Jump to content
GIGN Forum

Teufel

Mirstīgais
  • Posts

    11
  • Joined

  • Last visited

Teufel's Achievements

Nīkulis ar potenciālu

Nīkulis ar potenciālu (3/23)

0

Reputation

  1. Teufel

    Anglija

    Kaa dabuut pikji no Anglijas? Kaa vinju apshmaukt ar kaut kaadaam apdroshinaashanaam, krediitiem? Kaadas te vispaar varkas? Varbuut kaut kur var pieteikties par killeru un shaut nost par naudu tos poljus? Tie jau te takaa skudras pilns puuznis. Man vienalga es kaut vai varu buut 10 melnajos sarakstos Anglijaa, ir kaadi veidi kaa te kko apshmaukt?
  2. Variet nomainit man weba nikam citu epastu? Neatceros paroli epastam. nomainiet no [email protected] uz [email protected] Ne labak uz [email protected] tam ari neatceros, nevaru aktivizet niku kamer tas aktivizacijas kods nav atnacis
  3. Tikko uzinstaleeju uz Ubuntu serveri ar 48. protokolu, bet kaa ali dabuun atpakalj 47.? Vienkaarsi nokrakojot engine failus?
  4. boti, juusu zinaashanas nesniedzas taalaak par pluginu uzstaadiishanu
  5. Sveiki, vai ir kaut kadaa veidaa iespeejams dabuut IPB foruma datubaazes ieraxtus ja nav pieejas caur phpmyadmin, bet tikai foruma CP un failiem ftp serverii?
  6. nu man nevajag taa, man vajag lai piemeeram akd uzraxti amx_whois d burts neatbilstu amx_ban bet gan kkam citam, un amx_ban uz akadu teixim m burtu uzlikt, man nevajag amx_ban paarveidot uz xb aa jasno, daleca snx var lockot ciet, snx.
  7. vari iekopeet vienu rinjdinju kaa piemeeru?
  8. Kaa uzlikt ka piemeeram preksh amx_ban ir d burts vajadziigs bet pienjemsim m ? kur to nomainiit? Tad ko raxti ja neesaproti Es gribu lai ieksh users.ini amx_banam buutu nevis d bet pienjemsim m burts, kaa to izmainiit?
×
×
  • Create New...