Jump to content
GIGN Forum

zack

Mirstīgais
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

zack's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Es ieieju Utorrent un man peekshnji izmet eroru ar pazinjojumu : Utorrent has crashed and utorrent will restart now. NOD32 (mana antiviirus programma) Internet monitor seems to be active. Please disable that program and see if the problem goes away. A crash dump has been saved as C:\Program files\Utorrent\1137-utorrent.3a20.dmp. Do you want to submit this dump to the developers. Un tur ir opcijas yes no. Vienalga ko spieshot uz reiz peec 3 sec kad ieiet utorrenta atkal met to eror. Kas man iiisti jadara kur man tas NOD32 monitores kautkaads ir jaizsleedz un kas man jadara ar sho failu (C:\Program files\Utorrent\1137-utorrent.3a20.dmp) ( vai vispaar kautkas jadara?) PLzz help esmu panikaa.
  2. Kapeec serverim vienu dienu ir viena IP un nakoshajaa cita. Kaa lai izdara lai butu visu laiku viena?
  3. Kapeec vieiem kuri ieiet manaa serverii radaas tas stulbais [NO SSC]. ES zinu ka tadu var uzlikt ka neiesleedz ati 4iitu bet es to serveri uztaiziiju tikoo un vel nekaadu aizsradziibu nesmu licis. A un veel viens jautaajums pie shitaa pasha kapeec manu serveri nevar pielikt pie favorites?
  4. Restarteet serveri tu ar to domaa vnk iesleegt un izsleegt vai ne? Vai arii ir kautkaads speciaals restarts...?
  5. Varat mna luudzu izstaastiit ka pareizi jauztada parasts plugins, Es zinu to ka tas ''plugins'' ir jaieliek folderii ''plugins''. Un tad laikam ir jaiet uz plugins.ini un kautkas jaraksta. Varat pateikt kas tur ir jaraksta unvai tas ir viss kas jaadara?
  6. Kaa uzliek botus parastaa serverii kas nav ne war3 un ne viss cits? UN nesakat atbildi noka4aa zbot. Man arii vaig zinaat kur tie zbot jaliek utt...
  7. sadaljaa ka uztasiiit serveri (cs) ir shada rinda ''(nomainam _pw uz kaut ko oriģinālu, piemēram _pw-gign smile.gif to tu izmantosi konektējot pie servera un norādot setinfo _pw-gign parole)'' man nekur nekaadu paroli neprasa ! varbuut tadeelj arii es nevaru izdariit visas admina komandas piemeeram amx_say amx_vote utt?
  8. NU mna taa probleema ar to invalid cd key. Itkaa lietoju nowon cracku bet vinshsh otrajaa piegaajienaa vairs nelaadee. KApeec taa? Varbut var kads siiki paskaidrots kas un kaa jadara ar nowon crack lai neradiitu invalid cd key?
×
×
  • Create New...