakonfiguree? vai kkas savaadaak? luudzu paliidziet? :/
  7. Karo4e tāda problēma, ka manā serverī, kad jau viņu uzinstalēju un ieslēdzu, pašā saakumaa VAR TIKAI UZPUUST VIENU SPRAY. Citus nevar... kaut arii es izveelos kkaadu citu... vinjsh puush to pashu.. taadu oranzhu - apaljigu suudu.. kur problema? kaa izlabot?
  8. Kaa vareeja iesleegt savaa serveri komandu ''/me'' ??
  9. mm... luudzu kaads iesakiet kaadu programu caur kuru var taisiit BANNERUS? izteicienus ''idiots'' ''hahaha'' ''noobs'' paturiet pie sevis
×
×
  • Create New...